| Prijava na e-novice

Dogodki

15.03.2022

Prijave na košarkarski kamp Gorana Dragića v Laškem so odprte

Po lanskoletnem sila uspešnem prvem kampu Gorana Dragića z vami delimo vest o terminu letošnjega košarkarskega kampa, namenjenega fantom in dekletom med 9. in 15. letom. Košarkarski kamp Gorana Dragića bo potekal od 10. do 16. julija 2022.

Ekipa izkušenih in kakovostnih trenerjev ter vzgojiteljev bo udeležencem kampa postregla s sedmimi košarkarsko obarvanimi, zabavnimi in pestrimi dnevi v čudovitem okolju Občine Laško, našega hotelskega in bazenskega kompleksa Thermane Laško ter letos temeljito prenovljene dvorane Tri Lilije.


Več informacij in prijave na kamp >>
Več o lanskem košarkarskem kampu Gorana Dragića v Laškem >>


 
kosarkarski-kamp-goran-dragic-v-laskem-thermana (1).jpeg
kosarkarski-kamp-goran-dragic-v-laskem-thermana (5).jpg
kosarkarski-kamp-goran-dragic-v-laskem-thermana (4).jpg
kosarkarski-kamp-goran-dragic-v-laskem-thermana (2).jpg
kosarkarski-kamp-goran-dragic-v-laskem-thermana (1).jpg
kosarkarski-kamp-goran-dragic-v-laskem-thermana (3).jpg

Arhiv dogodkov

21.02.2023 V Savna centru Zdravilišča Laško smo torke ponovno rezervirali samo za ženske. Savna center je odprt med 10:30 in 20:00 uro.

31.01.2023 Tudi otroci po napornih šolskih in športnih aktivnostih potrebujejo sprostitev in razvajanje. Zanje smo pripravili otroški wellness in druga doživetja.

30.01.2023 Vabimo vas na skupinsko rekreacijo v Thermano Laško. V novi sezoni smo pripravili osvežen urnik z novostmi in svežo energijo.

17.11.2022 Thermana Laško je od 14. do 16. novembra ponosno gostila Dneve slovenskega turizma - vrsto strokovnih predavanj, tekmovanj in srečanj strokovne turistične javnosti. 

17.10.2022 V sklop narejenih trajnostnih korakov smo sedaj dodali tudi "drevesa prihodnosti" zasajena v  Zdraviliškem parku. Prvega je simbolično zasadil minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Matjaž Han.