Pari

Pari

Vzemita si čas le za vaju. Vstopita v sproščujoči termalni svet. Naj bo to čas samo za vaju, za praznovanje vajine ljubezni. Prepustita se razvajanju v naši oazi miru in sprostitve, pod čarobno stekleno kupolo. Podajta se na raziskovanje izvrstnih okusov. Izgubita se v trenutkih brezskrbnosti, kjer se čas ustavi in vajina ljubezen dobi nov pomen.  

Paketi & ponudbe za pare

Enodnevna razvajanja v dvoje

Prost dan ali prostih nekaj uric za vajino popolno sprostitev. Uživajta v mehurčkasti kopeli, izbranih masažah v dvoje in izjemnih kulinaričnih dobrotah.

Ponudba kopeli in masaž

Masaža za dva

Kopel čokoladne sanje in čokoladna masaža telesa

Kopel je obogatena z eteriko čokolade, razvajanje pa zaokroži sladko presenečenje – čokoladna krema s piškoti in bananin napitek s čokolado. Prijetni kopeli sledi še sproščujoča masaža celega telesa s čokoladnim oljem.

Kokosove sanje in lomi-lomi masaža

Kopel kokosove sanje in lomi lomi masaža

Sproščujoča kopel z eteriko kokosa ter sladkim presenečenjem  - kozarcem penine in kokosovimi kroglicami. Kopeli sledi Lomi Lomi masaža, ki pote-ka v ritmu havajske glasbe.

Rock n roll kopel za dva

Kopel rock'n' roll ljubezni

Romantična kopel v soju svečk, ki vas popelje v čas petdesetih let s sadno-čokoladnimi nabodali in koktajlom.

Kopel tropska pravljica

Kopel tropska pravljica in masaža kakavovo doživetje

Kopel s prijetno aromo sočnega manga vas bo popeljala v daljne tropske kraje. Mangov liker in sadje s kokosom pa bodo kulinarično dopolnili kopel. Kopeli sledi hišna masaža Kakavovo doživetje s 100% naravnim kakavovim maslom, ki kožo vlaži, mehča in jo ohranja prožno.

Pivovski wellness

Gambrinusova kopel

Kopel z aromo hmelja, ki pomirja, sprošča in krepi naše telo ter užitkom "po laško" ob kozarcu piva in grisinih s pršutom.

Medena masaža

Kopel medeni objem in medena masaža hrbta

Kopel, ki časti tradicijo čebelarstva našega kraja in diši po medu in mleku. Kopeli sledi medena masaža ki okrepi delovanje imunskega sistema, izboljša krvni in limfni obtok ter pospeši izločanje strupov iz telesa.

Za popoln zaključek dneva, kopeli in masaže nadgradita s kulinaričnim razvajanjem.

Mini in maksi wellness dnevi

Za vse, ki želite sprostitev, čas zase ali le regeneracijo po napornem delovniku  vam priporočamo dnevni pobeg v Termalni center hotela Thermana Park Laško, kjer smo za vas pripravili odlični storitvi:

Mini wellness dan

Mini wellness dan

3-urno kopanje in 30-minutna wellness masaža hrbta.

Maksi wellness dan

Maksi wellness dan

Celodnevno kopanje in 50-minutna wellness masaža telesa.

Več informacij in rezervacije terminov: info.wellness-spa@thermana.si ali 03 42 32045.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund