Ponudba za dnevne goste v Thermana Laško

Dnevni gosti

Spoštovani gostje, dobrodošli pri nas, v družbi dobrega počutja.

Številne možnosti razvajanja, sprostitve in storitev za krepitev vašega zdravja lahko najdete v družbi Thermana, ki se ponaša s kar 170-letno tradicijo. Naše poslanstvo je, da krepimo zdravje in vračamo dobro počutje.

Tako bomo na tem mestu zbrano ponudili številne aktualne ponudbe iz področij wellnessa, kulinarike in medicinske ponudbe. Na tem mestu boste lahko prebirali tudi informacije o dogodkih in posebnih priložnostih, na katere vas bomo povabili.

Vzemite si zaslužen čas za odmor in se nam pridružite v družbi dobrega počutja.

Wellness

Preverite aktualno mesečno ponudbo izbranih wellness tretmajev, posebno wellness ponudbo, ki jo namenjamo članom Thermana cluba in ekskluzivne dogodke, s katerimi boste poskrbeli za odlično počutje. Dobrodošli na razvajanju pri nas.

Kulinarika

V našo kulinariko vključujemo lokalna živila, ki jih označuje certifikat kakovosti Okusiti Laško. Vabljeni, da preverite ponudbo A la carte restavracije Thermana Park in odlično ponudbo iz rok naših slaščičarskih mojstric, ki jo lahko okušate v naših kavarnah.

Medicina

»Bolezen prihaja na konju, odhaja pa peš.« Star pregovor, v katerem se skriva mnogo resnice in ki poudarja moč preventivnega delovanja. Na temeljih več kot 70 let medicinske rehabilitacije smo z znanjem in številnimi izkušnjami pravi sopotnik do vašega trdnejšega zdravja. Preverite aktualno ponudbo s področja medicinskih programov in storitev.

Dogodki

Vabljeni na dogodke, ki jih pripravljamo z mislijo na vas. Dobrodošli, da uživate v izbrani ponudbi in ob gostoljubnosti naše ekipe Thermana.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund