03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Aktualno

11.07.2023

Prejeli smo prehranski znak Prava izbira

Prejeli smo prehranski znak Prava izbira!

Kot doslej edino zdravilišče smo prejeli znak Prava izbira. Gre za program, ki ga NIJZ vodi skupaj s Turistično gostinsko zbornico Slovenije z namenom višanja kvalitete hrane pri turističnih in gostinskih ponudnikih. 

Prejeti znak, ob katerem smo s strani nosilcev programa prejeli posebno pohvalo, potrjuje, da je naša hrana pripravljena v skladu s prehranskimi smernicami, hranilno bogata in koristna za zdravje ter da temelji na lokalnih, sezonskih in ekoloških živilih, ki obroku zagotavljajo višjo prehransko vrednost. Kot partnerji in sodelujoči v kolektivni blagovni znamki Okusiti Laško čutimo posebno odgovornost, da našim gostom in varovancem v čim višji meri zagotavljamo hrano, pripravljeno iz vrhunskih sestavin lokalnega porekla.

Več informacij o projektu Prava izbira:  https://nijz.si/zivljenjski-slog/prehrana/novo-razviti-simbol-prava-izbira-oznacuje-prehransko-ustreznejse-obroke/

 
N58_2558 - (Rok Dezelak RD2.si).jpg
prava izbira logo.png

Arhiv aktualnosti

16.11.2023 Na Dnevih slovenskega turizma, največji prireditvi pri nas, namenjeni strokovni javnosti in zaposlenim v turizmu, so slavili zaposleni Thermane.
 

14.11.2023 Nadaljujemo z obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do meseca aprila 2024. Hvala za razumevanje in sodelovanje.

28.09.2023 V Thermani vas čakajo najlepša pomladna doživetja, ki vključujejo sproščujoče razvajanje, aktivni oddih in kulinarične poslastice. Obenem pa so na kožo pisane tudi najmlajšim, za katere poskrbi raznolika animacija.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

11.07.2023 Kot doslej edino zdravilišče smo prejeli znak Prava izbira. Gre za program, ki ga NIJZ vodi skupaj s Turistično gostinsko zbornico Slovenije z namenom višanja kvalitete hrane pri turističnih in gostinskih ponudnikih.