Poslovni dogodki in kongresi

Thermana Laško je popolna izbira za organizacijo kongresov, poslovnih in družabnih srečanj, sestankov in seminarjev. Nudi oddih prepleten z moderno namestitvijo, vrhunskimi kongresnimi kapacitetami, izjemno kulinariko ter številnimi možnostmi za sprostitev. Za organizacijo dogodka poskrbi izkušena ekipa, ki pripravi edinstveno ponudbo glede na vaše želje in potrebe, naš glavni cilj pa je dobro počutje vseh udeležencev.

Prednosti:

Kaj nudimo? 

 • 3.700 m2 moderno opremljenih prostorov 
 • Različne kongresne dvorane (od 20 do 490 oseb) 
 • Sejne sobe
 • 170 parkirnih mest na zunanjih parkiriščih in 277 v podzemni parkirni hiši 
 • Povezava Kongresnega Centra s sodobnim hotelom, Termalnim in Wellness Spa Centrom 
 • Najsodobnejša avdio/video oprema 
 • Možnost dnevne svetlobe in popolne zatemnitve 
 • Zanesljiva brezplačna Wi-Fi povezava 
 • Možnost kulinaričnih razvajanj v hotelski A La carte restavraciji 
 • Možnost bogatega bifeja v Veliki dvorani 
 • Coffe break 
 • Veliko preddverje idealno za pogostitve med odmori 
 • Dnevno-nočni bar 

Oprema:  

Kongresni center v hotelu Thermana Park Laško****superior 

Velika dvorana min 1

Velika dvorana

Je večnamenska dvorana, namenjena plenarnim zasedanjem, gala večerjam in plesnim prireditvam. V kino postavitvi lahko sprejme do 500 udeležencev, v šolski pa 280. Lahko se pregradi na dva dela (290 + 210 oseb), kot celota ima dve veliki platni, na katerih poteka sinhrono predvajanje projekcije. Dvorana omogoča tudi video konference. Nahaja se v pritlični etaži kongresnega centra. Kot celota ali kot manjša polovica ima dnevno svetlobo. Dvorana je visoka 6,8 m, na stropu ima dve rampi z možnostjo namestitve svetlobnih efektov, dekoracije in zastav. 

Gala dvorana min

Gala dvorana

Nahaja se v pritličju, v kino postavitvi lahko sprejme 120, v šolski pa 64 oseb. Ena stena je steklena in ima izhod na teraso in prijeten pogled na Savinjo in naravo.

Modra dvorana min 2

Modra dvorana

Je seminarska dvorana, namenjena plenarnim predavanjem, seminarjem in izobraževanjem. V kino postavitvi lahko sprejme 180–200 oseb, v šolski pa 120. Ima dve platni, dnevno svetlobo in se lahko pregradi na dva dela. V modro dvorano je možno predvajati neposredni prenos dogajanja iz Velike dvorane. Modra dvorana se nahaja v zgornji etaži kongresnega centra.

Zelena dvorana min 1

Zelena dvorana

Je seminarska dvorana, namenjena seminarjem in izobraževanjem. V kino postavitvi lahko sprejme 65 oseb, v šolski pa 40. Ima eno platno in dnevno svetlobo. Nahaja se v zgornji etaži kongresnega centra.

Capture min

Oranžna in rdeča dvorana

Obe dvorani sta namenjeni seminarjem in izobraževanjem. V kino postavitvi lahko sprejmeta vsaka po 55 oseb, v šolski pa 32. Imata po eno platno in dnevno svetlobo. Nahaja se v zgornji etaži kongresnega centra. 

NAŠE DVORANE (TLORISI) 

Dvorana Površina m2 Širina  Dolžina       
Velika dvorana 538,2 27,6 m 19,5 m 490  280  280  
Velika dvorana I 302,25 15,5 m 19,5 m 280  160  160  
Velika dvorana II 234 12 m 19,5 m 210  120  120  
Gala dvorana 138,3 9 m 15,37 m 120 32 64 40 48 80 
Modra dvorana 206,2 15 m 13,67 m 200 96 116 36 56  
Modra dvorana I 105,4 7,71 m 13,67 m 96 24 56 28 32  
Modra dvorana II 100,8 7,36 m 13,70 m 105 28 60 30 36  
Zelena dvorana 78 7,41 m 10,53 m 66 20 40 18 24  
Rdeča dvorana 72,6 7,63 m 9,52 m 55 16 32 18 24  
Oranžna dvorana 72,4 7,59 m 9,54 m 55 16 32 18 24  

REFERENCE 

Desetletje je že, kar naravoslovke/-ci Zavoda RS za šolstvo zelo dobro sodelujemo s konferenčnim centrom Laško. V njem smo izpeljali že 5 bienalnih, dvodnevnih konferenc za učitelj/-ce naravoslovnih predmetov NAK (začenši z letom 2011), ki so postale že tradicionalne in imele tudi že 600 udeleženk/-cev. Naše izkušnje in sodelovanje z vodstvom in organizacijsko ekipo konferenčnega centra Laško so odlične. Odlikuje jih visoka profesionalnost ter velika fleksibilnost pri pripravi konferenčnih in drugih dogodkov ter pri upoštevanju želja in potreb izvajalcev. Ob tem pa so prav tako pomembne zelo dobre, velike in raznolike prostorske ter nastanitvene kapacitete Laškega. Konference NAK si drugje, kot v Laškem, težko predstavljamo. 

Mag. Andreja Bačnik
Zavod RS za šolstvo 

We are organising conference RISK for 15 years and after each year, we have a bigger challenge about what to prepare next that would be fresh, new and crazy enough, so RISK would not be “just another conference.” Luckily, we have a lot of creative minds in our team, so ideas keep running. However, many of those ideas are so crazy that at first we do not dare to think about really doing them, especially, as they need to be accepted and allowed by the event venue. Next year, in 2020, it would be 7th year since we are holding this event in Thermana Laško and each and every year we are repeatedly surprised not only that they are willing to accept our crazy ideas, but they are really happy to take the challenge and help us carry them out in the best possible way. But, the most magical part of this is, that they, with this meaning each and every member of their staff, does this with a big smile on their face! Priceless experience!

David Ivačič, Sales Director
REAL security d.o.o. 

KGZS je ponovno organizirala mednarodni posvet Javne službe kmetijskega svetovanja v Thermani Laško. Na posvetu je sodelovalo preko tristo udeležencev, ki so pripravljen strokovni program lahko uspešno spremljali. Prostori, osebje ter oprema, ki je na voljo za organizacijo tovrstnih konferenc večjega obsega z možnostjo organizacije delavnic nam ustreza in se radi vračamo. Udeleženci so zadovoljni tudi z raznolikostjo prehrane in inovativnih oblik ostale ponudbe. 

Anton Jagodic, vodja Sektorja za kmetijsko svetovanje pri KGZS
Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije

Z velikim zadovoljstvom se obračamo na vas, da izrazim iskreno zahvalo za izjemno gostoljubje in profesionalnost, ki ste jo pokazali med našim dogodkom v Thermani  Laško, Akademiji poslovne mreže NLB 2024. Vaša predanost in trud sta bila eden izmed ključev za uspeh našega srečanja. Posebna zahvala gre Metki, vodji kongresnega področja, za njeno vodstvo in organizacijske sposobnosti, ki so omogočile, da je vse potekalo brezhibno. Gregorju se zahvaljujemo za njegov nenehen tehnični support in strokovnost, ki je presegel naša pričakovanja in zadovoljil naše kompleksne želje. Prav tako bi se radi zahvalili celotni ekipi gostinskega dela, ki je s svojo pozornostjo in odlično postrežbo poskrbela, da smo se počutili dobrodošle in cenjene. Posebna pohvala gre vodji gostinstva, Kristjanu in Martinu, za njihovo izjemno delo. Vaše okolje je resnično odlično za delo in druženje, in prepričani smo, da bo naše sodelovanje še naprej plodno in uspešno.

Zorica Fele, Sodelavka za razvoj poslovanja

NLB d.d.

Pošljite povpraševanje

Če želite izpolniti ta obrazec, omogočite JavaScript v svojem brskalniku.
Uporaba osebnih podatkov
S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-sporočil.

i

Strinjam se s prejemanjem personaliziranih e-novic.
S klikom v okence se strinjate s prejemanjem personaliziranih e-sporočil.

i

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani obiskovalec,

dobrodošli na novi Thermanini spletni strani. Spletna stran je trenutno še v razvoju. Hvala za razumevanje.

Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte na 03 423 2100 ali info@thermana.si.

Dobrodošli v Thermani, družbi dobrega počutja.

To se bo zaprlo 50 sekund