| Prijava na e-novice

Dogodki

21.07.2021

Mladinsko evropsko prvenstvo v biljardu

Biljardna zveza Slovenije in Thermana d. d. sta v začetku avgusta organizirala prvenstvo v biljardu, ki je prvič doslej bilo v celoti organizirano in izpeljano v Sloveniji. Od 31. 7. do 9. 8. 2021 je v Thermani Laško in dvorani Tri Lilije potekalo mladinsko evropsko prvenstvo v biljardu v moških in ženskih kategorijah U-17, U-19 in ekipah. 
                           
Mladinsko evropsko prvenstvo v biljardu v domači organizaciji Biljardne zveze Slovenije in Thermane d. d. letos potekalo na domačih tleh in z neverjetno domačo reprezentanco šestih mladih upov slovenskega biljarda. Za najboljše dosežke se je borila slovenska mladinska reprezentanca v sestavi: Miha Vičič Šnajdar, Blaž Rus, Maks Benko, Svit Pavlinjek, David Gradišnik in Maj Badovinac. S tem pa biljardnega spektakla še ni bilo konec. Takoj po zaključku mladinskega tekmovanja je sledilo še člansko tekmovanje serije Euro tour, najmočnejše biljardne lige na svetu, ki je trajalo do 16. 8. 2021. Tekmovanje je potekalo v dvorani Tri Lilije in je bilo odprto za gledalce (veljal je pogoj PCT).


Več na povezavi: www.biljardna-zveza.si.
biljard-lasko-slovenija avg21.jpg

Arhiv dogodkov

20.03.2023 Naše poslanstvo je skrb za zdravje in dobro počutje. Ker 7. aprila praznujemo mednarodni dan zdravja, smo v Thermani Laško pripravili niz zanimivih predavanj oz. delavnic.

17.03.2023 Dogodek v Savna centru Hotela Zdravilišča Laško, namenjen ženskam. Izklopite um, poslušajte srce in si privoščite SOULNESS po receptu strokovnjakov Thermane Laško. V torek,  11.aprila, med 16.15 in 20.00.

02.03.2023 Pripravljamo marčevske dogodke v savna centru in wellness SPA centrih - savnanje ob polni luni samo za ženske ter dneva kozmetike Pevonia in Decleor.

30.01.2023 Vabimo vas na skupinsko rekreacijo v Thermano Laško. V novi sezoni smo pripravili osvežen urnik z novostmi in svežo energijo.

25.11.2022 Tudi otroci po napornih šolskih in športnih aktivnostih potrebujejo sprostitev in razvajanje. Zanje smo pripravili otroški wellness in druga doživetja.