03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Dogodki

08.07.2022

Thermana d. d. ponosni sponzor olimpijke Glorie Kotnik

Naznanjamo ambasadorko dobrega počutja - Gloria Kotnik, slovensko deskarko na snegu, s katero smo podpisali dveletno pogodbo o sodelovanju.

Glorio smo spoznali nekaj let nazaj, v obdobju njenega okrevanja po poškodbi. Ponosni smo, da smo lahko takrat z našim strokovnim fizioterapevtskim znanjem ter odlično termalno vodo Laško prispevali k njenemu okrevanju. Seveda pa sta tu glavno vlogo odigrali njena neizmerna vztrajnost in volja, ki sta jo vrnili na sneg in zaradi katerih je na zadnjih OI posegla tudi po medalji.

Sedaj je čas za novo ero sodelovanja, kjer Gloria Kotnik postane obraz dobrega počutja - tega, kar odraža naše poslanstvo in za kar si v družbi Thermana prizadevamo sleherni dan. 

Na fotografiji: Gloria Kotnik v družbi predsednice uprave družbe Thermana d. d. Mojca Leskovar in člana uprave Dejan Balmazovic.
gloria-kotnik-in-uprava-thermane.jpg
thermana-ponosni-sponzor-glorie-kotnik.jpg

Arhiv dogodkov

12.09.2023 Dogodek v Savna centru Hotela Zdravilišče Laško. Vodeno tematsko popoldne, namenjeno le ženskam.

15.07.2023 Košarkarski kamp Goran Dragić, namenjen mladim od 9 do 15 let, je letos potekal od 09. do 15. julija v Laškem.

31.01.2023 Tudi otroci po napornih šolskih in športnih aktivnostih potrebujejo sprostitev in razvajanje. Zanje smo pripravili otroški wellness in druga doživetja.

17.10.2022 V sklop narejenih trajnostnih korakov smo sedaj dodali tudi "drevesa prihodnosti" zasajena v  Zdraviliškem parku. Prvega je simbolično zasadil minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Matjaž Han.

08.07.2022 Naznanjamo ambasadorko dobrega počutja - Gloria Kotnik, slovensko deskarko na snegu, s katero smo podpisali dveletno pogodbo o sodelovanju.