| Prijava na e-novice

Aktualno

09.09.2020

Pridobili smo certifikat Varno in zdravo na dogodke

Spoštovani gostje, v družbi Thermana d. d. odgovorno sledimo varnostnim protokolom, ki so namenjeni preprečevanju širjenja okužb z virusom Covid-19. Prav tako imamo najvišje protokole varnosti in zaščite za zaposlene v družbi.

Zagotavljanje varnosti in dobrega počutja za naše goste in obiskovalce je zaposlenim v družbi Thermana na prvem mestu. Z veseljem  tako z vami delimo odlično novico, da smo s strani Kongresnega urada Slovenije pridobili standard Varno in zdravo na dogodke, ki potrjuje zagotavljanje dodatnih ukrepov za preprečevanje okužb in skrb za najvišji nivo varnosti za udeležence različnih dogodkov.

Standard Varno in zdravo na dogodke smo pridobili za dve področji:
  • kot prizorišče za dogodke, kar je pomembna potrditev zlasti za organizatorje srečanj, kongresnih dogodkov in udeležencev na dogodkih
  • kot organizator lastnih dogodkov npr. kulinarično-plesnih večerov, silvestrovanj in ostalih dogodkov.

Dobrodošli v Thermani, ki jo odlikuje standard Varno in zdravo na dogodke.
Certifikat Varno in zdravo na dogodke Thermana-page-001.jpg
Certifikat Varno in zdravo na dogodke Thermana_2-page-001.jpg

Arhiv aktualnosti

15.06.2022 Vodna doživetja, osvežujoča zabava, kreativne delavnice in obilica prešernega smeha. Počitniško varstvo omogočamo pod okriljem naših izkušenih animatorjev.

10.06.2022 Zdaj je čas, za nova doživetja in lepe spomine. Zanje lahko le še do konca meseca izkoristite turistične bone in bone21.

02.06.2022 Skupaj z organizatorji akcije, ki jo pripravlja RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, vas vabimo h glasovanju za Naj kopališče 2022!

12.05.2022 Gre za najvišji certifikat pri razvoju trajnostnega turizma. Destinacija je bila ocenjena po visokih globalnih kriterijih standarda Green Destinations.

11.05.2022 Vašemu otroku pričaramo čarobno praznovanje rojstnega dne. V Thermani poskrbimo za nepozabno rojstnodnevno doživetje, zabavo in smeh.