| Prijava na e-novice

Dogodki

03.11.2021

V Laškem je bila na turnirju WTT Contender zbrana namiznoteniška elita

Vse do 14. novembra bo Slovenija v organizaciji NTK-ja Krka v Laškem gostila dva turnirja namiznoteniške serije WTT Contender. Po dolgem času bodo na evropskih tleh znova tekmovali predstavniki svetovne velesile v tej športni panogi, Kitajci. Hotel Thermana Park, kjer so športniki nameščeni, in Športna dvorana Tri Lilije, kjer potekajo tekme, sta se tako za naslednja dva tedna spremenila v svetovni center namiznega tenisa. Namiznoteniški dvoboji iz Laškega so na ogled na TV SLO 2 in MMC-ju.
wtt-turnir-namizni-tenis-lasko.jpg

Arhiv dogodkov

01.12.2022 6. januarja vas vabimo na novoletni ples v Thermano Laško, ki bo postregel z raznolikimi plesnimi ritmi zasedbe Kranjci ter odličnim kulinaričnim razvajanjem.
 

29.11.2022 Naša mesta se v decembrskem času odenejo v posebno praznično podobo. Poglejte, kakšen program vas v teh dneh čaka v Laškem in Celju.

25.11.2022 Naš temelj, ki sprošča, pomlajuje, revitalizira. Prisluhnite navdihujoči zgodbi v sredo, 14. 12., ob 17. uri, v Gala dvorani hotela Thermana Park.

21.11.2022 Dogodek v Savna Centru Hotela Zdravilišča Laško, namenjen ženskam. Izklopite um, poslušajte srce in si privoščite SOULNESS po receptu strokovnjakov Thermane Laško.

17.11.2022 Ste že rezervirali najdaljšo noč v letu? Pri nas bo poskrbljeno za pravo zabavo v Termalnem Centru, kjer silvestrujemo v kopalkah, na temo »Unicorn party – somewhere over the rainbow«.