03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Za bolj sijočo kožo in boljše počutje!

Zdrav in sijoč obraz odraža vitalnost, energijo in dobro počutje. Zato smo v našo ponudbo wellness storitev dodali metode OBRAZNE REFLEKSNE TERAPIJE po Lone Sorensen.
 
Metoda se izvaja s pritiski na obrazne točke, ki so povezane z organi in telesnimi sistemi. Primerna je za vse generacije, tako za ženske kot moške.

Na voljo sta dve metodi Japonski Cosmo lifting SorensensistemTM in Bipolarna refleksna terapija SorensensistemTM.
 

KATERA METODA JE ZAME?

JAPONSKI COSMO LIFTING SORENSENSISTEMTM

Želite svojemu obrazu povrniti svežino in zmanjšati vidnost kakšne gubice?

Japonski cosmo lifting je nevro-senzorični postopek stimulacije mišic in je odlična naravna pot za obnovitev mladostnega videza. Vključuje prefinjene tehnike s katerimi spodbudimo regeneracijo tkiva, izboljšamo krvni pretok, krepimo mišice ter zmanjšujemo vidnost gub. Delujemo na akupresurne točke in refleksne cone na obrazu, spodbujamo delovanje limfnega sistema in tako dosežemo izločanje strupov iz telesa.

Metoda pomaga pri različnih prebavnih težavah, glavobolih, kroničnih bolečinah, lajša simptome menopavze in zmanjšuje napetost mišic celotnega telesa.

  • Zmanjša vidnost gubic in starostnih peg pri zrelejši koži,
  • odlična preventiva proti nastanku drobnih gubic,
  • pospeši proizvodnjo kolagena in ohranja kožo napeto in zdravo,
  • izboljša stanje obraznih mišic po obrazni parezi,
  • obrazu vrne svežino, učvrstiobrazne mišice, izboljšamo tonus, strukturo in ten kože, le ta postane napeta in sijoča.
BIPOLARNA REFLEKSNA TERAPIJA SORENSENSISTEMTM

Si želite poglobljenega dela na sebi in najti notranji mir?

Z Bipolarno refleksno terapijo SorensensistemTM boste bolje razumeli sebe in svoj odziv na stres.

Ta manualna tehnika vključuje stimulacijo različnih con in točk na obrazu, lasišču in stopalih. Pomaga pri sproščanju travm in čustev, ki so shranjeni v celičnem spominu telesa. Omogoča nam boljše obvladovanje stresa in vzpostavljanje harmonije znotraj nas. Metoda telo pripelje do meditativnega stanja, v katerem se uravnovesita dihanje in srčni utrip, kar je pogoj, da začne telo izločati strupe, ki so posledica čustvenih blokad, ki so ostale shranjene tako v zavestnem kot nezavednem umu.

Z izvajanjem tehnik, ki jih je razvila Lone Sorensen, omogočimo telesu, da začne sproščati protistresne hormone. Njihova vloga pa je, da našemu telesu sporoči, da smo na varnem.

Učinkovito spopadanje z naslednjimi izzivi: stres, izgorelost, anksioznost, pomanjkanje motivacije, izčrpanost, depresija, tesnoba, strahovi, jeza, razočaranje, zaskrbljenost, občutljivost, žalost, želja po nadzoru, žalovanje,  motnje hranjenja, travme in čustvene blokade, čustvena neravnovesja, nekontrolirane čustvene reakcije, pogosti izbruhi, verbalne ali telesne reakcije, konflikti, vedenjske motnje.
 
*Za izvedbo obeh metod se uporablja ekološko šipkovo olje, pridelano v Sloveniji.

Ne spreglejte..
Samo do konca meseca septembra v Wellnes Spa Centru hotela Thermana Park nudimo brezplačni posvet in analizo obraza, ob rezervaciji katerekoli metode obrazne refleksoterapije pa tudi 20 % prihranek!

CENA: 
Japonski Cosmo lifting (60 min)

namesto 64,00 € samo 51,20 €

Bipolarna refleksna terapija (60 min)
namesto 68,00 € samo 54,40 € 

Rezervacije:
Tel. številka: 03 423 2045
E-mail:  info.wellness-spa@thermana.si