| Prijava na e-novice

Si želite skladnejšo postavo? Vas ob pamet spravljajo odvečni kilogrami in/ali pomarančna koža?


Dovolite, da vam priskočimo na pomoč. Odlikuje nas mnogo izkušenj in zadovoljnih strank, ki so s programi preoblikovanja telesa dosegli vitkejšo in lepšo postavo ter se samozavestne odpravili novim izzivom naproti.
Preverite ponudbo programov preoblikovanja telesa, katerim smo dodali dva nova:
 
 • ANTICELULITNA MASAŽA 
  Masaža pomaga odpraviti videz pomarančne kože, kožo učvrsti ter zgladi. Izvaja se z naravnimi olji z anticelulitnim učinkom, ki pospeši mikrocirkulacijo ter nahrani kožo. 
   
 • BIOSTIMULACIJA TELESA
  Personalizirana baza podatkov za obraz in telo na podlagi individualnega profila in pristopa k telesu in obrazu. Gre za aparat, ki s programom za hujšanje in oblikovanjetelesa sprošča ter preoblikuje. Nudi tudi multy body program, kjer si izberete poljuben del telesa ter poljuben program.
   
 • PANTHA REI DRENAŽA
  Pantha Rei drenaža pomaga zvišati raven energije, pospeši procese celične oksidacije in regeneracije ter pomaga pri dvigu imunske odpornosti. Je preventivna metoda, s katero pospešimo odstranjevanje odpadnih snovi in tekočine iz telesa. Poleg čiščenja in razstrupljanja organizma limfna drenaža vpliva na živčni sistem in omogoča globoko sprostitev, zato je metoda primerna tudi za lajšanje stresa.
 • ULTRATONE FUTURA PRO
  Personalizirana baza podatkov za obraz in telo na podlagi individualnega profila in pristopa k telesu in obrazu. Aparat omogoča izbiro med 5 različnimi programi, kot so hujšanje in oblikovanje, tonfikacija, razstrupljanje in obnova, športni trening ter terapevtski program.
   
 • AROMAWICKEL
  Aromawickel je metoda preoblikovanja telesa, namenjena kritičnim delom telesa, kot so stegna, boki, zadnjica, trebuh. Navadno se na teh mestih soočamo z estetskimi težavami, kot so naložena maščoba zaradi prekomerne telesne teže, celulit, mlahavo tkivo, nagnjenost k oteklinam, lahko se pojavljajo limfni zastoji in hematomi.
   
 • MADEROTERAPIJA 
  Maderoterapija je masaža z lesenimi valjčki. Izvira iz besede madera, kar v španščini pomeni les. Terapija z lesom  ima starodavno poreklo v vzhodnih kulturah, kjer se leseni pripomočki uporabljajo pri izvajanju masaže. Je posebna tehnika kolumbijske masaže, namenjena odpravi celulita in preoblikovanju telesa. Z njo vplivamo na pospešitev cirkulacije in limfe v telesu. Vplivamo na razbijanje celulita in izboljšamo videz kože. 

Informacije in rezervacije: 03 423 2045 ali wellness-spa@thermana.si

Povpraševanje

Želite rezervirati svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec

Uporaba osebnih podatkov