03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Neskončna wellness razvajanja

Ayurveda je sistem tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije. Človeka obravnava celostno, ga uči, kako živeti v harmoniji z naravo, in mu pomaga živeti zdravo. Pokriva vse vidike zdravja, saj spodbuja telesno, umsko, čustveno in duhovno dobro počutje. Razlaga, kako naše misli, prehrana in način življenja vplivajo na naše fizično stanje.

Več

Podatki

O ayurvedi Masaže in tretmaji Ayurvedska prehrana Joga 360 ogled

Wellness

Celotna filozofija wellness centrov Thermane Laško temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znamo posamezniku, njegovim željam in iskanju harmonije. Pri nas je vsakdo deležen celovitega pristopa; wellness doživi v pravem pomenu besede. Vstopite v naš svet in doživite svoj wellness!

Več

Podatki

Pivovski wellness Medeni wellness Masaže in paketi masaž Kopeli Otroški wellness Ostale storitve in popusti Wellness pravila 360 ogled Cenik

Bazeni in savne – Thermana Park Laško

Privoščite si čas zase v Thermana Parku, enem najsodobnejših termalnih centrov pri nas. Užijte sprostitev v naši blagodejni termalni vodi pod magično in edinstveno stekleno kupolo ter razstrupite telo in sprostite duha v tematskih savnah, ki govorijo zgodbo Laškega. 
 

Več

Podatki

Bazeni Savne Cenik 360 ogled

Bazeni in savne – Zdravilišče Laško

Tradicijo zdravja in sprostitve v Zdravilišču Laško negujemo že več kot 165 let. Ustavite čas za uro ali dve in si odpočijte. V bazenih vas bo pozitivni naboj naše termalne vode napolnil z novo energijo.

Več

Podatki

Bazeni Termalnega kopališča Savne Cenik

Termalna voda

V Thermani se vse vrti okoli vode. Termalne vode. Lahko jo pijemo, se v njej kopamo, se namakamo v kopeli, zdravimo, ogrejemo ali izvajamo različne terapije. Popotovanje po Thermani je najbolje pričeti v pivnicah termalne vode, kjer vam bo že en sam kozarec na dan poživil telo. Pod edinstveno stekleno kupolo Termalnega Centra Thermana Park in prijetnim kopališčem v hotelu Zdravilišče Laško, pa vas čaka paleta vodnih sprostitev in razvajanj. Ker so zdravilni vplivi laške termalne vode tudi znanstveno dokazani, vodo uporabljamo kot poglavitni zdravilni dejavnik pri medicinski rehabilitaciji.

Več

Podatki

O termalni vodi Zdravilne lastnosti in blagodejni učinki Balenoterapija v Thermani Pitje termalne vode Sestava laške termalne vode

za vas smo izbrali