| Prijava na e-novice

Dogodki

08.07.2022

Thermana d. d. ponosni sponzor olimpijke Glorie Kotnik

Naznanjamo ambasadorko dobrega počutja - Gloria Kotnik, slovensko deskarko na snegu, s katero smo podpisali dveletno pogodbo o sodelovanju.

Glorio smo spoznali nekaj let nazaj, v obdobju njenega okrevanja po poškodbi. Ponosni smo, da smo lahko takrat z našim strokovnim fizioterapevtskim znanjem ter odlično termalno vodo Laško prispevali k njenemu okrevanju. Seveda pa sta tu glavno vlogo odigrali njena neizmerna vztrajnost in volja, ki sta jo vrnili na sneg in zaradi katerih je na zadnjih OI posegla tudi po medalji.

Sedaj je čas za novo ero sodelovanja, kjer Gloria Kotnik postane obraz dobrega počutja - tega, kar odraža naše poslanstvo in za kar si v družbi Thermana prizadevamo sleherni dan. 

Na fotografiji: Gloria Kotnik v družbi predsednice uprave družbe Thermana d. d. Mojca Leskovar in člana uprave Dejan Balmazovic.
gloria-kotnik-in-uprava-thermane.jpg
thermana-ponosni-sponzor-glorie-kotnik.jpg

Arhiv dogodkov

25.01.2023 10. februarja vas vabimo na Valentinov ples v Thermano Laško z glasbeno spremljavo PLATIN BANDA ter odličnim kulinaričnim razvajanjem.
 

24.01.2023 Po počitniška doživetja v Thermano Laško! Poleg vodnih doživetij pod stekleno kupolo za vas pripravljamo še sledeče brezplačne dogodke.

24.01.2023 Dogodek v Savna centru Hotela Zdravilišča Laško, namenjen ženskam. Izklopite um, poslušajte srce in si privoščite SOULNESS po receptu strokovnjakov Thermane Laško. Naslednji že v torek, 14. februar, med 16.15 in 20.00.

23.01.2023 Vabimo vas na teden brezplačne rekreacije, ki bo potekal od 30.1. - 3.2.2023

23.01.2023 Vabljeni na gledališko predstavo Teatra Cizamo, ki se bo odvijala v soboto 11.februarja v Gala dvorani hotela Thermana Park.