VitaLNI wellness

Povpraševanje

Raziščite skrivnost  VitaLNEGA wellnessa, ki je zmagovita kombinacija energijskih tehnik uma, telesa in duha. S celostno podporo in učinkovitimi orodji, ki temeljijo na energiji misli, hrani za energijo in energijskih vajah, v svoje življenje povabimo več lahkotnosti, sproščenosti in vitalnosti, kar je temelj za naše zdravje in dobro počutje.

Z vami je Vita, prva wellness trenerka programa Energija za vse življenje v Sloveniji, ki vam s svojim strokovnim znanjem, osebnim pristopom in navdihujočim vodstvom pomaga odkriti vašo notranjo moč. Skupaj ustvarjamo prostor, kjer se vaše želje in cilji preobrazijo v resničnost, z vsakodnevnimi koraki k boljšemu in bolj vitalnemu jutri.

STORITVE VITALNEGA WELLNESSA

Access Bars tretma (60min)
55,00 €
Povabite v svoje življenje več lahkotnosti z Access Bars tehniko, ki s pomočjo 32 točk na glavi osvobaja naše misli in prepričanja, blagodejno deluje na celotno telo in odpira prostor novih možnosti!

Metamorfna tehnika (30 min)
35 €
Metamorfna masaža osvobaja življenjsko energijo s posebno tehniko na stopalih, rokah in glavi ter deluje na refleksne cone hrbtenice. Po tretmaju se boste počutili kot prerojeni!

Energijski Facelift (60 min)
55 €
Energijski facelift je naravni tretma za pomlajevanje obraza in dekolteja, ki briše sledi staranja. Je čudovit način, da popolnoma naravno, od znotraj navzven, pomladimo svoj obraz in telo ter zavremo proces staranja. Z njim boste zopet zasijali v svoji naravni lepoti in zadovoljstvu. 

Prehransko svetovanje (45 min)
55 €
Je individualno prehransko svetovanje,  narejeno na osnovi načina prehranjevanja posameznika. Glede na težo, višino in starost predlagamo prehranske smernice za spremembo prehranskih navad in izboljšanje počutja.

Prehranski jedilnik 
30 €
Na podlagi analize telesne sestave določimo ustrezen prehranski jedilnik. K jedilniku priložimo tudi zanimive, sodobne recepte za popestritev vaše vsakodnevne prehrane.

Individualne energijske vaje z meditacijo (45 min)
30 €
Energijske vaje so zasnovane tako, da sproščajo napetost in povečujejo pretok energije v telesu. Pozitivno vplivajo tako na fizično kot tudi na mentalno telo posameznika. Vaje zaključimo z meditacijo.

Delavnica Energy for Life (120 min)
55 €
Delavnica, kjer boste spoznali, kako na preprost način privabiti v vaš vsakdan obilje energije in si s pomočjo orodij za krepitev zavedanja, hrane za energijo, tehnik energijskega ravnovesja in energijskih vaj zagotoviti zdravje, dobro počutje in voljo za življenjske spremembe.

Wellness klepet (50 min)
55 €
wellnes klepet je uvodni pogovor za oblikovanje personaliziranega coaching programa, ki lahko vključuje orodja za krepitev zavedanja, prehranske smernice, energijske vaje in druge storitve vitalnega velnesa.

 

PAKETI

Wellness masaža hrbta + Access Bars tretma (30 min + 60 min)
81 € 

Refleksno conska masaža stopal + Metamorfna
tehnika (30 min + 30 min)

63 € 

Wellness masaža hrbta + Energijski Facelift (30 min + 60 min)
81 € 

Aromawickel + Prehransko svetovanje (45 min + 45 min)
90 €

 

Rezervacije na tel. 03 423 2045 ali e-naslov: info.wellness-spa@thermana.si

Datumi: 
01.05. - 30.06.2024
Deli

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund