| Prijava na e-novice

Dogodki

08.07.2022

Thermana d. d. ponosni sponzor olimpijke Glorie Kotnik

Naznanjamo ambasadorko dobrega počutja - Gloria Kotnik, slovensko deskarko na snegu, s katero smo podpisali dveletno pogodbo o sodelovanju.

Glorio smo spoznali nekaj let nazaj, v obdobju njenega okrevanja po poškodbi. Ponosni smo, da smo lahko takrat z našim strokovnim fizioterapevtskim znanjem ter odlično termalno vodo Laško prispevali k njenemu okrevanju. Seveda pa sta tu glavno vlogo odigrali njena neizmerna vztrajnost in volja, ki sta jo vrnili na sneg in zaradi katerih je na zadnjih OI posegla tudi po medalji.

Sedaj je čas za novo ero sodelovanja, kjer Gloria Kotnik postane obraz dobrega počutja - tega, kar odraža naše poslanstvo in za kar si v družbi Thermana prizadevamo sleherni dan. 

Na fotografiji: Gloria Kotnik v družbi predsednice uprave družbe Thermana d. d. Mojca Leskovar in člana uprave Dejan Balmazovic.
gloria-kotnik-in-uprava-thermane.jpg
thermana-ponosni-sponzor-glorie-kotnik.jpg

Arhiv dogodkov

28.09.2022 1. oktobra - ob mednarodnem dnevu starejših vabimo na brezplačno senior vadbo, ki bo potekala to soboto, 1. 10., ob 11. uri. Vadba pod vodstvom fizioterapevta bo potekala v Centru Fizioterapije v Zdravilišču Laško.

27.09.2022
Petek, 11. 11. 2022 v hotelu Thermana Park, ob 19. uri. Izbrani vinar Vinska klet Frelih, glasbena spremljava Zasedba Kranjci,  sprejem ob 19. uri v preddverju dvorane Thermana Park.

26.09.2022 Naznanjamo skorajšnji pričetek seniorskega evropskega prvenstva v biljardu, ki poteka v organizaciji Biljardne zveze Slovenije in Thermane d. d.

16.09.2022 V Wellness Spa centru in Centru zdravja in dobrega počutja bomo dneve med 26. in 30. septembrom posvetili negi obraza. Čakajo vas tudi privlačne ugodnosti.

01.09.2022 Četrtek, 8.9.2022, je Svetovni dan fizioterapije. V ta namen organiziramo brezplačno vadbo v terapevtskem bazenu.