Rehabilitacijska zdravstvena njega

Na Oddelku za rehabilitacijsko nego v hotelu Zdravilišče Laško pomagamo pacientom, ki potrebujejo zdravstveno nego in pomoč pri vsakodnevnih aktivnostih pri okrevanju po poškodbah in operativnih posegih na gibalnem aparatu, ter pacientom s funkcijsko prizadetostjo in revmatičnimi boleznimi gibalnega sistema. 

Neprekinjeno 24-urno zdravstveno nego in oskrbo zagotavlja strokovno usposobljena ekipa diplomiranih medicinskih sester, zdravstvenih tehnikov in bolničarjev, katerih osrednji subjekt delovanja je pacient. Na oddelku imamo zaposleno tudi specialistko splošne medicine, ki od ponedeljka do petka 4 ure dnevno izvaja vizito pacientov, pri katerih smo opazili odstopanja ali poslabšanje zdravstvenega stanja. 

V sklopu rehabilitacijske zdravstvene nege nudimo:  

KONTAKT

Telefon: 03 734 5772/5130 (rezervacije)
E-pošta: orzn@thermana.si

K nam prihajajo gostje na:

ORZN Merjenje pritiska 1

ZDRAVILIŠKO ZDRAVLJENJE

Na osnovi pogodbenega sodelovanja z Zavodom za zdravstveno zavarovanje (ZZZS) v Thermani Laško izvajamo zdraviliško zdravljenje, ki ga odobri zdravnik Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije ZZZS na osnovi predloga lečečega zdravnika, ki zavarovano osebo zdravi v bolnišnici, ali osebnega zdravnika. 

Center medicine

OBNOVITVENO REHABILITACIJO

Namen obnovitvene rehabilitacije je ohranjanje in preprečevanje zapletov po preboleli bolezni ali poškodbi. Namenjena je gostom, ki želijo ohraniti svoje psihofizične sposobnosti, izboljšati odpornost organizma in preprečiti poslabšanje dolgotrajne bolezni. 

ZDRAVILIŠKO OSKRBO

Zdraviliška oskrba se izvaja za vse osebe, ki potrebujejo daljšo zdraviliško oskrbo v negovalnem oddelku ali hotelskem delu. Na oddelek sprejemamo tudi paciente, ki potrebujejo zdravstveno nego in pomoč pri vsakodnevnih aktivnostih ter njihove spremljevalce. Na voljo je 24-urna zdravstvena nega. 

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund