03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Energijske točke blagodejno vplivajo na naše fizično in psihično počutje

ENERGIJSKE TOČKE V PARKU THERMANE LAŠKO
Stara ljudstva so živela v sožitju z naravo in  poznala energijske tokove, ki kot ožilje prepredajo celotno Zemljo. Na določenih mestih ti tokovi privrejo na površino in ustvarijo energijsko izjemno bogata območja . Tam se lahko znova povežemo z naravo in se napolnimo z energijo.
Energijske točke v parku Thermane je našel in izmeril poznan radiestezist Jože Munih. Odkritih je bilo šest energijskih točk in poseben energijski krog. Energijske točke označujejo kamni, ki izboljšujejo pretok energije v prostor – prodni kamni.
Prepustite se blagodejnemu učinku naših energijskih točk, katerih vpliv še poveča pitje naše termalne vode Laško.
 
Delovanje energij
Energetske točke blagodejno vplivajo na naše fizično in psihično počutje. Delovanje lahko občutimo kot rahlo mravljinčenje ali zbadanje po telesu, dvig temperature, povišan srčni utrip, lahko vidimo močne barve. Na vsakega od nas energije delujejo drugače, vsak človek jih tudi drugače dojema, občuti.
 
Namigi za boljši učinek
1. Na obisk energijskega parka se podajte obuti v lahko obutev ali bosi, sproščeni in psihično pripravljeni.

 

2. Na energijskih točkah se lahko zadržimo od 15 do 20 minut, naredimo dihalne vaje ali joga vaje za boljši pretok in dvig energije po telesu.
3. Stojimo ali sedimo, se čimbolj sprostimo, ne križamo nog ali rok, dihamo sproščeno, ne govorimo drug z drugim, pustimo, da se um umiri, da nemirne misli odidejo ali usmerimo misli na nekaj lepega, dobrega, ljubečega.
4. Obisk števila energijskih točk je poljuben. Lahko obiščete zgolj eno ali več, kakor sami občutite.
 

Čas trajanja sprehoda
Po energijskih točkah se lahko sprehodite sami ali v spremstvu Thermanine ekipe. Voden sprehod je plačljiv. Čas trajanja vodenega sprehoda po energijskih točkah je od 30 minut do  1 ure in 10 minut. Podrobnosti o plačljivem sprehodu prejmete na hotelskih recepcijah Thermane Laško.
 
Čakre
Čakre so energijski centri v telesu. Vsaka čakra oskrbuje z energijo določene organe v našem telesu. Če je pretok energije skozi čakre moten, so organi slabše oskrbovani z vitalno energijo. Zato prihaja do motenj v delovanju organov, lahko samo enega - najšibkejšega. V prvi fazi se to zazna le na energijskem nivoju. Po določenem času pa lahko fizično obolenje že diagnosticira zdravnik.

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec

Uporaba osebnih podatkov