03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Blog

Pivovska wellness doživetja Laškega

Blagodejna termalna voda in pivo sta sloves Laškega ponesla po svetu. Bogata tradicija in dediščina pivovarstva v Laškem pa sta botrovali temu, da smo v Thermani Laško na pivo pogledali iz drugačnega zornega kota. Dejstva kažejo, da ima pivo na telo diuretičen učinek, preprečuje nastajanje ledvičnih kamnov, hmelj v pivu pa pomirja in sprošča. Prav tako uživanje piva, seveda v zmernih količinah, ugodno vpliva na telo, saj pivo vsebuje vitamine skupine B, magnezij, kalij, železo in cink. Upoštevajoč te ugodne vplive in okolje, iz katerega izhajamo, smo v Thermani Laško osnovali pivovske wellness zgodbe.
 
Edinstveno pivovsko wellness razvajanje poteka s prav posebnim pivovskim maslom, ki temelji na surovinah piva, kot so žito in hmeljski storžki. Kvalitetno žito je osnova kvalitetnega piva in je bogato z vitaminom E, ki obnavlja in ščiti kožo. Hmeljski storžki s svojimi antiseptičnimi učinki skrbijo za vitalnost kože. Pivovskemu maslu smo nato dodali še izvleček ameriškega slamnika, ki poskrbi za obnovo povrhnjice, izvlečki islandskega lišaja in gozdnega slezenovca ter olja visoke kakovosti pa ugodno vplivajo na strukturo kože.

Pivovski wellness tretma za kožo - Terme Laško, Thermana

Pivovske tretmaje Thermanini wellness terapevti prilagodijo različnim tipom kože. Tako nekateri tretmaji kožo intenzivneje vlažijo, drugi nahranijo, primerni pa so tako za mlajšo kot zrelo kožo, za moške kot tudi za ženske. Pivovski wellness poleg pivovske masaže hrbta ali telesa sestavlja še pivovska kopel. Vsem, ki želite pivovsko wellness zgodbo ustrezno nadgraditi, priporočamo doživetje okusov v pivovskem kulinaričnem meniju Thermane Laško.
 

Top 6 pivovskih doživetij

1. Obisk Festivala Pivo in cvetje, ki je vsako leto v juliju
2. Okušanje Thermaninega butičnega piva, ki je na voljo v kavarnah Thermane
3. Pivovski wellness v dvoje - pivovska masaža telesa
4. Escape room Enigmarium Laško na temo pivovarstva
5. Razvajanje brbončic s pivovsko kulinariko v lokalni pivnici v središču mesta
6. Poziranje ob kipu kralja piva Gambrinusa in Pivovarno Laško v ozadnju
Festival pivo in cvetje Laško, Thermana Laško

Dobrodošli v Laškem!


 

Prijava na e-novice:

Uporaba osebnih podatkov

Arhiv blogov

06.09.2023 Zdravje je naša najpomembnejša vrednota, a velikokrat mu ne posvetimo dovolj pozornosti ali pa se  začnemo zavedati šele, ko nastanejo prve motnje v telesnem in duševnem zdravju.

03.02.2023 Poroka je pravljični dogodek in eden izmed najlepših in najsrečnejših trenutkov v vajinem življenju, a zagotovo tudi eden izmed bolj stresnih. 

27.01.2023 V Thermani Laško imamo številne ideje, kako popestriti, utrditi in obuditi ljubezen med partnerjema. Naš prvi adut je razvajanje v dvoje.

19.12.2022 Družinske počitnice so čas povezovanja, sproščanja, zabavanja in ustvarjanja spominov. V Thermani so neponovljive, ne glede na letni čas oddiha.

15.12.2022 Stresen vsakdan, hiter tempo življenja, vedno večje delovne obremenitve ter krajši zimski dnevi nam povzročajo vse slabše razpoloženje in padec energije, kar dolgoročno vpliva tudi na naše zdravje.