03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Za dobro počutje in samozavesten korak! V Wellness Spa Centru smo za vas pripravili programe za preoblikovanje telesa, ki vključujejo sledeče tretmaje...


O STORITVAH PREOBLIKOVANJA TELESA

Si želite skladnejšo postavo? Vas ob pamet spravljajo odvečni kilogrami in/ali pomarančna koža? Dovolite, da vam priskočimo na pomoč. Odlikuje nas mnogo izkušenj in zadovoljnih strank, ki so s programi preoblikovanja telesa dosegli vitkejšo in lepšo postavo ter se samozavestneje odpravili novim izzivom naproti.
Preverite ponudbo programov preoblikovanja telesa:
 
 • SUHO KRTAČENJE TELESA
  Gre za že tisočletja poznan ritual, ki pospeši razstrupljanje telesa in izboljša izgled kože. S pravilnim krtačenjem pospešimo limfni obtok, izboljšamo prekrvavitev kože in naredimo nežen piling kože, ki odstani odmrlo plast celic. Krtačenju za boljšo regeneracijo kože dodamo še oblogo za pomlajevanje.
   
 • BIOSTIMULACIJA TELESA ULTRATONE FUTURA PRO
  Spodbuja limfni sistem, deluje na krvožilni sistem in pomladi tkiva ter mišice. 
   
 • PANTHA REI DRENAŽA
  Pantha Rei drenaža pomaga zvišati raven energije, pospeši procese celične oksidacije in regeneracije ter pomaga pri dvigu imunske odpornosti. Je preventivna metoda, s katero pospešimo odstranjevanje odpadnih snovi in tekočine iz telesa. Poleg čiščenja in razstrupljanja organizma limfna drenaža vpliva na živčni sistem in omogoča globoko sprostitev, zato je metoda primerna tudi za lajšanje stresa.
   
 • AROMAWICKEL
  Aromawickel je metoda preoblikovanja telesa, namenjena kritičnim delom telesa, kot so stegna, boki, zadnjica, trebuh. Navadno se na teh mestih soočamo z estetskimi težavami, kot so naložena maščoba zaradi prekomerne telesne teže, celulit, mlahavo tkivo, nagnjenost k oteklinam, lahko se pojavljajo limfni zastoji in hematomi.
   
 • MADEROTERAPIJA 
  Maderoterapija je masaža z lesenimi valjčki. Izvira iz besede madera, kar v španščini pomeni les. Terapija z lesom  ima starodavno poreklo v vzhodnih kulturah, kjer se leseni pripomočki uporabljajo pri izvajanju masaže. Je posebna tehnika kolumbijske masaže, namenjena odpravi celulita in preoblikovanju telesa. Z njo vplivamo na pospešitev cirkulacije in limfe v telesu. Vplivamo na razbijanje celulita in izboljšamo videz kože. 
 
 • ANTICELULITNA MASAŽA 
  Masaža pomaga odpraviti videz pomarančne kože, kožo učvrsti ter zgladi. Izvaja se z naravnimi olji z anticelulitnim učinkom, ki pospeši mikrocirkulacijo ter nahrani kožo. 
 


PAKETI PREOBLIKOVANJA TELESA - PAKETNA PONUDBA

 
Preoblikovanje telesa 12 obiskov 465,00 €
Vključuje:5 x Aromawickel, 5 x Maderoterapija trebuh, noge, zadnjica, 1 x Biostimulacija - telo, 1 x Suho krtačenje telesa z oblogo za pomlajevanje

 
Preoblikovanje telesa 10 obiskov 340,00 €
Vključuje: 6 x Aromawickel, 1 x Suho krtačenje telesa z oblogo za pomlajevanje, 1x Biostimulacija – telo, 1x Maderoterapija trebuh, noge, zadnjica, 1 x Pantha Rei drenaža redukcija tekočin in celulita

 
Preoblikovanje telesa 8 obiskov 274,00 €
Vključuje: 4 x Aromawickel, 1 x Suho krtačenje telesa z oblogo za pomlajevanje, 1x Biostimulacija - telo, 1x Maderoterapija trebuh, noge, zadnjica, 1 x Pantha Rei drenaža redukcija tekočin in celulita

 
Preoblikovanje telesa 6 obiskov 216,00 €
Vključuje: 3 x Aromawickel, 2 x Maderoterapija trebuh, noge zadnjica, 1 x Suho krtačenje telesa z oblogo za pomlajevanjeInformacije in rezervacije:
Wellness SPA Center Thermana Park 03 423 2045 ali info.wellness-spa@thermana.si.

Povpraševanje

Želite rezervirati svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec

Uporaba osebnih podatkov