Darilni boni Thermana laško

Darilni boni

Ko ne veste kaj podariti, imamo v Thermani zmeraj rešitev. Nikoli ne boste zgrešili, če boste vašim bližnjim podarili zdravje ali boljše počutje. Izberite enega izmed najbolj popularnih darilnih bonov pri nas ali pa se odločite za nakup vrednostega darilnega bona in izbiro prepustite obdarjencu.

Vrednostni boni

Ponudba družbe Thermana d. d. je široka in raznovrstna. V kolikor v ponudbi darilnih bonov ne najdete primerne izbire, svetujemo nakup vrednostnih bonov. Vrednostni boni so najboljša možnost, kadar želite podariti nekaj dobrega, koristnega, primernega ob vseh priložnostih, obenem pa želite obdarovancu ponuditi možnost izbire.
Tako vrednostne kot darilne bone pošljemo po pošti, lahko pa jih prevzamete v Hotelu Termalni park Laško.

Bazeni in savne

Izbirate lahko med dvema kopališčema – prenovljenim Termalnim kopališčem Zdravilišča Laško in Termalnim Centrom Thermana Park, kjer se pod edinstveno stekleno kupolo ponujajo številna vodna doživetja. Pri izbiri darilnih bonov so na voljo boni za kopanje med tednom kot tudi boni za kopanje ob koncih tedna, praznikih in v terminu šolskih počitnic.

Preverite ponudbo naših najbolj pogosto prodajanih darilnih bonov za kopanje v blagodejni termalni vodi Laško. Na voljo je tudi darilni ban za kopanje s savno ali kopanje, kateremu lahko priključimo še okusno kosilo.

Kopeli

V Thermani Laško verjamemo, da je prava kopel več kot le razkošje za telo – je potovanje v svet sprostitve in harmonije, kjer se čas ustavi in skrbi izpuhtijo v oblaku dišeče pare. Naše kopeli niso le običajni trenutki umiritve, ampak prefinjeno doživetje, prežeto z nežnimi dotiki narave in kančkom kulinaričnega razvajanja. Predstavljajte si, kako se s svojo ljubljeno osebo potopite v toplo, dišečo vodo, kjer se mišice sprostijo, srce zapoje in misli odplavajo v svet miru in blaženosti.

Čokoladno razvajanje ali romantična kopel z večerjo – v Thermani Laško smo poskrbeli za popolno simfonijo čutov. Združite trenutke nežnosti, ki jih nudi kopel, s sladkimi presenečenji in gurmanskimi užitki, ter ustvarite nepozabno doživetje za vse vaše čute. Vabimo vas, da se prepustite tej poetični simfoniji sprostitve in užitka, kjer se vsak trenutek prepleta v popolno harmonijo telesa in duha.

Wellness tretmaji

Podarite priložnost za sprostitev in izberite tematski wellness darilni bon. Mini, Maxi in Deluxe darilni boni vključujejo nabor različnih wellness tretmajev, obdarovanec pa se lahko znotraj posameznega nabora odloči za tretma, ki je njemu najbolj pisan na kožo. Mini in Maksi wellness dan odlikuje kombinacija masaže in kopanja.

Paketi bivanja

Podarite vikend paket v Thermani Laško, ki ponuja številne možnosti sprostitve in wellness oddiha. Na voljo tudi družinski paket, program za romantični pobeg v dvoje ali oddih prijateljic.

Fizioterapevtske storitve

Smo zakladnica znanja za dobro počutje in krepitev zdravja. Izberite med naborom darilnih bonov, ki jih lahko unovčite za različne fizioterapevtske storitve.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund