Kulinarika

Kulinarična razvajanja so del naše pestre ponudbe. Razvajajte svoje brbončice s kvalitetno, svežo, lokalno pridelano hrano ter avtohtonimi slovenskimi jedmi iz tega področja.

Okusiti Lasko min

OKUSITI LAŠKO

Podajte se na kulinarično odkrivanje in okušanje najboljšega iz Laškega, jedi, ki nosijo znak kolektivne blagovne znamke »Okusiti Laško«. Znamka predstavlja gastronomsko tradicijo območja, povezuje lokalne ponudnike, poudarja trajnostni vidik ter pomen zdrave prehrane za zdravje.  

kulinarika s pivom min

KULINARIČNA DOŽIVETJA S PIVOM

Spoznajte in doživite pivovarsko tradicijo mesta z nekaj urnimi ali nekajdnevnimi pivovsko obarvanimi kulinaričnimi doživetji. 

Kulinarika z medom min

MEDENA KULINARIČNA RAZVAJANJA

Na podlagi bogate čebelarske tradicije kraja smo za vas pripravili medeni meni v A la carte restavraciji, z medom pa je obogatena tudi naša hišna in destinacijska slaščica Laška medenka.  

ayurvedska prehrana min

KULINARIKA Z INDIJSKIM PRIDIHOM

Ayurveda je veda, ki nas nauči, kako živeti v harmoniji in ta cilj podpira tudi ayurvedska kulinarika. S pravilno kombinacijo, količino živil ter določenimi deli dneva, ko se hrano uživa, lahko vzdržujemo notranje ravnovesje ali pa celo popravimo neravnovesje, do katerega je prišlo v obdobju, ko smo živeli nezdravo. 

SKRB ZA GOSTE S POSEBNIMI PREHRANSKIMI OMEJITVAMI 

Vedno na prvo mesto postavljamo gosta, upoštevamo njegove zahteve in želje ter posebne prehranske omejitve, alergije in specifične načine prehranjevanja, kot so veganstvo in vegetarijanstvo. Naša skrb je, da gost kljub prehranskim omejitvam uživa v okusnih in kvalitetnih jedeh in od nas odide zadovoljen in poln pozitivnih vtisov. 

SLADKA RAZVAJANJA  V KAVARNAH THERMANE 

V naši hišni slaščičarni se ravnamo po vodilu »naravno in zdravo«, pri izboru sestavin za torte pa izbiramo najkakovostnejše izdelke, brez umetnih primesi. Ne le pri okusu in izgledu, tudi pri sestavinah upoštevamo posebne zahteve in želje strank ter njihove zdravstvene omejitve.  

Poleg sladkanja v kavarnah Thermane, lahko pri nas naročite torte in slaščice za različna slavja, poroke, posebne dogodke kot so rojstni dnevi, sv. krst, sv. birma ali sv. obhajilo. Izbirate lahko med tortami z različnimi motivi (živali, avtomobili, izbrane fotografije) in različnih oblik (okrogle, kvadratne, oblike živali, vozila). 

INFORMACIJE IN NAROČILA 

Telefon:  

03 734 89 88 (informacije in rezervacije) 

03 423 20 26 ali 20 29 (naročila tort in sladic – hotel Thermana Park Laško) 

03 734 52 52 (naročilo tort in sladic – hotel Zdravilišče Laško) 

Elektronska pošta:  

gostinstvo@thermana.si 

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund