03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Blog

Čas je, da poskrbite za svoje zdravje

Zdravje je naša najpomembnejša vrednota, a velikokrat mu ne posvetimo dovolj pozornosti ali pa se začnemo zavedati šele, ko nastanejo prve motnje v telesnem in duševnem zdravju.

Zato je zelo pomembno, da postavimo skrb za zdravje na prvo mesto ter tako preprečimo različne težave. Poskrbimo za dovolj gibanja, spanja, zdravo prehranjevanje ter zdrav življenjski slog na splošno. Le s preventivnimi ukrepi lahko poskrbimo za boljši jutri ter tako ohranimo in izboljšamo svoje zdravje.

Tudi v Thermani Laško se tega še kako zavedamo. Ponujamo namreč široko ponudbo preventivnih in kurativnih zdravstvenih storitev ter večdnevnih programov zdravljenja, vključno z zdravilnimi, naravnimi danostmi, postopki sodobne fizikalne in rehabilitacijske medicine ter bogatimi izkušnjami priznanih medicinskih strokovnjakov.
 

 
Pestra izbira preventivnih programov zdravja
Skozi leta so se oblikovali številni individualno zasnovani programi bivanja, ki temeljijo na ohranjanju in izboljšanju zdravja, vključujejo pa številne terapije ter wellness tretmaje za boljše zdravje in počutje.

Program za hrbtenico je namenjen vsem, ki že imajo bolečine v hrbtenici, ter tudi tistim, ki bolečin še nimajo, a bi radi preventivno poskrbeli za zdravje svoje hrbtenice, se naučili pravilne izvedbe stabilizacijskih vaj ter preprečili morebitne težave, ki bi se lahko pojavile v prihodnosti. S sodobnim življenjskim slogom se namreč pojavlja vedno več težav in bolečin v križu ter hrbtenici zaradi dolgotrajnega sedenja, nepravilnih vzorcev gibanja, dvigovanja bremen ter pomanjkanja telesne dejavnosti. Zato je program za hrbtenico idealna priložnost, da okrepite svoje mišice ter izboljšate kakovost svojega življenja. 

Seveda pa se je potrebno kdaj pa kdaj ustaviti ter umiriti svoje misli, saj smo neprestano izpostavljeni večjim količinam stresa, hitremu tempu življenja ter napornim vsakodnevnim obveznostim. V Thermani  smo za ta namen razvili dva programa Program Revital ter Program za sprostitev, ki izboljšata počutje ter vzpostavita ravnovesje na telesni in duševni ravni.

Program po poškodbi spodnje okončine
V kolikor ste imeli poškodbo spodnje okončine in potrebujete nadaljnjo rehabilitacijo, je za vas odličen Program po poškodbi spodnje okončine, ki vključuje fizioterapevtsko obravnavo, kinezioterapijo ter druge terapije, ki bodo olajšale bolečine, izboljšale gibljivost sklepov, okrepile prizadete mišice ter povrnile poškodovano okončino v prvotno stanje. Ne glede na to ali gre za rehabilitacijo po zaprtem ali odprtem zlomu, izpahu, različnih poškodb kolenskih vezi in meniskusov ali drugih poškodb ter preobremenitvenih sindromov spodnje okončine, bomo program v celoti prilagodili vašim potrebam in zdravstvenim težavam. 

Vsi programi vključujejo namestitev v sodobnem 4-zvezdičnem hotelu Thermana Park Laško, lokalno pridelano hrano, neomejeno kopanje, brezplačen vstop v Fitnes Center, različne fizioterapevtske storitve ter wellness tretmaje v naši oazi miru in sprostitve.   
 


Ne spreglejte…

Z rezervacijo omenjenih programov v mesecu septembru prihranite do 20%!

Preverite tudi druge programe zdravja ter izberite program po vaši meri >>

Za vse rezervacije pokličite na tel. št. 03/423 21 00 ali nam pišite na e-naslov:
 
 
 

Arhiv blogov

06.09.2023 Zdravje je naša najpomembnejša vrednota, a velikokrat mu ne posvetimo dovolj pozornosti ali pa se  začnemo zavedati šele, ko nastanejo prve motnje v telesnem in duševnem zdravju.

03.02.2023 Poroka je pravljični dogodek in eden izmed najlepših in najsrečnejših trenutkov v vajinem življenju, a zagotovo tudi eden izmed bolj stresnih. 

27.01.2023 V Thermani Laško imamo številne ideje, kako popestriti, utrditi in obuditi ljubezen med partnerjema. Naš prvi adut je razvajanje v dvoje.

19.12.2022 Družinske počitnice so čas povezovanja, sproščanja, zabavanja in ustvarjanja spominov. V Thermani so neponovljive, ne glede na letni čas oddiha.

15.12.2022 Stresen vsakdan, hiter tempo življenja, vedno večje delovne obremenitve ter krajši zimski dnevi nam povzročajo vse slabše razpoloženje in padec energije, kar dolgoročno vpliva tudi na naše zdravje.