03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Kopeli imajo ogromno pozitivnih učinkov. Izboljšajo krvni obtok, sproščajo napetost v mišicah, odpravljajo utrujenost in stres ter skrbijo za dobro telesno in duševno počutje. Še posebej lepo je, če si lahko sprostitev privoščimo v dvoje. Za popolno doživetje smo v Thermani kopelim dodali še kanček kulinaričnega razvajanja.

Novost: Termalna, medena, zeliščna in solna kopel v Zdravilišču Laško.


KOPELI V ZDRAVILIŠČU LAŠKO


Predstavljamo kopeli iz ponudbe Thermane v Centru zdravja in dobrega počutja hotela Zdravilišče Laško ...
 
 • TERMALNA KOPEL za 1 ali 2 osebi (45 minut)
  Termalna kopel, ki je brez dodane eterike je kot nalašč za  celovito uravnovešanje in utrjevanje organizma, saj sestava naše termalne vode in oblike njenih kristalov kažejo na to, da naša voda izžareva močno življenjsko energijo, ima pozitiven, spodbujevalni vpliv na človeka, deluje dobrodejno na psiho in ravnovesje med dušo in telesom. S kombinacijo vodnih in zračnih šob je poskrbljeno tudi za masažo telesa, ki še dodatno sprosti vaše telo. 

  Pri termalni kopeli vam ponudimo kozarec termalne vode Laško, s katerim lahko pripomorete k razstrupljanju telesa, zmanjšanju zakisanost, izboljšanju biološkega okolja celic in medcelične komunikacije. 
 
 • ZELIŠČNA KOPEL za 1 ali 2 osebi (45 minut)
  Uživanje v termalni vodi obogateni z naravnimi zeliščnimi aromami v kombinaciji vodnih in zračnih mehurčkov, ki nežno masirajo telo, je kot nalašč za sproščanje telesa in zmanjševanje stresa. 

  Pri zeliščni kopeli vam ponudimo kozarec termalne vode Laško, s katerim lahko pripomorete k razstrupljanju telesa, zmanjšanju zakisanost, izboljšanju biološkega okolja celic in medcelične komunikacije. 
 
 • MEDENA KOPEL za 1 ali 2 osebi (45 minut)
  Bogata tradicija čebelarjenja v Laškem je botrovala nastanku raznovrstnih medenih doživetij. Doživite zgodbo medu ob termalni kopeli, ki diši po medu in mleku, ki pomirjata telo in duha.

  Pri medeni kopeli vam ponudimo kozarec termalne vode Laško, s katerim lahko pripomorete k razstrupljanju telesa, zmanjšanju zakisanost, izboljšanju biološkega okolja celic in medcelične komunikacije. 
 
 • SOLNA KOPEL za 1 ali 2 osebi (45 minut)
  V kopel dodamo magnezijevo sol, ki se je že stoletja tradicionalno uporabljala za solne kopeli. Te kopeli  so učinkovito sredstvo za razstrupljanje, blaženje vnetij in bolečin v mišicah, lajšajo migrenske glavobole, v kombinaciji z nežno masažo vodnih in zračnih mehurčkov, pa znižujejo tudi raven stresa in sproščajo telo.

  Pri solni kopeli vam ponudimo kozarec termalne vode Laško, s katerim lahko pripomorete k razstrupljanju telesa, zmanjšanju zakisanost, izboljšanju biološkega okolja celic in medcelične komunikacije. 


Naroči kupon za kopeli

 

Informacije in rezervacije:Recepcija Centra zdravja in dobrega počutja - 03/ 734 5771,KOPELI V HOTELU THERMANA PARK


Dobrodošli v svet drugačnosti, svet sprostitve, svet popolnosti.
Odpotujte v osrčje popolnega ravnovesja. Okopajte se v vrelcu življenja. Napolnite se z vitalno energijo. Prebudite v sebi vse svoje skrite čute in ohranite mladost. Ponudite svojemu telesu le najboljše.
 
 • KOPEL ČOKOLADNE SANJE 
  Bogastvo kakava je neizmerno, saj vsebuje veliko antioksidantov, vitaminov in mineralov ter ima pomlajevalni učinek. Kopel je obogatena z eteriko čokolade, razvajanje pa zaokroži sladko presenečenje – čokoladna krema s piškoti in bananin napitek s čokolado.
 
 • KOPEL KOKOSOVE SANJE
  Kokosov oreh je pravo bogastvo hranilnih snovi, vlaknin, vitaminov in mineralov. Sproščujočo kopel z eteriko kokosa smo dopolnili s sladkim presenečenjem – kozarcem penine in kokosovimi kroglicami.
 
 • KOPEL ROCK’N’ROLL LJUBEZNI
  Naj vas kopel kot časovni stroj popelje v preteklost! Romantičen soj svečk, koktajl in sadno-čokoladna nabodala vam pričarajo brezskrben občutek sproščenosti petdesetih let. Privoščite svoji boljši polovici nepozabno doživetje!
 
 • KOPEL TROPSKA PRAVLJICA
  Privoščite si pravo tropsko doživetje, doživite mini eksotične počitnice. Kopel s prijetno aromo sočnega manga vas bo popeljala v daljne tropske kraje. Mangov liker in sadje s kokosom pa bodo kulinarično dopolnili kopel.
 
 • KOPEL GAMBRINUSOVA KOPEL
  Na temeljih lokalne dediščine je nastala kopel, ki časti pivovarsko tradicijo našega mesta in Gambrinusa – kralja laškega piva. Kopeli je dodana aroma hmelja, ki pomirja, sprošča in krepi naše telo. Prepustite se in si pričarajte užitek »po laško« ob kozarcu piva in grisinih s pršutom.


Naroči kupon za kopeli


Informacije in rezervacije: Recepcija Wellness SPA centra Thermana Park - 03/ 423 2045,

Galerija

Kontakt

Email
03 734 5771 Informacije in rezervacije
080 81 19 Brezplačna telefonska številka
Podrobneje na strani Kontakti Delovni čas bazenov