| Prijava na e-novice

Predstavljamo naslednje kopeli, ki so tudi novost v ponudbi Thermane v Centru zdravja in dobrega počutja hotela Zdravilišče Laško ...
 
  • TERMALNA KOPEL za 1 ali 2 osebi (45 minut)
Termalna kopel, ki je brez dodane eterike je kot nalašč za  celovito uravnovešanje in utrjevanje organizma, saj sestava naše termalne vode in oblike njenih kristalov kažejo na to, da naša voda izžareva močno življenjsko energijo, ima pozitiven, spodbujevalni vpliv na človeka, deluje dobrodejno na psiho in ravnovesje med dušo in telesom. S kombinacijo vodnih in zračnih šob je poskrbljeno tudi za masažo telesa, ki še dodatno sprosti vaše telo. 
Pri termalni kopeli vam ponudimo kozarec termalne vode Laško, s katerim lahko pripomorete k razstrupljanju telesa, zmanjšanju zakisanost, izboljšanju biološkega okolja celic in medcelične komunikacije. 
 
 
  • ZELIŠČNA KOPEL za 1 ali 2 osebi (45 minut)
Uživanje v termalni vodi obogateni z naravnimi zeliščnimi aromami v kombinaciji vodnih in zračnih mehurčkov, ki nežno masirajo telo, je kot nalašč za sproščanje telesa in zmanjševanje stresa. 
Pri zeliščni kopeli vam ponudimo kozarec termalne vode Laško, s katerim lahko pripomorete k razstrupljanju telesa, zmanjšanju zakisanost, izboljšanju biološkega okolja celic in medcelične komunikacije. 
 
 
  • MEDENA KOPEL za 1 ali 2 osebi (45 minut)
Bogata tradicija čebelarjenja v Laškem je botrovala nastanku raznovrstnih medenih doživetij. Doživite zgodbo medu ob termalni kopeli, ki diši po medu in mleku, ki pomirjata telo in duha.
Pri medeni kopeli vam ponudimo kozarec termalne vode Laško, s katerim lahko pripomorete k razstrupljanju telesa, zmanjšanju zakisanost, izboljšanju biološkega okolja celic in medcelične komunikacije. 
 
 
  • SOLNA KOPEL za 1 ali 2 osebi (45 minut)
V kopel dodamo magnezijevo sol, ki se je že stoletja tradicionalno uporabljala za solne kopeli. Te kopeli  so učinkovito sredstvo za razstrupljanje, blaženje vnetij in bolečin v mišicah, lajšajo migrenske glavobole, v kombinaciji z nežno masažo vodnih in zračnih mehurčkov, pa znižujejo tudi raven stresa in sproščajo telo.
Pri solni kopeli vam ponudimo kozarec termalne vode Laško, s katerim lahko pripomorete k razstrupljanju telesa, zmanjšanju zakisanost, izboljšanju biološkega okolja celic in medcelične komunikacije. 

 

Naroči kupon za kopeli


Informacije in rezervacije:
Recepcija Centra zdravja in dobrega počutja - 03/ 734 5771,


Ne spreglejte tudi najbolj priljubljenih kopeli:
  • Kokosove sanje
  • Rock 'n' Roll  ljubezni
  • Tropska pravljica
  • Čokoladne sanje

Galerija

Kontakt

Email
03 734 5771 Informacije in rezervacije
080 81 19 Brezplačna telefonska številka
Podrobneje na strani Kontakti Delovni čas bazenov