| Prijava na e-novice

Aktualno

13.01.2022

Rehabilitacijo postcovidnih pacientov si je ogledal minister za zdravje

Družba Thermana na temeljih skoraj 70 let izkušenj s področja medicinske rehabilitacije in ob pomoči naravnih dejavnikov, kot je termalna voda Laško, uspešno izvaja post covid programe okrevanja. Slednji so namenjeni tistim, ki jih je Covid-19 prizadel v najhujši meri in močno vplival na znižano kvaliteto življenj.

Rehabilitacijo pacientov, ki so preboleli težjo obliko Covida-19 si je ob nedavnem obisku Laškega v sklopu Dnevov cepljenja ogledal tudi minister za zdravje dr. Janez Polukar. Ob tem je v svojem nagovoru medijev izpostavil, da je bil obisk družbe Thermana pomemben, ker je služil vpogledu v uspešno rehabilitacijo bolnikov s post-Covid sindromom. Izpostavil je tudi pomembnost rehabilitacije, ki posameznikom omogoča čim hitrejše okrevanje.


Vir: www.gov.si/novice/2022-01-13-minister-za-zdravje-janez-poklukar-na-terenu-obiskal-cepilne-centre/
Vir slike: zajem zaslona ob posneti izjavi Ministrstva za zdravjeO uspešnosti naše postcovidne rehabilitacije, ki jo izvaja številni rehabilitacijski tim, sestavljen iz medicinskega osebja, fizioterapevtov, delovnih terapevtov, zdravnikov in ostalih profilov, so poročali tudi v Časniku Finance in oddaji Preverjeno na POP TV.

Povezavi:
Video na 24ur.com
Članek na portalu časnika Finance
 
minister_zdravje_thermana-jan-2022.jpg

Arhiv aktualnosti

19.09.2022 Savna razstruplja, regenerira in sprošča. V Savna Centru Thermana Park ne spreglejte dnevnih savna programov in vrtinčenja zraka.

12.09.2022 V počastitev 120. obletnice delovanja Čebelarskega društva Laško, s katerimi nas odlikuje odlično sodelovanje, v septembru izpostavljamo naše medene wellness in kulinarične zgodbe.

07.09.2022 V sodelovanju s »craft« pivovarno Clef vam predstavljamo butično Thermanino »craft« pivo, pripravljeno iz skrbno izbranega hmelja in s preizkušenimi postopki varjenja.

06.09.2022 Objavljamo vabilo in povezane dokumente, ki zadevajo sklic skupščine družbe 7. 9. 2022.