Najem sejne sobe v Thermani Laško

"Uspeh je odvisen od pripravljenosti – pravega prostora in pravega časa."

Včasih potrebujemo prostor, kjer je vse na svojem mestu. Kjer svetloba pronica skozi velika okna, ko potrebujemo energijo za delo, in kjer se lahko popolnoma zatemni, ko želimo ustvariti popolno projekcijsko okolje. Prostor, kjer vsaka tehnična naprava deluje brezhibno, in kjer je vedno nekdo na voljo, da poskrbi za vse vaše potrebe. Ko iščete idealen prostor za svoje poslovne sestanke ali tečaje, je najem sejne sobe v Thermani Laško najboljša odločitev. Naše sejne sobe so zasnovane z mislijo na popolno funkcionalnost in udobje, tako da se vi in vaši gostje lahko osredotočite na bistvo - uspešno izvedbo vašega dogodka.

Naša lokacija in oprema

Thermana Laško se nahaja na dostopni lokaciji z odličnimi prometnimi povezavami, le deset minut vožnje iz Celja in s tem do avtocestne povezave.

Naše sejne sobe so opremljene s projektorji, platni, ozvočenjem, brezžičnim in kabelskim internetom ter udobnimi stoli, kar vam omogoča nemoteno izvedbo vašega dogodka.

Naša izkušena ekipa se posveti organizaciji vašega dogodka in ustvari ponudbo, ki je popolnoma prilagojena vašim željam in potrebam.

Opremljena sejna soba z vrhunskim ozvočenjem

Ponudba:

Velika sejna soba

Velika sejna soba

Velika sejna soba v prvem nadstropju hotela Thermana Laško je idealna za večje sestanke in tečaje. Prostorna in svetla, s posredno naravno svetlobo, je opremljena s fiksnim omizjem v I postavitvi.

Tukaj boste našli projektor, platno, internet in udobne stole, ki zagotavljajo udobje tudi med daljšimi srečanji. Poleg tega nudimo tudi možnost pogostitve, da se vaši gostje med odmori osvežijo. Sejna soba sprejme do 26 ljudi.

Mala sejna soba

Najem sejne sobe v Thermana Laško

Za manjše sestanke ali tečaje je mala sejna soba popolna izbira. Prav tako se nahaja v prvem nadstropju hotela Thermana Laško in sprejme do 18 udeležencev.

Opremljena je s priročno tehnologijo za učinkovito izmenjavo informacij med udeleženci, udobni stoli in prijetno okolje pa poskrbijo za kakovostno delovno izkušnjo.

Rumena sejna soba

Sejna soba za najem

Če organizirate sestanke za manjše skupine do 12 ljudi, priporočamo najem rumene sejne sobe v medetaži Kongresnega Centra hotela Thermana Laško.

Manjša soba, ki se kljub svoji velikosti ponaša z veliko opremo – s projektorjem, platnom, ozvočenjem, brezžičnim ter kabelskim internetom in udobnimi stoli.

Potrebujete večji prostor? Preverite ponudbo naših dvoran.

Prednosti najema sejne sobe pri nas

Poleg vrhunske opreme in udobja najem sejne sobe v Thermani Laško prinaša še številne druge koristi.

Naša izkušena ekipa bo poskrbela za organizacijo vašega dogodka in ustvarila ponudbo, ki je popolnoma prilagojena vašim željam in potrebam.

Nudimo tudi možnosti pogostitev med odmori ter kulinarično razvajanje v hotelski A la carte restavraciji.

Povprašajte za ponudbo

Ne odlašajte in rezervirajte svojo sejo v Thermani Laško še danes. Za dodatne informacije in povpraševanje uporabite spodnji obrazec in omogočite svojim gostom nepozabno izkušnjo v naših sejnih sobah.

Za dodatne informacije smo vedno dosegljivi tudi na elektronskem naslovu kongresi@thermana.si

Pogosta Vprašanja (FAQ)

Kako rezerviram sejno sobo?
Rezervacijo lahko opravite preko našega spletnega obrazca ali nas kontaktirate neposredno po na kongresi@thermana.si

Ali nudite tehnično podporo med dogodkom?
Da, naša ekipa je vedno na voljo za tehnično podporo in pomoč pri uporabi opreme.

Ali je možna pogostitev med odmori?
Seveda, nudimo različne možnosti pogostitev, prilagojene vašim potrebam.

Izberite Thermano Laško za najem sejne sobe in zagotovite profesionalno in udobno okolje za vaše poslovne dogodke.

Pošljite povpraševanje

Če želite izpolniti ta obrazec, omogočite JavaScript v svojem brskalniku.
Uporaba osebnih podatkov
S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-sporočil.

i

Strinjam se s prejemanjem personaliziranih e-novic.
S klikom v okence se strinjate s prejemanjem personaliziranih e-sporočil.

i

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund