| Prijava na e-novice

Vitalnica

Pivovske wellness zgodbe Laškega

Blagodejna termalna voda in pivo sta sloves Laškega ponesla po svetu. Bogata tradicija in dediščina pivovarstva v Laškem pa sta botrovali temu, da smo v Thermani Laško na pivo pogledali iz drugačnega zornega kota. Dejstva kažejo, da ima pivo na telo diuretičen učinek, preprečuje nastajanje ledvičnih kamnov, hmelj v pivu pa pomirja in sprošča. Prav tako uživanje piva, seveda v zmernih količinah, ugodno vpliva na telo, saj pivo vsebuje vitamine skupine B, magnezij, kalij, železo in cink. Upoštevajoč te ugodne vplive in okolje, iz katerega izhajamo, smo v Thermani Laško osnovali pivovske wellness zgodbe.
 
Edinstveno pivovsko wellness razvajanje poteka s prav posebnim pivovskim maslom, ki temelji na surovinah piva, kot so žito in hmeljski storžki. Kvalitetno žito je osnova kvalitetnega piva in je bogato z vitaminom E, ki obnavlja in ščiti kožo. Hmeljski storžki s svojimi antiseptičnimi učinki skrbijo za vitalnost kože. Pivovskemu maslu smo nato dodali še izvleček ameriškega slamnika, ki poskrbi za obnovo povrhnjice, izvlečki islandskega lišaja in gozdnega slezenovca ter olja visoke kakovosti pa ugodno vplivajo na strukturo kože.

Pivovske tretmaje Thermanini wellness terapevti prilagodijo različnim tipom kože. Tako nekateri tretmaji kožo intenzivneje vlažijo, drugi nahranijo, primerni pa so tako za mlajšo kot zrelo kožo, za moške kot tudi za ženske. Pivovski wellness poleg pivovske masaže hrbta ali telesa sestavlja še pivovska kopel. Vsem, ki želite pivovsko wellness zgodbo ustrezno nadgraditi, priporočamo doživetje okusov v pivovskem kulinaričnem meniju Thermane Laško.
 
In ko že govorimo o pivovskih doživetjih, upamo, da ne boste zamudili Festivala Pivo & cvetje.

Top 5 pivovskih doživetij ...

1. Obisk Festivala Pivo in cvetje
2. Ogled Pivovarne Laško
3. Pivovski wellness v dvoje - kopel in kulinarično razvajanje
4. Escape room Enigmarium Laško na temo pivovarstva
5. Razvajanje brbončic v lokalni pivnici v središču mesta

Dobrodošli v Laškem!
 

Želite prejemati mesečne nasvete Vitalnice?

Uporaba osebnih podatkov

Arhiv vitalnic

11.05.2022 Družinske počitnice so čas povezovanja, sproščanja, zabavanja in ustvarjanja spominov. V Thermani so neponovljive, ne glede na letni čas oddiha.

05.05.2022 Laško je medena destinacija, ki skrbi za čebele in tradicijo ohranjanja čebelarstva. Z medom smo obogatili nege obraza in telesa, masaže ter kopeli.

19.04.2022 V Thermani Laško imamo številne ideje, kako popestriti, utrditi in obuditi ljubezen med partnerjema. Naš prvi adut je razvajanje v dvoje.