Hmeljska masaža

Pivovski wellness

Ste za nekaj drugačnega? Ste za razvajanje, ki ga lahko doživite le v Laškem – pivovarskem mestecu? V Thermani Laško lahko preizkusite unikatno pivovsko razvajanje!

Laško. Prva asociacija nanj je pivo. Laško pivo, katerega tradicija sega v leto 1825.

Pivovski wellness v thermana Laško

Uživanje piva, seveda v zmernih količinah, ugodno vpliva na telo, saj pivo vsebuje vitamine skupine B, magnezij, kalij, železo in cink. Na telo ima diuretičen učinek, preprečuje nastajanje ledvičnih kamnov, hmelj v pivu pa pomirja in sprošča.

V Thermani Laško pa smo razvili svojo zgodbo o pivu. Takšno, ki nahrani in razvaja kožo, jo napolni z vitamini in ohranja njeno vitalnost. Takšno, ki sprošča in pomirja ter nas pripravi na izzive vsakdana. Velja si privoščiti edinstveno pivovsko razvajanje, ki ga lahko izkusite zgolj v Thermani Laško.

Pri pivovskih wellness tretmajih uporabljamo pivovske izdelke, ki temeljijo na surovini, pridobljeni v lokalni pivovarni. Ta nastane kot produkt ali ostanek pridelave piva.

Pivovski wellness in masaža

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund