Hmeljska masaža

Pivovski wellness

Ste za nekaj drugačnega? Ste za razvajanje, ki ga lahko doživite le v Laškem – pivovarskem mestecu? V Thermani Laško lahko preizkusite unikatno pivovsko razvajanje!

Laško. Prva asociacija nanj je pivo. Laško pivo, katerega tradicija sega v leto 1825.

Pivovski wellness v thermana Laško

Uživanje piva, seveda v zmernih količinah, ugodno vpliva na telo, saj pivo vsebuje vitamine skupine B, magnezij, kalij, železo in cink. Na telo ima diuretičen učinek, preprečuje nastajanje ledvičnih kamnov, hmelj v pivu pa pomirja in sprošča.

V Thermani Laško pa smo razvili svojo zgodbo o pivu. Takšno, ki nahrani in razvaja kožo, jo napolni z vitamini in ohranja njeno vitalnost. Takšno, ki sprošča in pomirja ter nas pripravi na izzive vsakdana. Velja si privoščiti edinstveno pivovsko razvajanje, ki ga lahko izkusite zgolj v Thermani Laško.

Pri pivovskih wellness tretmajih uporabljamo pivovske izdelke, ki temeljijo na surovini, pridobljeni v lokalni pivovarni. Ta nastane kot produkt ali ostanek pridelave piva.

Pivovske tretmaje Thermanini wellness terapevti prilagodijo različnim tipom kože. Nekateri tretmaji kožo intenzivneje vlažijo, drugi nahranijo, primerni pa so tako za mlajšo kot zrelo kožo, za moške in ženske.

Pri pivovskem wellnessu se uporablja posebna pivovska ploščica, narejena iz naslednjih sestavin:

  • Žito – je osnova kvalitetnega laškega piva in je bogat vir vitamina E, ki obnavlja in ščiti kožo.
  • Islandski lišaj ali gozdni slezenovec – njuni izvlečki varujejo pred draženjem in vnetji.
  • Ameriški slamnik – izvleček poskrbi za obnovo povrhnjice.
  • Hmeljski storžki – vsebujejo fitoestrogene in imajo hkrati antiseptični učinek, kar je dobrodošlo za vitalnost kože.
  • Olja – olja visoke kakovosti so naraven vir omega-3, -6 in -9 kislin, ki ugodno vplivajo na vitalnost in strukturo kože, hkrati pa so olja bogat vir nenasičenih maščob, vitaminov, lecitina in rastlinskih hormonov.
Pivovski wellness in masaža

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund