| Prijava na e-novice

Dogodki

08.07.2022

Thermana d. d. ponosni sponzor olimpijke Glorie Kotnik

Naznanjamo ambasadorko dobrega počutja - Gloria Kotnik, slovensko deskarko na snegu, s katero smo podpisali dveletno pogodbo o sodelovanju.

Glorio smo spoznali nekaj let nazaj, v obdobju njenega okrevanja po poškodbi. Ponosni smo, da smo lahko takrat z našim strokovnim fizioterapevtskim znanjem ter odlično termalno vodo Laško prispevali k njenemu okrevanju. Seveda pa sta tu glavno vlogo odigrali njena neizmerna vztrajnost in volja, ki sta jo vrnili na sneg in zaradi katerih je na zadnjih OI posegla tudi po medalji.

Sedaj je čas za novo ero sodelovanja, kjer Gloria Kotnik postane obraz dobrega počutja - tega, kar odraža naše poslanstvo in za kar si v družbi Thermana prizadevamo sleherni dan. 

Na fotografiji: Gloria Kotnik v družbi predsednice uprave družbe Thermana d. d. Mojca Leskovar in člana uprave Dejan Balmazovic.
gloria-kotnik-in-uprava-thermane.jpg
thermana-ponosni-sponzor-glorie-kotnik.jpg

Arhiv dogodkov

21.02.2023 V Savna centru Zdravilišča Laško smo torke ponovno rezervirali samo za ženske. Savna center je odprt med 10:30 in 20:00 uro.

31.01.2023 Tudi otroci po napornih šolskih in športnih aktivnostih potrebujejo sprostitev in razvajanje. Zanje smo pripravili otroški wellness in druga doživetja.

30.01.2023 Vabimo vas na skupinsko rekreacijo v Thermano Laško. V novi sezoni smo pripravili osvežen urnik z novostmi in svežo energijo.

17.11.2022 Thermana Laško je od 14. do 16. novembra ponosno gostila Dneve slovenskega turizma - vrsto strokovnih predavanj, tekmovanj in srečanj strokovne turistične javnosti. 

17.10.2022 V sklop narejenih trajnostnih korakov smo sedaj dodali tudi "drevesa prihodnosti" zasajena v  Zdraviliškem parku. Prvega je simbolično zasadil minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Matjaž Han.