03 423 2100 | | Prijava na e-novice

Aktualno

13.01.2022

Rehabilitacijo postcovidnih pacientov si je ogledal minister za zdravje

Družba Thermana na temeljih skoraj 70 let izkušenj s področja medicinske rehabilitacije in ob pomoči naravnih dejavnikov, kot je termalna voda Laško, uspešno izvaja post covid programe okrevanja. Slednji so namenjeni tistim, ki jih je Covid-19 prizadel v najhujši meri in močno vplival na znižano kvaliteto življenj.

Rehabilitacijo pacientov, ki so preboleli težjo obliko Covida-19 si je ob nedavnem obisku Laškega v sklopu Dnevov cepljenja ogledal tudi minister za zdravje dr. Janez Polukar. Ob tem je v svojem nagovoru medijev izpostavil, da je bil obisk družbe Thermana pomemben, ker je služil vpogledu v uspešno rehabilitacijo bolnikov s post-Covid sindromom. Izpostavil je tudi pomembnost rehabilitacije, ki posameznikom omogoča čim hitrejše okrevanje.


Vir: www.gov.si/novice/2022-01-13-minister-za-zdravje-janez-poklukar-na-terenu-obiskal-cepilne-centre/
Vir slike: zajem zaslona ob posneti izjavi Ministrstva za zdravjeO uspešnosti naše postcovidne rehabilitacije, ki jo izvaja številni rehabilitacijski tim, sestavljen iz medicinskega osebja, fizioterapevtov, delovnih terapevtov, zdravnikov in ostalih profilov, so poročali tudi v Časniku Finance in oddaji Preverjeno na POP TV.

Povezavi:
Video na 24ur.com
Članek na portalu časnika Finance
 
minister_zdravje_thermana-jan-2022.jpg

Arhiv aktualnosti

12.09.2023 Zdrav in sijoč obraz odraža vitalnost, energijo in dobro počutje. Zato smo v našo ponudbo wellness storitev dodali obrazno refleksno terapijo, primerno za vse generacije.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

06.08.2023 Spoštovani, vse storitve družbe Thermana delujejo nemoteno, z izjemo bazenov v Termalnem Centru Thermana Park, ki bodo predvidoma na konec septembra.

04.08.2023 Svetovni dan turizma, vsako leto, kot praznik obeležuje vse ljudi, ki so s svojim delom, prijazno besedo in nasmehom povezani v turizmu.
 

13.07.2023 Košarkar Goran Dragić je skupaj s Thermano Laško ter preostalimi sponzorji in partnerji projekta v skladu s trajnostno filozofijo njegove dobrodelne fundacije leta 2023 začel pripravljati pravcati Gogijev drevesni gaj.