03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Poroke

Poročni dan je zagotovo eden tistih, ko si želimo in upamo živeti sanje. Dan, ki ga ne želimo prepustiti naključju. Takšen poročni dan lahko doživita prav v Laškem, ki ga že leta mnogo mladoporočencev izbere za svojo zgodbo poročnega dne.

Informacije in rezervacije:
Tatjana Klinar, vodja gostinstva
T.: 03 734 89 88
E.: 

Podatki Povpraševanje

marija_kucis (Small).jpeg
poroka_thermana_rok_dezelak_rd2_si5.jpg
043_Saso_Novoselic.jpg
marija_kucis_3.jpeg
poroka_thermana_rok_dezelak_rd2_si4.jpg
poroka_thermana_rok_dezelak_rd2_si9.jpg
010_Saso_Novoselic.jpg
036_Saso_Novoselic.jpg
014_Saso_Novoselic.jpg
052_Saso_Novoselic.jpg

Podatki

Poročni dan

Prenesite si Poročni Katalog v pdf...
Dodatna ponudba

V Thermani Laško se zavedamo, da je poročni dan prav poseben dan. Za nas je vsaka poroka edinstvena in vsak par dragocen. Z izurjeno ekipo smo tukaj, da vama in vajinim svatom v prijetnem okolju Laškega in dovršene Thermanine ponudbe pripravimo nepozaben poročni dan. Skozi leta smo oblikovali zelo dodelano in prefinjeno ponudbo organizacije poročnega slavja. Predstavljamo vama našo osnovno ponudbo, skupaj z vama pa bomo poskrbeli, da bo zgodba vajinega poročnega dne takšna, kot sta si jo zamislila.

Poleg protokolarnega poročnega obreda smo s pestro dodatno ponudbo poskrbeli, da bodo prvi koraki na vajini skupni poti nepozabni. Pri nas lahko pripravimo:

 • sprejem in pogostitev svatov,
 • zdravico s penečim vinom in glasbo,
 • posip z vrtničnimi listi,
 • svečano kosilo ali večerjo v gostinskih prostorih Thermane,
 • dekoracijo prostora in omizja,
 • najem prevlek za stole,
 • odpiranje penine s sabljo,
 • svečani razrez torte s penino, koktajlom ali sorbetom,
 • celostno lepotno pripravo na poročni dan v Wellness Spa Centru ali Centru zdravja in lepote (ličenje, manikura, frizer, masaža),
 • poročno suito za mladoporočenca,
 • možnost prenočevanja ali prevoza svatov,
 • varstvo otrok.

Gostinski prostori

Na voljo so različni gostinski prostori, ki sprejmejo od 25 do 300 oseb:

 • Bidermajer salon hotela Zdravilišče Laško (sprejme do 70 oseb),
 • Banketni salon v hotelu Zdravilišče Laško (sprejme do 25 oseb),
 • A la carte restavracija hotela Thermana Park Laško (sprejme do 100 oseb),
 • Velika dvorana Kongresnega Centra (do 300 oseb).

Lokacije

Svoj »da« lahko mladoporočenci pri nas izrečejo na številnih lokacijah in to vse dni v letu.

V hotelu Zdravilišče Laško se nahaja Zlata dvorana, katere pozlačene stenske poslikave ustvarjajo elegantno vzdušje. Zaradi velikosti je dvorana primerna za vse, ki si želijo manjšega, intimnejšega prostora za poročni obred.
V naravnem ambientu Zdraviliškega parka lahko »usodni da« izrečete pod krošnjami stoletnih dreves.
Sodoben slog hotela Thermana Park Laško vas sprejme z elegantno noto prestižnosti. Poročite se lahko na stopnišču, ki mu posebno noto razkošnosti daje pravljični lestenec, Gala dvorana pa je primerna za tiste, ki si poročnega obreda želijo v dvorani sodobnega minimalističnega izgleda.
V zelenem okolju reke Savinje in hotela Thermana Park Laško se nahaja Most želja. Pogled na vodo in prelepo naravo bo očaral, simbolika mostu pa bo poskrbela za popoln prvi korak na skupni pot.

Poročni meniji

Dovolita, da vaju in vajine svate na prefinjen način zapeljemo s kulinaričnimi dobrotami naših kuharskih mojstrov. Poročni meni bomo oblikovali skupaj,da pa bo odločitev lažja, smo pripravili nekaj predlogov. Poročni meni že vključuje torto osnovnih oblik in dekoracij.

POROČNI KATALOG Z MENIIJI

 

Poročni vtisi

Zavedamo se, da zna biti organizacija poročnega dne stresna. Da vama vsaj delno olajšamo organizacijske napore, smo strnili vtise nekaterih zakoncev, ki so v zakonski jarem stopili pod okriljem Thermane. Zaupajte njihovim izkušnjam in si z našo pomočjo pričarajte popoln poročni dan.

Vtisi mladoporočencev, ki so slavili poroko v družbi dobrega počutja
Ga. Tatjana zahvaljujeva se Vam in vašemu osebju za odlično izvedbo najinega poročnega slavja.

Pogostitev in postrežba je bila odlična!
Bilo je boljše kot sva pričakovala. Osebje je z nami vztrajalo do poznih ur. Kljub vsemu so na koncu še z dobro voljo in nasmehom pomagali pospraviti vse. Hrana je bila odlična.
Še posebej bi želela pohvaliti torto, ki je bila okrašena popolnoma tako kot sva si želela.

Želela bi se Vam tudi zahvaliti, da ste v zadnjem trenutku zaradi vremena uspeli prestaviti lokacijo obreda in ga čudovito pripraviti. Hvala za super vodenje skozi celoten obred.

Na koncu naj še samo dodava, da je k super izkušnji pripomogla Vaša odzivnost, strokovnost in dosegljivost ko so se pojavila vprašanja.

Hvala, da ste poskrbeli, da je bil poročni dan nekaj posebnega.
Dovolite mi, da se v mojem in v imenu moža zahvalim za vse: od najine začetne komunikacije, do check-outa (in še po tem) ste bili vsi prijazni, ustrežljivi in odzivni.

Hvala vsem na recepciji, hvala vsem gostincem in še posebej hvala vam gospa Tatjana, da ste nama res prisluhnili in izpolniti vsa pričakovanja.

Res je bilo vse "na nivoju".

Z veseljem priporočava vašo lokacijo in storitev tudi ostalim :)

Hvala še enkrat za vse.
Slavje pri vas je bilo fantastično in tudi s strani svatov sva bila deležna samih pohval.

Hvala še enkrat za vse, res sva bila zelo zadovoljna in se zagotovo še srečamo ob kakšni drugi priložnosti.
Prejela sva same pohvale svatov, glede celotnega dogodka :)
Najlepša hvala vam za vso organizacijo, z vsem skupaj sva bila zelo zadovoljna, hrana in postrezba je bila super in vas bova z veseljem priporočila naprej.
Najlepše se vama zahvaljujeva za vso pomoč in profesionalno izvedbo civilnega obreda in poročnega slavja. Hrana je bila zelo okusna, postrežba pa vrhunska. Strežno osebje je ves čas skrbelo za polne kozarce in naše dodatne želje. Torti sta bili čudoviti in okusni. Ta dan sva preživela kot v pravljici.
Tudi vsi ostali svatje so bili zelo zadovoljni in so o dogodku govorili samo v presežkih.
Vse je bilo odlično...zadovoljna zelo.
Iskrena hvala za vso organizacijo. Vse je bilo super, vsi zelo zadovoljni.
Tatjana najlepša hvala za vso pomoč pri organizaciji in izpeljavi dogodka.. Še posebej si zaslužijo pohvale strežno osebje, saj sta bile gospe cel večer izredno ustrežljive prijazne, postrežba pa res na vrhuncu, hrana pa tudi tako okusna da je nemoremo prehvaliti.
Vesela sva, da sva se odločila za vas. Pričarali ste nama nepozaben in zelo romantičen obred. Hrana je bila izvrstna, osebje zelo prijazno, torta čudovita. Velika zahvala gre tudi vam, vaši profesionalnosti, trudu in pripravljenosti pomagati izpeljati najin dan, kljub vsem trenutnim razmeram.

Najlepša hvala.
V imenu obeh se vam želim iz srca zahvaliti za najino pravljično poroko. Na ta dan sva pozabila na vse skrbi, ki so naju pestile pred poroko, na vse omejitve, ki so jih čudežno in na srečo ravno pravi čas odpravili. Hrana je bila odlična, kozarci ves čas polni, torta okusna in lepa, gostje zadovoljni, midva pa še bolj. Vse pohvale vašemu osebju tako na obredu, v kuhinji, strežnemu osebju in ostalim, ki so na kakršenkoli način prispevali k čudovitemu dnevu. Predvsem pa hvala vam in gospodu Kristjanu, da sta nama brez oklevanja izpolnila vsako željo. Z veseljem se še vrneva v vaše konce.
Vse je bilo krasno, ostalo nama bo v čudovitem spominu. Hrana, posrežba...vse super..na nivoju..hvala tebi za tako lepo organizacijo.
Najlepša hvala za ves trud, ažurnost in pomoč pri izvedbi najine poroke. Res sva zelo vesela, da nam je končno uspelo izpeljati. Hvala, da je vse potekalo gladko. Z vsemi storitvami sva bila zadovoljna in bova izvedbo zagotovo priporočila se komu.
Hvala Vam za organizacijo in izvedbo. Bilo je krasno. Res hvala.
Pohvale tudi kuharjem za izjemno okusno hrano. Vsi svatje so bili navdušeni. Torta je bila izjemna. Dovolite mi, da pohvalim tudi natakarja. Bila sta profesionalna, zelo usposobljena in nadvse prijazna. Uzivala pa sta tudi sin in nečak. Imela sta dovolj prostora za igro, prav natakarji pa so s svojo prijaznostjo izvabljali njun nasmeh.
Zahvaljujeva se vsem vam, da ste soustvarili najin dan, ki je bil, čisto iskreno, kot iz sanj.
Rada bi pohvalila profesionalnost vaših natakarjev, saj so vselej poskrbeli, da nam je bilo lepo, zelo okusno hrano izpod rok vaših kuharjev, vam, da ste ugodili vsem najinijim željam glede sprejema, torte in vsega ostalega. Še posebej pa najlepša hvala ge. Zdenki Zalokar, ki je poskrbela, da je vse šlo po načrtih.
Prav tako bi rada pohvalila uslužbence Zdravilišča Laško, saj so vselej zelo prijazni in ustrežljivi.
V prvi vrsti se vam osebno res iz srca zahvaljujeva za vso pomoč pri načrtovanju in usklajevanju poroke. Hvala, da ste prisluhnili vsaki najini želji in nama vedno prišli nasproti. Kljub temu negotovemu obdobju se je vse razpletlo v popolno zgodbo.
Vse pohvale celotni Thermani, popolnoma vse je bilo odlično. Nimava niti ene pripombe.
Hvala vam in celotnemu osebju za super organizacijo. Bila sva zelo zadovoljna z vsem in se bova z veseljem še vrnila v Thermano Laško.
V soboto sva doživela najlepši dan v najinem življenju. Da je ta dan tako potekal ste v veliki meri zaslužni tud vi in vaši sodelavci. HVALA VAM.
Hvala celotni ekipi Thermane za odličen sprejem. Preživeli smo zelo lep dan pri vas in z veseljem se še vrnemo.Vse pohvale tudi gospodu Martinu ki je poskrbel za nepozaben večer da je vse potekalo gladko in sladko;)
Zahvalila bi se tudi najinemu natakarju. Za lep večer se še 1x lepo zahvaljujeva in definitivno priporočava vsakemu, ki želi nepozabno poročno slavje!
Organizacija je bila super. Ambient je bil zelo pohvaljen, prav tako akustika dvorane s strani benda. Nad hrano so bili vsi navdušeni.
Zelo sva bila zadovoljna tudi s postrežbo in servisom zaposlenih. Zelo prijazni in profesionalni. Hvala tudi vodji strežbe, ki je poskrbel, da so preostanek hrane pospravili, da smo lahko naslednji dan malo porazdelili. Tudi nastanitve so bile super, čeprav premalo izkoriščene;) Na splošno sva bila z vsem napisanim zelo zadovoljna in so najina pričakovanja uresničena.
Naj se zahvalim, za res lep in nepozaben dan, tako za naju kot za svate.
Same pohvale glede hrane, ustrežljivosti in prijaznosti ter vljudnosti vseh zaposlenih. Skrbno izpeljan dan, poskrbeli ste za vse.
Iskreno se vam zahvaljujeva za nepozabno poročno slavje in izvrstno počutje, saj ste resnično presegli najina pričakovanja.
Posebna zahvala gre tudi vašemu osebjeu - gospe Faniki ter gospodoma Robertu in Petru. Z najlepšimi spomini se bomo vedno znova radi vračali k vam.
Z organizacijo in izvedbo poročnega slavja sva več kot zadovoljna. Iskreno ste presegli vsa najina pričakovanja. Pohvale gostov pa še kar dežujejo.
Iskrena hvala, zagotovo se še vidimo.
Ne veva, kje naj začneva. VSE JE BILO ENKRATNO! Vse, kar sva si zamislila, ste tudi izpolnili. Kot bi rekli naši, svaka vam čast :) Enkratni ste, perfektni. Celotna ekipa je super, vse kar smo potrebovali, smo dobili. Vse pohvale za gospoda Kristijana in gospoda Martina ter za gospodiča Gorana z recepcije in golobučnega fanta z brado, tudi z recepcije. Bili so nam v veliko pomoč.

Vam osebno pa želimo reči, da ste profesionalna, korektna, direktna in vedno pripravljena uresničiti naše želje. Super ste!!
Definitivno vas bomo priporočili še vsem drugim.
Zahvaljujem se za super organizacijo. Vse je bilo vrhunsko. Hvala.
Za najino poročno slavje sva izbirala med več ponudniki. A la carte restavracija Thermane Laško naju je navdušila že pri prvem obisku s čudovitim ambientom, veliko teraso in pogledom na reko Savinjo. Ko smo skupaj z go. Klinar načrtovali poročno slavje, sva bila deležna njenih dragocenih dolgoletnih izkušenj. Z veseljem je upoštevala vse najine želje in se nama v celoti prilagodila. Na najin dan nama je ob vstopu v restavracijo zastal dih ob čudovito pripravljenih mizah in prijetnem vzdušju, ki je vladal v prostoru. S svojo prijaznostjo in profesionalnim pristopom je piko na i dodalo še strežno osebje. O tem, kako vrhunsko pripravljeno in okusno hrano so nam postregli, pa rajši ne bova izgubljala besed. Navdušena sva bila tako midva, kot tudi vsi najini gostje! Hvala ga. Klinar in ostali zaposleni v Thermani Laško, ki ste pripomogli k temu, da se je najino poročno slavje odvilo povsem nad pričakovanji. Nama je bilo pri vas tako všeč, da se k vam zagotovo še vrnemo!
Najlepša hvala za tako čudovit dan, odlično postrežbo in super organizacijo! Bil je zares za naju nepozaben in pravljičen dan!
Še enkrat hvala za vse, bilo je super. Nimam komentarjev.:) Vse je bilo čudovito. Super ste uredili in midva sva se imela fenomenalno... :)) Hvala!
Najlepša hvala za organizacijo dogodka, potrpežljivost pri izpolnjevanju najinih želja. Še enkrat hvala za vse skupaj!
Iskreno se vam zahvaljujeva za organizacijo najinega poročnega slavja. Vse je bilo super in veseli naju, da sva se odločila prav za vas.
Zahvaljujemo se vam za odlično organizirano poroko. Presegli ste vsa naša pričakovanja. Vse je bilo odlično, hrana ,postrežba ter celotna organizacija. Vse pohvale ge. Tatjani in osebju.
Hvala vam za vse. Moram pohvaliti vaše osebje. Zelo prijazni in ustrežljivi in hvaležna, da so z nami vztrajali do jutra. Si zaslužijo veeeliko pohvalo :) Hvala!
Rada bi vam sporočila, da sva bila z organizacijo poroke, 9. 9. 2017 nadvse zadovoljna. Tako sama organizacije poroke ter slavja, kot sam potek. Najin dan je bil popoln in oba sva presrečna, da se je kljub pozni odločitvi za datum, vse speljalo vrhunsko, za kar pa gre večji del zahvale definitivno vam. Skratka, še enkrat najlepša hvala, da je bil najin dan prečudovit!
Z vašimi storitvami sva bila več kot zadovoljna saj ste izpolnili vsa najina pričakovanja. Res ste se potrudili in bili ste prava oseba, kateri sva lahko zaupala. Iskreno se vama zahvaljujeva za vaš trud!
Najlepša hvala vam in celi ekipi, ki je bila vključena v najin poročni dan. Bila sva zelo zadovoljna. Vse pohvale vašemu osebju, ki nas je streglo. Tudi najini gostje so jih zelo pohvalili. Skratka presegli ste najina pričakovanja. Iskrena hvala za vse!
Najlepša hvala za čaroben, nepozaben dan! Najina pričakovanja ste presegli v vsem! Hrana božanska! Čisto vsi gostje so jo zelooo pohvalili! Količinsko ogromno. Okus perfekten! Postrežba odlična! Vsa pohvala in zahvala vsem natakarjem. VSE je bilo ČUDOVITO! Če bi še enkrat ponovila, bi bilo vse isto. Nenazadnje pa največja zahvala vam, ki ste nama to vse pripravili in me prenašali. :) HVALA!!!
Najlepša hvala za vse, bilo nam je čudovito, obred, pogostitev ter hrana res odlična. Sva vesela, da sva se odločila za vaše priporočilo dvorane ter menija, hvala vam za ta predlog. Vsekakor pa prideva ponovno k vam na razvajanje, to bo verjetno v zimskem času, ko bo razvajanje zelo dobrodošlo. Torej, hvala še enkrat za vse.
Ena velika HVALA in pohvala za izvedeno poročno slavje, kot tudi za vso pomoč ter organizacijo pred tem. Nadvse sva navdušena in lahko rečeva le, da ste v celoti presegli naša pričakovanja. Hvala, ker ste nam najprijaznejše osebje hotela omogočili najino pravljico. Prav vsak posebej si zasluži pohvalo. Z veseljem bova zopet prišla v Thermano!
Bilo je super! Vse po pričakovanjih in še več. Res ste poskrbeli za vse. Dobila sva tudi pohvale s strani zadovoljnih svatov. Meni osebno je bilo edino škoda, ker je tako hitro minilo. Hvala tudi za kopel, ki jo bova z veseljem izkoristila. Še enkrat najlepša hvala, da ste prispevali svoj del k tako lepemu dnevu - kljub slabemu vremenu :)
Glede poročnega slavja sami superlativi tako od naju kot tudi najinih svatov. Vse je bilo super. Iskrena hvala gospe Tatjani za popolno organizacijo in natakarjem za odlično postrežbo. Zagotovo se kmalu spet vidimo.
Zahvaljujeva se celotnemu timu pri organizaciji in izvedbi vsega potrebnega pri najini poroki.
Bilo je perfektno, nepozabno. Hrana zelo okusna, čudovito dekorirana, osebje pa enkratno in zelo prijazno ter ustrežljivo. Skratka ČUDOVITO! Še enkrat hvala celotni ekipi z gospo Tatjano Klinar na "čelu"!
6. 6. 2015 je bil najin poročni dan. Izvedbo najine poroke sva zaupala Thermani Laško. Zahvaljujeva se celotni ekipi, ki je najin dan naredila še lepši, presegla je vsa najina pričakovanja. Posebna zahvala gre gospe Tatjani Klinar in Martinu Skaletu, ki sta poskrbela, da je potekalo brez vsakih zapletov. Pohvala tudi gostinskemu osebju, Darkotu in Marjeti, za hitro in odlično postrežbo, kuharjem za odlično in okusno hrano, slaščičarkam za lepo in okusno torto. Vsem bodočim mladoporočencem priporočava Thermano Laško, verjemite, odšli boste z lepimi spomini.
Spraševali so naju, kako sva lahko tako sproščena na poročni dan. To ni bilo težko, saj sva imela popolno zaupanje v delo Thermanine ekipe. Od prvega sprejema dalje sva se v družbi dobrega počutja počutila krasno. Bili so časovno naklonjeni najinim pestrim urnikom, bili so ustrežljivi, pozitivni, nasmejani … Prav vsi si zaslužijo pohvalo - od skladiščnika, ki je prevzel prvo steklenico vina, do natakarja, ki nama je zadnji segel v roko. Ne moreva prehvaliti izjemnega gostoljubja, zelo okusne hrane, lepe dekoracije … Res so se nama prilagodili in omogočili vse, celo torto, ki sva jo narisala, so realizirali povsem v skladu z najinimi željami, kar nama je ogromno pomenilo.«
Super, vrhunsko, božanska hrana, hitri in zelo prijazni natakarji. Brez besed! Izpolnili ste VSA najna pričakovanja in še več. Z največjim veseljem vas bova priporočala še kakšnim prijateljem. Poroka na mostu je zakon!
14. 6. 2014 je bil dan najine poroke, ki sva jo praznovala v Thermani. Z vso organizacijo, gostinsko dejavnostjo, osebjem, dekoracijo, tudi vremenom sva bila izjemno zadovoljna. Hvala vam, da ste nama naredili najin poročni dan sanjski. Posebna zahvala gospe Tatjani Klinar, ki je upoštevala vse najine male in velike želje.
Res Vas moram pohvaliti, saj so naša pričakovanja bila presežena. Midva sva bila prezadovoljna, prav tako tudi svatje. Bilo je res odlično, in nimam niti ene stvari, za katero bi lahko rekla, da ni bila vredu. Račun je bil zelo manjši, kot sva pričakovala. Pohvaliti moramo natakarje, bili so zelo hitri, ustrežljivi, prijazni. Hrana zelo okusna. Vse pohvale. Zagotovo bomo Thermano priporočili vsakemu, ki se bo odločil za kakršnokoli slavje, sama pa tudi vem, da se bomo zagovoto še kdaj videli ob kakšnem večjem slavju. Še enkrat najlepša hvala v imenu vseh.
Malo pozno (končno sva zadihala v ustaljeni miren ritem življenja) bi se rada iz srca zahvalila za več kot odlično, skratka popolno organizacijo poroke. Prvič ko sva prišla na sestanek, sva vedela, da je to, kar si želiva. Moderna dvorana, kot sva si jo zaželela, super organizacija, postrežba na nivoju, osebje vedno z nasmehom in ustrežljivo. Imeli smo se nepozabno, spomini čudoviti, svatje ne morejo prehvaliti poroke, prostora, hrane. Hvala za vse uslišane želje in potrpljenje z nama.
Zahvaljujeva se Thermani Laško za nepozabno poroko in poporočni oddih. Bilo je pravljično!
Iz srca se vam zahvaljujeva za popolno organizacijo najinega poročnega dne. Celotno osebje je ves čas delovalo popolnoma usklajeno, hrana in pijača je bila odlična. Vse ste izpeljali res na zelo visokem nivoju. Opis svatov o najini poroki je bil »SANJSKA«. Pridružujeva se njihovemu mnenju. Definitivno se še vidimo. Priporočava vas vsem mladoporočencem, saj je organizacija poroke z vami za naju potekala povsem sproščeno in brez stresov. Gospod Humski in celotna ekipa, res ste profesionalci!
Iskreno se vam zahvaljujeva za celotno organizacijo najine poroke. Najini svati kot tudi midva smo bili navdušeni nad vsem, nad nočitvijo, nad prijaznostjo osebja, nad hrano, ki je bila naravnost odlična, kot tudi nad natakarjem, ki je bil resnično odličen in je poskrbel, da nihče niti za sekundo ni bil žejen ali lačen. Pričakovanja so bila več kot izpolnjena. Zagotovo se bova še kdaj oglasila pri vas, če ne drugače pa ob kakšni obletnici. Ponovno hvala za vse.

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec

Uporaba osebnih podatkov

Kontakt

Email
03 734 8988 Informacije in rezervacije
080 81 19 Brezplačna telefonska številka