Ponudba in paketi Thermana Laško

Paketi in ponudbe

Izberite romantični oddih za dva, družinske počitnice ali pa wellness oddih, ki je odlična ideja za pobeg od vsakodnevne rutine in stresnega vsakdana.

Izbirajte med paketi in ponudbami, ki smo jih pripravili za vas. Rezervirajte svoj wellness oddih, ki je odlična ideja za pobeg od vsakodnevne rutine in stresnega vsakdana. Odločite se za korak bliže k harmoniji v vašem življenju in spoznajte ayurvedske programe, ki jih po holističnih načelih izvaja ekipa iz Indije.

Ponujamo odlične ideje za vajin naslednji romantični pobeg s paketi, ki že vključujejo niz wellness in kulinaričnih razvajanj. Smo družinam prijazne terme, kjer najmlajšim ponujamo zabavo, staršem pa zasluženo sprostitev.

In smo terme, v katerem se odlično počutijo vse generacije. Seniorji, ne spreglejte naše prodajne senior uspešnice. Zdravstvene programe in pakete, namenjeni ohranitvi in krepitvi zdravja, izvajamo na podlagi izjemnega znanja in več kot 70-letnih izkušenj s področja izvajanja medicinskih programov.

Družinski wellness pobeg

Vabljeni v družinam prijazne terme! Neskončna zabava v bazenih pod vodno kupolo, wellness tretmaji tako za otroke kot za odrasle, zabaven mini club in bogata otroška animacija z Vodomčkom in Vodomčico na čelu.

Romantični pobeg

Pobeg v dvoje, kjer si lahko vzameta čas le za vaju. Kjer je vse načrtovano. Od wellness razvajanj do kulinaričnih presežkov. Vse že vključeno v paket.

Solo wellness oddih

Odmik od stresnega vsakdana, od številnih obveznosti in korak k boljšemu počutju ter razpoloženju.

Prepustite se blagodejnim učinkom edinstvene termalne vode Laško, uživajte v izbranih wellness tretmajih in raznovrstnosti tako hotelske ponudbe kot ponudbe destinacije Laško. Spoznajte pakete, pisane na kožo solo wellness gostom.

Aktivni seniorji

Sodite med vedno zasedene seniorje? Vzemite si čas za zasluženo regeneracijo! Spoznajte naš senior paket, ki velja za pravo prodajno uspešnico za goste +60.

Je paket, ki poleg termalnih razvajanj  ponuja odlično kulinariko in številne možnosti aktivnega preživljanja prostega časa.

Ayurvedski paketi

Ayurveda je korak bližje k harmoniji in višji kvaliteti življenja. Holistično zasnovane ayurvedske programe izvaja izkušena ayurvedska ekipa, ki prihaja iz indijske Kerale – prestolnice svetovne ayurvede.

Ayurvedski programi vključujejo prilagojeno ayurvedsko kulinariko, wellness tretmaje, vključuje tudi programe joge, ki jo prilagojeno vašemu znanju in sposobnostim izvajate z indijskim joga mojstrom.

Programi zdravja

Na temeljih našega strokovnega znanja in številnih izkušenj izvajamo paleto preventivno zasnovanih programov zdravja, ki so osredotočeni na posamezne zdravstvene težave ali predstavljajo splošen program za izboljšanje počutja ter že vključujejo nabor wellness in fizioterapevtskih storitev.

Sezonski programi

Preživite dopustniške dni v družbi dobrega počutja in uživajte v raznovrstnih wellness tretmaji ter neomejenemu kopanju v blagodejni termalni vodi Laško. Za vas smo pripravili sledeče sezonske programe po najboljši ceni.

Thermana Club programi

Za člane kluba zvestobe – Thermana Cluba imamo pripravljeno odlično termalno ponudbo. Preverite podrobnosti na našem oddelku rezervacij:

03 423 21 00

info@thermana.si

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund