Thermana bazeni in wellness

Wellness & bazeni

Dobrodošli v svetu vaše popolne sprostitve. Spoznajte naše storitve za vaš popoln odmik in oddih.

Hotel Thermana Park

Termalni Center Thermana Park

Termalni Center Thermana Park

Plavanje v termalni vodi Laško poživlja, revitalizira in razstruplja. Uživajte v učinkih naravne termalne vode Laško pod kuliso čudovite steklene kupole, ki velja za našo prepoznavno lastnost. Pod kupolo najdete vodno zabavo za vso družino in raznovrstna vodna doživetja.

Več >>

Savna center

Savna Center Thermana Park

Savna Center Thermana Park se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete sedem savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so finske savne v obliki hiše Kozjanskega, z elementom ognja in zunanja savna Kristal, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe in savno Sanarium.

Več >>

Wellness spa center

Wellness Spa Center Thermana Park

Stilsko dovršen Wellness Spa Center Thermana Park je kot nalašč za razvajanje telesa in duha. Je kraj, kjer umirimo nemirnega duha, odpočijemo utrujeno telo in se napolnimo z novo, svežo energijo. Bogat nabor edinstvenih wellness tretmajev, raznovrstnih masaž, neg telesa in obraza se dopolnjuje s hišnimi wellness rituali, ki so jih za vas ustvarili naši wellnes terapevti.

Več >>

Pivovski wellness

Pivski wellness

Ste za razvajanje, ki ga lahko doživite le v Laškem – pivovarskem mestecu? V Thermani Laško lahko preizkusite unikatno pivovsko razvajanje! Laško pivo, katerega tradicija sega v leto 1825. Uživanje piva, seveda v zmernih količinah, ugodno vpliva na telo, saj pivo vsebuje vitamine skupine B, magnezij, kalij, železo in cink. Na telo ima diuretičen učinek, preprečuje nastajanje ledvičnih kamnov, hmelj v pivu pa pomirja in sprošča.

Več >>

Medeni wellness

Medeni wellness

V Thermani smo v skladu s čebelam prijazno filozofijo kot prvi v Sloveniji razvili edinstvena medena razvajanja. Med ne deluje zdravilno le v telesu, temveč tudi na njem. Je prava zakladnica zdravja, zato oskrbite svojo kožo z vitamini in minerali, privoščite ji razvajanje, ki mu ni para.

Več >>

Ayurveda

Ayurveda

Ayurveda je sistem tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije. Človeka obravnava celostno, ga uči, kako živeti v harmoniji z naravo, in mu pomaga živeti zdravo. Pokriva vse vidike zdravja, saj spodbuja telesno, umsko, čustveno in duhovno dobro počutje. Razlaga, kako naše misli, prehrana in način življenja vplivajo na naše fizično stanje.

Več >>

Otroški wellness

Otroški wellness

Tudi otroci po napornih šolskih in športnih aktivnostih potrebujejo sprostitev in razvajanje. Zato smo posebej za njih pripravili otroške wellness tretmaje in nege. Izbirate lahko med wellness razvajanji za male prince in princeske, kot tudi med razvajanji za že skoraj odrasle najstnike in najstnice.

Hotel Zdravilišče Laško

Kopalisce Zdravilisce Lasko

Termalno kopališče Zdravilišča Laško

Bazene našega Termalnega kopališča Zdravilišča Laško smo povsem prenovili. Prepričajte se o zdravilni, skrivnostni moči termalnih vrelcev, sprostite stanje duha in telesa v čudovitem svetu Savna centra. Plavanje, podvodna masaža, vodna rekreacija ali pa prepuščanje toplim sončnim žarkom na terasi zunanjega bazena so trenutki, ki jih lahko doživite pri nas.

Več >>

Zdravilisce Lasko 1

Center zdravja in dobrega počutja

Prenovljeni prostori Centra zdravja in dobrega počutja nudijo raznovrsten nabor wellness storitev ter obisk posebne vadbe vodnega fitnesa, ki poteka v malem terapevtskem bazenu.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund