Thermana otroški spa

Otroški spa: Ustvarjanje harmonije in dobrega počutja za najmlajše

V današnjem divjem svetu je že najmlajše nujno učiti o pomembnosti harmonije duševnega in telesnega zdravja. Naučiti jih moramo, kako najti mir, biti sami s sabo, odklopiti mobilne naprave in uživati v belem šumu ali tišini.

Vrline, za katero si v današnjem svetu želimo, da bi jo prihodnje generacije čim bolj ponotranjile. Kako to doseči? Eden od načinov je zagotovo otroški spa, ki otroke popelje na potovanje sprostitve in notranjega miru.

Otroški spa v Thermana Park Laško

Wellness kot ključ do gradnje lastnega Jaza

Wellness je zelo pomemben za grajenje lastnega jaza. Že od malih nog je ključno, da se otroci naučijo, kako poskrbeti za svoje telo in um, kako najti ravnovesje in notranji mir.

V Thermani Laško smo razvili poseben program otroškega spa, ki je namenjen prav temu – ustvarjanju harmonije in dobrega počutja za naše najmlajše goste.

Otroški Spa v Thermani Laško

Otroci se lahko pri nas sprostijo in razvajajo s posebnimi wellness tretmaji, prilagojenimi prav njim. Naš otroški spa ponuja širok spekter razvajanj za male prince in princeske ter že skoraj odrasle najstnike in najstnice.

Na voljo so različne storitve, ki jih otroci lahko izkusijo skupaj s svojimi starši, kar spodbuja tudi kakovostno preživljanje skupnega časa.

Poleg wellness tretmajev ponujamo tudi VR sobo, ki je namenjena otrokom, starejšim od 8 let, staršem in vsem otrokom po srcu ter ljubiteljem iger.

V tej posebni sobi lahko obiskovalci doživijo virtualne pustolovščine in se zabavajo na povsem nov način. Za najmlajše pa imamo organizirano animacijo z Vodomcem in Vodomko, ki poskrbita za nepozabne trenutke in nasmehe na obrazih naših malčkov.

Spa za otroke je novo doživetje

Spa za otroke v Thermani Laško je zasnovan tako, da združuje zabavo in sprostitev.

Otroška nega obraza

Otroci lahko uživajo v čokoladni masaži, ki je prava poslastica za njihove čute, ali pa se prepustijo princeskini manikuri in negi obraza.

Te storitve so prilagojene otrokom in zagotavljajo, da je njihova izkušnja nepozabna in prijetna.

Harmonija duševnega in telesnega zdravja

Učiti otroke pomembnosti duševnega in telesnega zdravja je ključno za njihovo prihodnost. Wellness jih uči, kako se sprostiti, najti notranji mir in poskrbeti za svoje telo.

V Thermani Laško verjamemo, da lahko s pravimi storitvami otrokom pomagamo, da že zgodaj v življenju razvijejo zdrave navade, ki jih bodo spremljale vse življenje.

Wellness za vso družino

Wellness ni namenjen le odraslim, ampak je lahko tudi čudovita izkušnja za vso družino. V Thermani Laško ponujamo različne wellness storitve, ki jih lahko izkusijo tako otroci kot njihovi starši.

Spa za otroke

Skupne masaže, nege obraza in telesa ter druge sprostitvene aktivnosti so odličen način za krepitev družinskih vezi in skupno preživljanje prostega časa.

Naš otroški spa je zasnovan tako, da otrokom omogoča, da se počutijo kot pravi princese in princeske.

Storitev, kot so čokoladna masaža, manikira in nega obraza, so prilagojene otrokom in jim omogočajo, da se sprostijo in uživajo v svoji posebni izkušnji.

Pri tem pa ne gre le za razvajanje, ampak tudi za učenje pomembnosti samospoštovanja in skrbi za svoje telo.

Spa za najstnike

Poleg storitev za najmlajše ponujamo tudi posebne tretmaje za najstnike. Ti vključujejo različne nege obraza, masaže in druge wellness storitve, prilagojene potrebam mladostnikov.

Najstniki se lahko naučijo, kako pomembno je poskrbeti za svoje telo in um, ter pridobijo dragocena orodja za obvladovanje stresa in izboljšanje dobrega počutja.

Ujemite sprostitev v Thermani Laško

Thermana Laško je idealna destinacija za vse, ki iščejo last minute terme in želijo uživati v vrhunskih wellness storitvah.

Naša ponudba otroškega spa je zasnovana tako, da otrokom omogoča, da se sprostijo, naučijo pomembnosti skrbi za svoje telo in um ter se obenem zabavajo.

Ne glede na to, ali iščete razvajanje za vaše najmlajše ali želite celotno družino popeljati na sproščujoče wellness doživetje, pri nas boste našli vse, kar potrebujete.

Obiščite Thermano Laško in odkrijte našo edinstveno ponudbo otroškega spa. Ujemite trenutek sprostitve in harmonije za vaše otroke in celotno družino.

Rezervirajte svoj termin še danes in se prepustite najboljšim wellness storitvam, ki jih Slovenija ponuja.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund