03 423 2100 | | Prijava na e-novice

Aktualno

09.09.2020

Pridobili smo certifikat Varno in zdravo na dogodke

Spoštovani gostje, v družbi Thermana d. d. odgovorno sledimo varnostnim protokolom, ki so namenjeni preprečevanju širjenja okužb z virusom Covid-19. Prav tako imamo najvišje protokole varnosti in zaščite za zaposlene v družbi.

Zagotavljanje varnosti in dobrega počutja za naše goste in obiskovalce je zaposlenim v družbi Thermana na prvem mestu. Z veseljem  tako z vami delimo odlično novico, da smo s strani Kongresnega urada Slovenije pridobili standard Varno in zdravo na dogodke, ki potrjuje zagotavljanje dodatnih ukrepov za preprečevanje okužb in skrb za najvišji nivo varnosti za udeležence različnih dogodkov.

Standard Varno in zdravo na dogodke smo pridobili za dve področji:
  • kot prizorišče za dogodke, kar je pomembna potrditev zlasti za organizatorje srečanj, kongresnih dogodkov in udeležencev na dogodkih
  • kot organizator lastnih dogodkov npr. kulinarično-plesnih večerov, silvestrovanj in ostalih dogodkov.

Dobrodošli v Thermani, ki jo odlikuje standard Varno in zdravo na dogodke.
Certifikat Varno in zdravo na dogodke Thermana-page-001.jpg
Certifikat Varno in zdravo na dogodke Thermana_2-page-001.jpg

Arhiv aktualnosti

12.09.2023 Zdrav in sijoč obraz odraža vitalnost, energijo in dobro počutje. Zato smo v našo ponudbo wellness storitev dodali obrazno refleksno terapijo, primerno za vse generacije.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

06.08.2023 Spoštovani, vse storitve družbe Thermana delujejo nemoteno, z izjemo bazenov v Termalnem Centru Thermana Park, ki bodo predvidoma na konec septembra.

04.08.2023 Svetovni dan turizma, vsako leto, kot praznik obeležuje vse ljudi, ki so s svojim delom, prijazno besedo in nasmehom povezani v turizmu.
 

13.07.2023 Košarkar Goran Dragić je skupaj s Thermano Laško ter preostalimi sponzorji in partnerji projekta v skladu s trajnostno filozofijo njegove dobrodelne fundacije leta 2023 začel pripravljati pravcati Gogijev drevesni gaj.