Medeni wellness

Dobrodošli v Laškem, čebelam in čebelarstvu predani destinaciji, kjer tradicija čebelarstva šteje že več kot 130 let! Smo čebelam prijazno podjetje, kjer smo med prvimi v Sloveniji razvili medeni wellness!

Medeni wellness masaza Zdravilišče Laško

Uživajte v avtentični in lokalno obarvani medeni wellness zgodbi v osrčju čebelam prijazne destinacije Laško.

Izjemno bogato naravno sladilo, ki ga pridelajo čebele, vsebuje številne encime, antioksidante, vitamine in minerale.

A med ni odličen za zdravje le, če ga uživamo.

Je tudi dober in naraven način za nego kože, ki ga uporabljamo že od nekdaj.

Ste vedeli, da je:

Hipokrat z medom celil rane, slovita Kleopatra pa je naravnost oboževala sproščujoče medene kopeli? Takšno si lahko privoščite tudi pri nas.

Razvili smo medeni wellness, ki vključuje medeno masažo in tretma razstrupljanja z medom. V naših savnah lahko uživate v medenih programih, v wellnessu pa v tematskih medenih kopelih.

Rezervirajte svoj medeni tretma

Telefon: 03 423 2045
Elektronska pošta: info.wellness-spa@thermana.si 

Pri medenih tretmajih se uporablja naravne preparate. Pri medeni masaži je to naravno medeno mazilo lokalnega izvora, ki se ponaša z znakom kakovosti Okusiti Laško.

Pripravljeno je kar iz 4 čebeljih pridelkov – medu, cvetnega prahu, propolisa in čebeljega voska ter sončničnega olja, ki predstavlja podlago mazila. Pri tretmaju razstrupljanja z medom pa cvetlični med brez kemijskih primesi, ki se lepo vpije v kožo, jo hrani in neguje.

Medeni tretmaji pripomorejo k razstrupljanju telesa, izboljšajo pretok krvi, krepijo imunski sistem, pomirjajo in sproščajo.

Komu medene tretmaje še posebej priporočamo?

Vsem, ki so nagnjeni k alergijam, revmatoidnim obolenjem, kronični utrujenosti in težavam s spanjem, depresiji, glavobolu in kardio-vaskularnim težavam.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund