Poroke

Poroke

Naj bo vajin poročni dan takšen kot sta si ga vedno želela. Naša izurjena ekipa je tukaj, da vama prisluhne in uresniči želje ter pripravi nepozaben poročni dan v prijetnem ambientu Thermane Laško. Izberita lokacijo po vajinem okusu ter opravita poročni obred in slavje na enem mestu.

Z vama sestavimo popolno poročno pravljico 

Vsaka poroka je edinstvena. Ne glede na vajine želje vama prisluhnemo in pomagamo pri organizaciji poročnega dne. Pozabita na stres. Sprostita se in uživajta. Naša ekipa poskrbi za vse poročne detajle ter izvrstno kulinariko. Dovolita, da vaju in vajine svate na prefinjen način zapeljemo s kulinaričnimi dobrotami naših kuharskih mojstrov. 

Več poročnih lokacij z različnimi ambienti 

Naša prednost je, poročni obred in slavje na istem mestu. Svoj usodni »da« si lahko izrečeta na različnih lokacijah. Lahko se odločita za poroko v notranjih prostorih ali na prostem. Odločitev je vajina.  

LOKACIJE POROČNIH OBREDOV 

ZlataDvorana 1

ZLATA DVORANA ZDRAVILIŠČA LAŠKO

V hotelu Zdravilišče Laško se nahaja Zlata dvorana, katere pozlačene stenske poslikave ustvarjajo elegantno vzdušje. Zaradi velikosti je dvorana primerna za vse, ki si želijo manjšega, intimnejšega prostora za poročni obred.

Zdraviliski park 1

ZDRAVILIŠKI PARK

V naravnem ambientu Zdraviliškega parka lahko »usodni da« izrečete pod krošnjami stoletnih dreves.

Thermana Park 1

HOTEL THERMANA PARK LAŠKO

Sodoben slog hotela Thermana Park Laško vas sprejme z elegantno noto prestižnosti. Poročite se lahko na stopnišču, ki mu posebno noto razkošnosti daje pravljični lestenec, Gala dvorana pa je primerna za tiste, ki si poročnega obreda želijo v dvorani sodobnega minimalističnega izgleda.

Hotel TPL Most zelja min

MOST ŽELJA

V zelenem okolju reke Savinje in hotela Thermana Park Laško se nahaja Most želja. Pogled na vodo in prelepo naravo bo očaral, simbolika mostu pa bo poskrbela za popoln prvi korak na skupni pot. 

LOKACIJE ZA SLAVJA 

Poroke

A LA CARTE RESTAVRACIJA HOTELA THERMANA PARK LAŠKO

Restavracija za vse gurmane, ki jim kulinarika s čudovitim pogledom na Savinjo pomeni doživetje. Restavracija sprejme do 100 oseb.

Bidermajer salon min

BANKETNI IN BIDERMAJER SALON

V prijetnem in elegantnem okolju ter izbrani kulinariki poskrbimo za goste ob različnih priložnostih. Banketni salon sprejme do 25 svatov, razkošni Bidermajer salon, ki vas bo povrnil v eleganco starih časov, pa do 70 svatov. 

Velika dvorana kongresnega centra 1

VELIKA DVORANA KONGRESNEGA CENTRA

Za večje število svatov je primerna Velika dvorana hotela Thermana Park Laško, ki sprejme do 300 svatov.

REFERENCE

Pogostitev in postrežba je bila odlična! Bilo je boljše kot sva pričakovala. Osebje je z nami vztrajalo do poznih ur. Kljub vsemu so na koncu še z dobro voljo in nasmehom pomagali pospraviti vse. Hrana je bila odlična. Še posebej bi želela pohvaliti torto, ki je bila okrašena popolnoma tako kot sva si želela. 

Želela bi se Vam tudi zahvaliti, da ste v zadnjem trenutku zaradi vremena uspeli prestaviti lokacijo obreda in ga čudovito pripraviti. Hvala za super vodenje skozi celoten obred. 

Na koncu naj še samo dodava, da je k super izkušnji pripomogla Vaša odzivnost, strokovnost in dosegljivost ko so se pojavila vprašanja. 

Hvala, da ste poskrbeli, da je bil poročni dan nekaj posebnega. 

Tjaša in Rok, 20.8.2022

KONTAKT

Telefon: 03 734 8988
Elektronska pošta: poroke@thermana.si 

Pošljite povpraševanje

Če želite izpolniti ta obrazec, omogočite JavaScript v svojem brskalniku.
Ime
Uporaba osebnih podatkov

i

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem personaliziranih e-sporočil.

i

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund