03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

V terapevtskem bazenu Centra zdravja in dobrega počutja v hotelu Zdravilišče Laško je ponovno na voljo vodena vadba fitnesa v vodi. Vadba poteka na 5 napravah za fitnes v vodi, in sicer na vodni tekalni stezi, dveh vrstah vodnega kolesa, ročnem rotatorju in napravi za ročno-nožni vlek


Fitnes v vodi ima številne prednosti
Med drugim voda učinkovito vpliva na zmanjšan vpliv težnosti, kar daje  možnost različnih položajev gibanja in tudi možnost vadbe v situacijah, ko običajna vadba na suhem ni mogoča (npr. v primeru bolečin, zmanjšane gostote kosti, prevelike telesne teže ali poškodb).
 
Vadba za različne ciljne skupine
Fitnes v vodi lahko izvajajo osebe z okvarami lokomotornega aparata, bolečinami v hrbtenici, osteoartritisom, osteoporozo in poškodbo mišic, osebe z diabetesom, s povišanim krvnim tlakom ali prekomerno telesno težo. V svoj načrt treningov pa ga z lahkoto vključijo tudi športniki rekreativci ali profesionalci. Namenjena in primerna je za vse starostne skupine. Vadba je primerna tako za tiste, ki iščejo intenzivnejšo vadbo in želijo povečevati mišično moč, kot tudi za tiste, ki običajne "vadbe na suhem" zaradi bolezni in poškodb težko izvajajo.
 

Je potrebno kakšno predznanje ali kondicija?
Vadbo spremlja in vodi ekipa Thermane. Za fitnes v vodi ne potrebujete predhodnega znanja plavanja ali kondicije. Potrebujete le običajno kopalno opremo. 

Kdaj in kje poteka vadba?
Fitnes v vodi poteka v Malem terapevtskem bazenu Zdravilišča Laško. Za vse vadbe so potrebne predhodne rezervacije na 03 734 5771! Ob rezervaciji domenite tudi termin vadbe.

Kaj pridobimo z fitnesom v vodi?
Redna vadba fitnesa v vodi prispeva k močnemu, stabilnemu, razgibanemu in lepo oblikovanemu telesu ter boljši kondicijski pripravljenosti. Zaradi samih lastnosti termalne vode Laško, v kateri poteka vadba, pa vadba deluje poživljujoče in pozitivno na telo ter prispeva k dobremu počutju. 

Za vse vadbe so potrebne predhodne rezervacije na 03 734 5771!

POPUSTI: Imetniki Zlate kartice Thermana klub prejmejo dodaten popust.


Več informacij o naši ponudbi bazenov in savn >>
Več informacij o naši wellness ponudbi >>

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec

Uporaba osebnih podatkov