| Prijava na e-novice

Aktualno

09.09.2020

Pridobili smo certifikat Varno in zdravo na dogodke

Spoštovani gostje, v družbi Thermana d. d. odgovorno sledimo varnostnim protokolom, ki so namenjeni preprečevanju širjenja okužb z virusom Covid-19. Prav tako imamo najvišje protokole varnosti in zaščite za zaposlene v družbi.

Zagotavljanje varnosti in dobrega počutja za naše goste in obiskovalce je zaposlenim v družbi Thermana na prvem mestu. Z veseljem  tako z vami delimo odlično novico, da smo s strani Kongresnega urada Slovenije pridobili standard Varno in zdravo na dogodke, ki potrjuje zagotavljanje dodatnih ukrepov za preprečevanje okužb in skrb za najvišji nivo varnosti za udeležence različnih dogodkov.

Standard Varno in zdravo na dogodke smo pridobili za dve področji:
  • kot prizorišče za dogodke, kar je pomembna potrditev zlasti za organizatorje srečanj, kongresnih dogodkov in udeležencev na dogodkih
  • kot organizator lastnih dogodkov npr. kulinarično-plesnih večerov, silvestrovanj in ostalih dogodkov.

Dobrodošli v Thermani, ki jo odlikuje standard Varno in zdravo na dogodke.
Certifikat Varno in zdravo na dogodke Thermana-page-001.jpg
Certifikat Varno in zdravo na dogodke Thermana_2-page-001.jpg

Arhiv aktualnosti

21.11.2022 Darilni boni za kopanje in pester nabor wellness storitev so vam sedaj na voljo najmanj 25% ugodneje! Odlična ideja za praznično obdarovanje najbližjih, pa tudi sebe.

15.11.2022 S ponosom z vami delimo vest, da se je pri nas odvijalo tekmovanje 69. Gostinsko-turističnega zbora Slovenije. Udeležile so se ga tudi naše sobarice in hotelski receptorji, na katere smo izjemno ponosni, saj so dosegli odlične rezultate.

10.10.2022 Minuli konec tedna smo gostili novinarje iz Združenih držav Amerike, Kanade in Italije, ki so spoznavali novo Slovenia Green Wellness turo.

27.09.2022 Svetovni dan turizma smo letos slavili malce drugače. Z odprtjem "nove enote" družbe dobrega počutja Thermane Laško, ki bo odslej na voljo v ljubljanskem Minicityju. Otroci tam lahko skozi igro spoznajo in se vživijo v poklice receptorja, reševalca, maserja in terapevta.

19.09.2022 Savna razstruplja, regenerira in sprošča. V Savna Centru Thermana Park ne spreglejte dnevnih savna programov in vrtinčenja zraka. V Savna Centru Zdravilišča Laško pa so torki namenjeni izključno ženskam.