| Prijava na e-novice

Aktualno

21.11.2019

Thermana prejemnik certifikata Voda iz pipe

S strani Zbornice komunalnega gospodarstva smo kot doslej edini ponudnik hotelskih storitev prejeli certifikat Voda iz pipe in se s podpisom slednjega zavezali, da bomo naše goste in zaposlene spodbujali k pitju kakovostne vode iz pipe.
To bo še en Thermanin korak v smeri zmanjševanja količine odpadkov, ohranjanja naravnih virov, zmanjševanja ogljičnega odtisa in spodbujanja zdravja zaposlenih v družbi dobrega počutja.

Uprava družbe Thermane je zavezo certifikatu z veseljem podpisala. In nato nazdravila. Kakopak z vodo iz pipe. 
voda iz pipe 940.jpg

Arhiv aktualnosti

15.06.2022 Vodna doživetja, osvežujoča zabava, kreativne delavnice in obilica prešernega smeha. Počitniško varstvo omogočamo pod okriljem naših izkušenih animatorjev.

10.06.2022 Zdaj je čas, za nova doživetja in lepe spomine. Zanje lahko le še do konca meseca izkoristite turistične bone in bone21.

02.06.2022 Skupaj z organizatorji akcije, ki jo pripravlja RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, vas vabimo h glasovanju za Naj kopališče 2022!

12.05.2022 Gre za najvišji certifikat pri razvoju trajnostnega turizma. Destinacija je bila ocenjena po visokih globalnih kriterijih standarda Green Destinations.

11.05.2022 Vašemu otroku pričaramo čarobno praznovanje rojstnega dne. V Thermani poskrbimo za nepozabno rojstnodnevno doživetje, zabavo in smeh.