03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Poletna osvežitev in vodna zabava za vso družino

Obiščite naš svet poletnih vodnih doživetij in pustite vsakodnevne skrbi pred vrati. Privoščite si edinstven oddih in regeneracijo v naši blagodejni termalni vodi ter uživajte v številnih vodnih dogodivščinah na kar 2200 kvadratnih metrih vodnih površin.

Poleti je vreme lahko tudi muhasto, a pri nas so te skrbi odveč. Vodna zabava pod edinstveno odpirajočo se stekleno kupolo je zagotovljena, ne glede na vremenske nevšečnosti.
 
Dobro je vedeti:
Poleti naše bazene odpiramo že prej – odprti so od 9. do 21. ure, ob petkih do 22. ure.
  • V sklopu Termalnega Centra Thermana Park delujeta tudi bar pod kupolo za hitre prigrizke in osvežitve ter samopostrežna restavracija s pestrim naborom idej za kosilo in okrepčilo. Otrokom priporočamo izbiro Vodomčkovega menija.

    Imate prehranske omejitve ali alergije? Naše osebje vam z veseljem pripravi prilagojeno jed, a vas prosimo, da nas na to opozorite.
  • Na kopalni izlet se lahko podate tudi z vlakom Slovenskih železnic. Ob predložitvi vstopnice za vlak na naši kopališki blagajni pa prejmete še poseben 20% popust za kopanje!
  • Ponujamo 2 kopališči  - živahno in mirno! Termalni Center Thermana Park poskrbi za vodno zabavo in številna doživetja pod stekleno kupolo, zaradi česar je zelo priljubljen med družinami in otroki. Termalno kopališče Zdravilišča Laško ponuja mnogo mirnejši ambient za sprostitev, pri čemer je v poletnem času na voljo tudi zunanji bazen, umeščen ob rob slikovitega Zdraviliškega parka.
Poletje je, zato se sprostite. Naši bazeni in vodna doživetja so kot nalašč za to!


 
GREMO NA KOPANJE IN NA OSTALA PRILJUBLJENA DOŽIVETJA: Želite biti seznanjeni z našimi novostmi v ponudbi? Prijavite se na naš e-novičnik!

Termalni center Thermana Park

KAJ PONUJAMO?

BAZENI
Termalni center Thermana Park premore 2200 m2 notranjih in zunanjih površin ter ponuja številna vodna doživetja tako za družine kot posameznik.

Bazeni za umiritev, sprostitev in rekreacijo
V Termalnem Centru Thermana Park sta na voljo notranji in zunanji masažno-rekreacijski termalni bazen, ki sta primerna za plavanje in sprostitev. Nad bazeni, tik pod stekleno kupolo pa so locirani trije whirpooli s temperaturo 34°C.

Vodna doživetja za adrenalinske navdušence
Notranji tobogan, hitra reka in bazen z valovi so nekatere izmed glavnih atrakcij za vse, ki so navdušeni nad vodno zabavo. Bazeni in vodne atrakcije so primerni tako za mlajše kot starejše. 

Otroški bazeni za najmlajše
Najmlajši bodo brezskrbno čofotali v notranjem otroškem zabavišču ali na povsem prenovljenem zunanjem otroškem »sprayparku«. SAVNA CENTER

Finske savne
Za vse ljubitelje visokih temperatur predstavljamo finske savne v treh različnih stilih: v obliki Kozjanske hiše, z elementom ognja ter zunanjo savno Kristal. S finsko savno lahko dosežete popolno telesno in duševno sprostitev, zmanjšate stres, razstrupite telo ter krepite imunski sistem. Stopnja vlažnosti je nizka, temperatura zraka pa med 85 – 95 °C. 

Parna savna Kotel
Parni savni smo dodali pridih tradicionalnega pivovarstva. Zgrajena je v obliki kotla za varjenje piva. Učinkovita je pri sproščanju mišic ter čiščenju kože. S pomočjo relativno visoke vlažnosti in temperature 45 °C blagodejno vpliva na dihalni in imunski sistem. 

Infrardeča savna
Infrardeča savna v obliki vagona, s temperaturo med 45 in 50 °C, z nizko vlažnostjo, zmanjšuje utrujenost, odpravlja stres, sprosti telo in duha ter blagodejno vpliva na poškodbe mišic in vezi.  

Savna Sanarium
Savna Sanarium je kombinacija finske in parne savne z nizko stopnjo vlažnosti in temperaturo med 55 in 60 °C. Primerna je za ljudi, ki imajo težave z zadrževanjem vode v telesu. 

Savna Laconium
Za duševno in telesno sprostitev ter čiščenje in razstrupljanje telesa je idealna blažja oblika finske savne Laconium s temperaturo 40 °C, v kateri boste postopno ogreli celotno telo.OBRATOVALNI ČAS
BAZENI
  • ponedeljek - četrtek 9:00 - 21:00 (petki do 22:00)
  • sobota - nedelja 9:00 - 21:00
SAVNA CENTER
  • ponedeljek - četrtek: 11:00 - 21:00
  • petek: 11:00 - 22:00
  • sobota - nedelja: 9:00 - 21:00
KONTAKT
Tel. številka: 03 734 8900
E-mail: