03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Aktualno

04.05.2022

VR soba doživetij sedaj še z večjo ponudbo doživetij virtualne resničnosti

Soba navidezne resničosti VR v Thermani Laško s 3 novimi igramo oz. doživetjiKaj imamo v ponudbi sobe navidezne resničnosti v hotelu Thermana Park?

"Spremeni tok zgodovine" - nagrajeno doživetje! Kot Friderik Celjski iščeš pot iz ječe!

Novosti:
  • Interaktivna športna doživetja (biljard, namizni tenis, bowling, košarka, golf in drugi športi),
  • Vlakec smrti (teme vesolje, svet dinozavrov in kanjon),
  • VR soba pobega oz. Escape Room.

Na voljo tako za hotelske kot tudi dnevne goste.

Termini: 
  • po povpraševanju,
  • v času počitnic razpisani termini.

Obvezne predhodne rezervacije terminov na hotelski recepciji ali preko telefonske številke 03 423 2003.

VR soba je primerna za otroke od 8. leta dalje.


Kako izgleda igranje in ena od novih VR iger?


 

POKLIČI ZA REZERVACIJO

VEČ O VR SOBI IN DOŽIVETJU FRIDERIK VR

Arhiv aktualnosti

28.09.2023 V Thermani vas čakajo najlepša jesenska doživetja, ki vključujejo sproščujoče razvajanje, aktivni oddih in kulinarične poslastice. Obenem pa so na kožo pisane tudi najmlajšim, za katere poskrbi raznolika in kot jesen barvita animacija.

25.09.2023 Težko pričakovano odprtje bazenov pod edinstveno stekleno kupolo Thermane Laško je tu. Odslej so bazeni in vodna doživetja v blagodejni termalni vodi Laško, ki sprosti, razbremeni, pomaga pri razstrupljanju in zagotavlja odlično počutje, znova na voljo.

12.09.2023 Zdrav in sijoč obraz odraža vitalnost, energijo in dobro počutje. Zato smo v našo ponudbo wellness storitev dodali obrazno refleksno terapijo, primerno za vse generacije.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

13.07.2023 Košarkar Goran Dragić je skupaj s Thermano Laško ter preostalimi sponzorji in partnerji projekta v skladu s trajnostno filozofijo njegove dobrodelne fundacije leta 2023 začel pripravljati pravcati Gogijev drevesni gaj.