| Prijava na e-novice

Darilni boni

ČAS ZASE 2023

ČAS ZASE 2023

Praznična akcija darilnih bonov
AKCIJA "ČAS ZASE 2023"


V blagodejni termalni vodi Laško s pogledom na veličastno stekleno kupolo. Darilni bon vključuje celodnevno kopanje v Termalnem Centru Thermana Park, kjer se ponujajo raznolika vodna doživetja za vse okuse. Ponudbo dopolnjuje svet tematskih savn z vodenimi programi vrtinčenja zraka. Za popolno sprostitev in razbremenitev.


KOPANJE

 • Celodnevno kopanje za 15 € namesto 20 € ter
 • Celodnevno kopanje + savno za 24 €  namesto 32 €


WELLNESS

Edinstvena wellness razvajanja za sprostitev telesa in duha. Na voljo so:
 • Wellness masaža telesa (50 min)  39 € namesto 52 €
  Wellness masaža telesa je ena naših najbolj priljubljenih masaž, ki poskrbi za vašo popolno sprostitev. Posebej namenjena vsem, ki potrebujejo sprostitev po napornem dnevu. Za občutek prerojenosti.
 • Wellness masaža hrbta s protibolečinsko oblogo (50 min)  33 € namesto 45 €
  Hrbet je del našega telesa, ki nosi številna bremena. S posebno wellness masažo hrbta vam jih pomagamo olajšati. Razbremenimo vas mišičnih vozlov, poskrbimo za boljše počutje, bolečine, ki se porajajo na predelu hrbta pa uspešno odpravimo ali olajšamo s posebno protibolečinsko oblogo.
 • Abhyangham (45 min)  33 € namesto 45 €
  Abhyangham masaža je oblika ajurvedske wellness terapije, ki vključuje masažo celotnega telesa od glave do prstov na nogah s posebnim zeliščnim oljem, ogretim na prijetno temperaturo. Tretma izvaja usposobljen ayurvedski wellness terapevt.
 • Lomi Lomi masaža (50 min)  39 € namesto 52 €
  Lomi Lomi masaža je tradicionalna masaža,  ki izvira iz Havajev in v prevodi pomeni "ljubeče roke". Posebnost te ritmične in intenzivne masaže je, da se izvaja z dlanmi, podlaktmi in komolci.
 • SPA Teen - nega za mlade  39 € namesto 52 €
  Nega obraza za mlade, ki obsega; osnovno čiščenje, encimski piling, globinsko čiščenje, masaža, kremna maska.
 • Pantha rei drenaža pomlajevanja   51 € namesto 69 €
  Pantha Rei drenaža pomlajevanja učinkovito razstrupi telo, saj izboljša delovanje limfnega sistema. Ugodno vpliva na zvišanje ravni energije in omogoča globoko sprostitev.
 • Suho krtačenje telesa z oblogo  39 € namesto 52 €
  Suho krtačenje telesa pomaga koži, da ponovno zasije, jo razbremeni. Je tretma, ki pomaga pri učvrstitvi kože in razstrupljanju ter izboljšuje prekrvavitev. 
 • Solna terapija za odrasle  15 € namesto 20 €
  Solna terapija je odličen ter sproščujoč način krepitve imunskega sistema. Pomaga pri lajšanju kožnih in dihalnih obolenj ter pri razstrupljanju telesa.

Nakup kart je mogoč v tej spletni trgovini thermana.si (plačilo s kreditno kartico, po predračunu ali povzetju) ter na kopaliških, wellness in hotelskih recepcijah.(Koriščenje darilnih bonov storitev je mogoče od 11. 1. 2023 do 30. 6. 2023 (ne velja ob praznikih). Nakup storitev je mogoč do 10. 1. 2023, min. nakup 3 različnih ali enakih storitev skupaj. Ne veljajo dodatni popusti. Točke Thermana Club se ne zbirajo.)*Akcijska cena velja pri dodajanju vsaj 3 različnih ali enakih kuponov za storitve "Čas zase" v spletno košarico.

Storitev Trajanje Cena Nakup darilnega bona
**TPL - Thermana Park Laško, *ZL- Zdravilišče Laško
Nazaj Preverite ostalo ponudbo v spletni trgovini

Darilni boni Thermane na voljo tudi na prodajnih mestih Petrol