| Prijava na e-novice

Dogodki

21.07.2021

Mladinsko evropsko prvenstvo v biljardu

Biljardna zveza Slovenije in Thermana d. d. sta v začetku avgusta organizirala prvenstvo v biljardu, ki je prvič doslej bilo v celoti organizirano in izpeljano v Sloveniji. Od 31. 7. do 9. 8. 2021 je v Thermani Laško in dvorani Tri Lilije potekalo mladinsko evropsko prvenstvo v biljardu v moških in ženskih kategorijah U-17, U-19 in ekipah. 
                           
Mladinsko evropsko prvenstvo v biljardu v domači organizaciji Biljardne zveze Slovenije in Thermane d. d. letos potekalo na domačih tleh in z neverjetno domačo reprezentanco šestih mladih upov slovenskega biljarda. Za najboljše dosežke se je borila slovenska mladinska reprezentanca v sestavi: Miha Vičič Šnajdar, Blaž Rus, Maks Benko, Svit Pavlinjek, David Gradišnik in Maj Badovinac. S tem pa biljardnega spektakla še ni bilo konec. Takoj po zaključku mladinskega tekmovanja je sledilo še člansko tekmovanje serije Euro tour, najmočnejše biljardne lige na svetu, ki je trajalo do 16. 8. 2021. Tekmovanje je potekalo v dvorani Tri Lilije in je bilo odprto za gledalce (veljal je pogoj PCT).


Več na povezavi: www.biljardna-zveza.si.
biljard-lasko-slovenija avg21.jpg

Arhiv dogodkov

01.12.2022 6. januarja vas vabimo na novoletni ples v Thermano Laško, ki bo postregel z raznolikimi plesnimi ritmi zasedbe Kranjci ter odličnim kulinaričnim razvajanjem.
 

29.11.2022 Naša mesta se v decembrskem času odenejo v posebno praznično podobo. Poglejte, kakšen program vas v teh dneh čaka v Laškem in Celju.

25.11.2022 Naš temelj, ki sprošča, pomlajuje, revitalizira. Prisluhnite navdihujoči zgodbi v sredo, 14. 12., ob 17. uri, v Gala dvorani hotela Thermana Park.

21.11.2022 Dogodek v Savna Centru Hotela Zdravilišča Laško, namenjen ženskam. Izklopite um, poslušajte srce in si privoščite SOULNESS po receptu strokovnjakov Thermane Laško.

17.11.2022 Ste že rezervirali najdaljšo noč v letu? Pri nas bo poskrbljeno za pravo zabavo v Termalnem Centru, kjer silvestrujemo v kopalkah, na temo »Unicorn party – somewhere over the rainbow«.