Hotel Thermana Park Lasko terme za družine

Družine

Dobrodošli v Thermani Laško – družinam prijaznih termah in popolnem kraju za nepozabne družinske počitnice! Naša termalna destinacija združuje raznovrstne aktivnosti za otroke, ki jim pri nas ni nikoli dolgčas, ter več kot zasluženo sprostitev in počitek za starše.

Pod našo čudovito stekleno kupolo boste našli vodno zabavo za vse družinske člane, na voljo pa so še številna druga doživetja, zaradi katerih se boste k nam nadvse radi vračali.

Paketi & ponudbe za družine

Družinska doživetja

Pestre animacije

Pester animacijski program

Otroci pri nas izjemno uživajo, tako v številnih vodnih doživetjih pod stekleno kupolo kot v družbi izkušenih animatorjev. Razigrano ustvarjajo, gibanje, krepitev možgančkov in motoričnih spretnosti, obvezno rajajo z maskotama Vodomčkom in Vodomčico ter neizmerna zabava.

Otroški wellness

Otroški wellness

Otroci se lahko pri nas sprostijo ter razvajajo. Na voljo so posebna, otrokom povsem prilagojena wellness razvajanja za male prince in princeske, kot tudi razvajanja za že skoraj odrasle najstnike in najstnice. Otroci si lahko skupaj s svojimi starši privoščijo čisto pravo čokoladno masažo ali pa uživajo v princeskini manikuri ter negi obrazka.

Družinska joga

Družinska joga

Ste že poizkusili jogo skupaj, kot družina? V času šolskih počitnic lahko to zabavno izkušnjo doživite pri nas. Smeha polna družinska joga je vir odlične zabave, zanjo pa ni potrebno nobeno predznanje joge. Ob zabavni in poučni zgodbi o prijateljstvu vas in vaše otroke skozi jogijske asane vodi avtentični indijski mojster joge.

Virtualna doživetja

Soba virtualnih doživetij

V hotelu Thermana Park se nahaja soba VR doživetij, v kateri so otrokom 8+ in tudi odraslim, željnim tovrstnih dogodivščin, na voljo različne igre virtualne resničnosti. Spoznajo lahko barvit srednji vek, čas mogočnih grofov Celjskih in zgodbo tragične ljubezni Friderika in Veronike ter v Thermanini avtorski VR igri pomagajo Frideriku zbežati iz ječe. Preizkusijo se lahko v različnih športnih igrah, se popeljejo z vlakcem smrti ter poskušajo zbežati iz sobe pobega. Zabavno interaktivno doživetje, ki vas bo navdušilo!

Odkrivanje narave

Raziskovanje okolice

V bližini hotelskega kompleksa, le kakšnih 100 metrov od hotela Thermana Park, je na voljo Zdraviliški park, ki ponuja možnosti prijetnega sprehoda in pohajkovanja. Najmlajše navdušujejo čebelje uganke ali fitnes na prostem. Družinam na kožo pisana je grajska trdnjava – kompleks okolju prijaznih otroških igral na robu Zdraviliškega parka. Sloviti radiestezist  Jože Munih je v parku odkril tudi energetske točke, na katerih se lahko napolnite z energijo. V pomoč vam bo zloženka o energijskih točkah, ki jo prejmete na hotelski recepciji.

Destinacija ponuja tudi številne kolesarske in pohodniške poti, zunanje in notranje pustolovske dogodivščine – UNLOCK Laško in Escape room Enigmarium, ki se nahaja v hiši, kjer je bil zvarjen prvi vrček piva.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund