Medeni wellness

Dobrodošli v Laškem, čebelam in čebelarstvu predani destinaciji, kjer tradicija čebelarstva šteje že več kot 130 let! Smo čebelam prijazno podjetje, kjer smo med prvimi v Sloveniji razvili medeni wellness!

Medeni wellness masaza Zdravilišče Laško

Uživajte v avtentični in lokalno obarvani medeni wellness zgodbi v osrčju čebelam prijazne destinacije Laško.

Izjemno bogato naravno sladilo, ki ga pridelajo čebele, vsebuje številne encime, antioksidante, vitamine in minerale.

A med ni odličen za zdravje le, če ga uživamo.

Je tudi dober in naraven način za nego kože, ki ga uporabljamo že od nekdaj.

Ste vedeli, da je:

Hipokrat z medom celil rane, slovita Kleopatra pa je naravnost oboževala sproščujoče medene kopeli? Takšno si lahko privoščite tudi pri nas.

Razvili smo medeni wellness, ki vključuje medeno masažo in tretma razstrupljanja z medom. V naših savnah lahko uživate v medenih programih, v wellnessu pa v tematskih medenih kopelih.

Rezervirajte svoj medeni tretma

Telefon: 03 423 2045
Elektronska pošta: info.wellness-spa@thermana.si 

Pri medenih tretmajih se uporablja naravne preparate. Pri medeni masaži je to naravno medeno mazilo lokalnega izvora, ki se ponaša z znakom kakovosti Okusiti Laško.

Pripravljeno je kar iz 4 čebeljih pridelkov – medu, cvetnega prahu, propolisa in čebeljega voska ter sončničnega olja, ki predstavlja podlago mazila. Pri tretmaju razstrupljanja z medom pa cvetlični med brez kemijskih primesi, ki se lepo vpije v kožo, jo hrani in neguje.

Medeni tretmaji pripomorejo k razstrupljanju telesa, izboljšajo pretok krvi, krepijo imunski sistem, pomirjajo in sproščajo.

Komu medene tretmaje še posebej priporočamo?

Vsem, ki so nagnjeni k alergijam, revmatoidnim obolenjem, kronični utrujenosti in težavam s spanjem, depresiji, glavobolu in kardio-vaskularnim težavam.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund