03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Dogodki

31.01.2023

Otroški wellness in ostala doživetja za najmlajše

Kaj pri nas lahko počnejo otroci?
 
Otroški wellness in ostala doživetja za otrok
Tudi otroci po napornih šolskih in športnih aktivnostih potrebujejo sprostitev in razvajanje. Zato smo posebej za njih pripravili otroške wellness tretmaje in nege. Izbirate lahko med wellness razvajanji za male prince in princeske, kot tudi med razvajanji za že skoraj odrasle najstnike in najstnice. Še posebej priporočamo čokoladno masažo, ki pa nikogar od njih ne bo razočarala, saj jih bo vonj popeljal v svet čokoladnih užitkov, ekstrakt kakava pa bo negoval njihovo mlado kožo.
Otroški wellness je popolno doživetje za otroke
Otroška doživetja za nepozabne družinske počitnice
Otroci pri nas izjemno uživajo, tako v številnih vodnih doživetjih pod stekleno kupolo kot v družbi izkušenih in usposobljenih animatorjev, ki so dobra družba tako na bazenih kot tudi v večernem mini clubu, kjer razigrano ustvarjajo, se razgibajo, krepijo možgančke in motorične spretnosti, seveda rajajo z maskotama Vodomčkom in Vodomčico ter se pri tem neizmerno zabavajo. 

In ko se naužijemo vodnih vragolij, whirpoolov, divjih rek in wellness užitkov, je čas, da se odpravimo ven. Na svež zrak, v bujno zeleno in gozdov polno okolico hotelov.

Sama destinacija ponuja pestre družinske izlete, pri katerih na primer spoznavamo življenje čebel, iščemo rudniškega škrata med rudniškimi rovi … V Zdraviliškem parku v neposredni bližini hotelov  na manjše otroke čakajo ekološka igrala v podobi grajske trdnjave, v njegovem naravnem prebivališču na obrežju reke Savinje pa morda uzrejo tudi vodomca, živopisanega ptička, ki predstavlja maskoto otroških doživetij v Thermani Laško.

Družinske počitnice pod stekleno kupolo

Tudi za najstnike poskrbijo. V sobi VR doživetij lahko na drugačen in interaktiven način s pomočjo virtualne resničnosti spoznajo zgodovino grofov Celjskih. Doživetje je bilo nagrajeno tudi s strani Slovenske turistične organizacije. VR center smo nedavno še nadgradili z novimi doživetji.
Novosti so:
  • Interaktivna športna doživetja (biljard, namizni tenis, bowling, košarka, golf in drugi športi),
  • Vlakec smrti (teme vesolje, svet dinozavrov in kanjon),
  • VR soba pobega oz. Escape Room.
Skratka, Thermana Laško je odlična ideja za družinske počitnice. Otroke čaka nepozabna zabava, starši pa se lahko končno spočijejo od vsakodnevnih obveznosti!

Več o družinskih počitnicah v Thermani Laško>>

Oglaj si družinsko doživetje v Laškem ...

Arhiv dogodkov

19.12.2023 Dogodek, ki je namenjen tako ženskam kot moškim,  se bo odvijal v četrtek, 22. februarja, med 15.30 in 20.00 v Savna Centru hotela Zdravilišče Laško

12.09.2023 Dogodek v Savna centru Hotela Zdravilišče Laško. Vodeno tematsko popoldne, namenjeno le ženskam.

15.07.2023 Košarkarski kamp Goran Dragić, namenjen mladim od 9 do 15 let, je letos potekal od 09. do 15. julija v Laškem.

31.01.2023 Tudi otroci po napornih šolskih in športnih aktivnostih potrebujejo sprostitev in razvajanje. Zanje smo pripravili otroški wellness in druga doživetja.

17.10.2022 V sklop narejenih trajnostnih korakov smo sedaj dodali tudi "drevesa prihodnosti" zasajena v  Zdraviliškem parku. Prvega je simbolično zasadil minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Matjaž Han.

Povpraševanje

Želite rezervirati svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec

Uporaba osebnih podatkov