Fizioterapija & Medicina

170-letna tradicija ohranjanja zdravja in zagotavljanja dobrega počutja 

Zavedamo se, da je zdravje največje bogastvo, zato dajemo velik poudarek na ohranjanju in krepitvi le tega. Ključ do uspeha so celostni in individualno zasnovani zdravstveni programi in fizioterapevtske obravnave, najsodobnejši medicinski postopki, vrhunsko znanje naših strokovnjakov ter blagodejni učinki zdravilne termalne vode. 

TERAPIJA 2

PRENOVA PROSTOROV FIZIOTERAPIJE

V teh dneh smo zaključili II. fazo prenove prostorov fizioterapije. Novi svetli in sodobni prostori, na katere smo izjemno ponosni, bodo tako še olajšali in polepšali delo zaposlenim ter rehabilitacijo obiskovalcem. Program fizioterapije sicer sodi med najpomembnejše programe družbe Thermana.

Več >>

Center medicine

CENTER MEDICINE

V okviru Centra medicine v hotelu Zdravilišče Laško delujejo samoplačniške specialistične ambulante in posvetovalnice, ki skupaj z vodilnimi strokovnjaki na področju ortopedije, fiziatrije, fizikalne in rehabilitacijske medicine, travmatologije, nevrokirurgije, logopedije, radiologije, kiropraktike, fizioterapije, delovne terapije ter najsodobnejšo medicinsko opremo poskrbijo za kakovostno obravnavo ter učinkovito zdravljenje. 

Več >> 

Fizioterapija 1

FIZIOTERAPIJA IN DELOVNA TERAPIJA 

V Centru fizioterapije Zdravilišča Laško z individualnim in strokovnim pristopom specialistov, fizioterapevtov ter delovnih terapevtov zagotavljamo vrhunsko obravnavo, s katero vzdržujemo ter ponovno vzpostavimo optimalno gibanje in funkcijske sposobnosti v vseh življenjskih obdobjih. 

Več >>

Rehabilitacijska zdravstvena nega 1

REHABILITACIJSKA ZDRAVSTVENA NEGA 

Na Oddelku za rehabilitacijsko nego v hotelu Zdravilišče Laško pomagamo pacientom, ki potrebujejo zdravstveno nego in pomoč pri vsakodnevnih aktivnostih pri okrevanju po poškodbah in operativnih posegih na gibalnem aparatu, ter pacientom s funkcijsko prizadetostjo in revmatičnimi boleznimi gibalnega sistema. 

Več >> 

F013747 naravna zdravilisca thermana lasko ciril jazbec 12 photo m

ZDRAVSTVENI PROGRAMI  

S pomočjo naših naravnih danosti – zdravilne termalne vode ter večletnih izkušenj smo ustvarili programe, ki ohranjajo in povrnejo zdravje, obenem pa izboljšajo splošno počutje. 

Več >>

Narocanje cakalne dobe min

NAROČANJE, DELOVNI ČASI IN ČAKALNE DOBE 

Priporočamo vam, da pred naročanjem preverite aktualne čakalne dobe in delovne čase ambulant. 

Več >>

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund