03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Aktualno

11.07.2023

Prejeli smo prehranski znak Prava izbira

Prejeli smo prehranski znak Prava izbira!

Kot doslej edino zdravilišče smo prejeli znak Prava izbira. Gre za program, ki ga NIJZ vodi skupaj s Turistično gostinsko zbornico Slovenije z namenom višanja kvalitete hrane pri turističnih in gostinskih ponudnikih. 

Prejeti znak, ob katerem smo s strani nosilcev programa prejeli posebno pohvalo, potrjuje, da je naša hrana pripravljena v skladu s prehranskimi smernicami, hranilno bogata in koristna za zdravje ter da temelji na lokalnih, sezonskih in ekoloških živilih, ki obroku zagotavljajo višjo prehransko vrednost. Kot partnerji in sodelujoči v kolektivni blagovni znamki Okusiti Laško čutimo posebno odgovornost, da našim gostom in varovancem v čim višji meri zagotavljamo hrano, pripravljeno iz vrhunskih sestavin lokalnega porekla.

Več informacij o projektu Prava izbira:  https://nijz.si/zivljenjski-slog/prehrana/novo-razviti-simbol-prava-izbira-oznacuje-prehransko-ustreznejse-obroke/

 
N58_2558 - (Rok Dezelak RD2.si).jpg
prava izbira logo.png

Arhiv aktualnosti

28.09.2023 V Thermani vas čakajo najlepša jesenska doživetja, ki vključujejo sproščujoče razvajanje, aktivni oddih in kulinarične poslastice. Obenem pa so na kožo pisane tudi najmlajšim, za katere poskrbi raznolika in kot jesen barvita animacija.

25.09.2023 Težko pričakovano odprtje bazenov pod edinstveno stekleno kupolo Thermane Laško je tu. Odslej so bazeni in vodna doživetja v blagodejni termalni vodi Laško, ki sprosti, razbremeni, pomaga pri razstrupljanju in zagotavlja odlično počutje, znova na voljo.

12.09.2023 Zdrav in sijoč obraz odraža vitalnost, energijo in dobro počutje. Zato smo v našo ponudbo wellness storitev dodali obrazno refleksno terapijo, primerno za vse generacije.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

13.07.2023 Košarkar Goran Dragić je skupaj s Thermano Laško ter preostalimi sponzorji in partnerji projekta v skladu s trajnostno filozofijo njegove dobrodelne fundacije leta 2023 začel pripravljati pravcati Gogijev drevesni gaj.