03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Hotel Thermana Park Laško****Superior

je sodobno urejen, udoben in dovršen hotel, ki bo povsem izpolnil vaša pričakovanja. Zgrajen leta 2012 predstavlja eno zadnjih pridobitev razkošnega novega kompleksa ob strugi Savinje.

Več

Podatki

O Hotelu Sobe Cenik Pogosta vprašanja 360 ogled

Hotel Zdravilišče Laško

je nastal na temeljih več kot 165-letne zgodovine Zdravilišča Laško, danes Thermane d.d. – družbe dobrega počutja. Je hotel za vse, ki cenijo domačnost osebja in toplo vzdušje. Zasnovan je brez arhitektonskih ovir, zato je njegov dostop enostaven in primeren tudi za goste, ki jih pestijo gibalne težave. Slovi kot prijeten medgeneracijski hotel, v katerem najdemo veliko nasmejanih babic, dedkov in njihovih vnukov.

Več

Podatki

O Hotelu Sobe Cenik Pogosta vprašanja

Dom Starejših Laško

leži v prijetnem okolju v neposredni bližini družbe Thermana, d. d. Sodobno opremljen dom obdajajo sprehajalne poti, ki vodijo do Zdraviliškega parka in naprej do mestnega središča. Do doma je speljana dobra cestna povezava, v bližini je tudi železniška postaja, do katere vodijo urejene poti Zdraviliškega parka.

Več

Podatki

O domu starejših Oskrbovana stanovanja Strokovne službe Dodatna ponudba Družabne aktivnosti Dokumenti in obrazci Kontaktne osebe Novi Motomed omogočilo podjetje Allianz, Slovenija

Avtodom

Želite obiskati Laško in ob tem uživati v neodvisnosti, svobodi in zasebnosti bivanja v avtodomu? Dobrodošli na našem prostoru za avtodome, kjer se boste sprostili ob pogledu na reko Savinjo. Hotelski kompleks je od parkirišča za avtodome oddaljen le nekaj deset metrov.

Več

Avtodom

Zmogljivosti Cenik Ugodnosti

za vas smo izbrali