Posamezniki

Posamezniki

"Najprej moramo poskrbi zase, šele nato lahko resnično poskrbimo za druge."

Dobrodošli v svet Thermane Laško, kjer se harmonija telesa, uma in duše združuje v edinstveno izkušnjo za posameznike. Vabimo vas, da se odmaknete od vsakdanjega vrveža in si podarite čas samo zase.

Obiščite nas in izkusite neponovljivo moč osebne regeneracije v objemu narave in termalne vode. V Thermani Laško smo za vas pripravili edinstvene wellness storitve in pakete, ki vam omogočajo, da se popolnoma posvetite sebi. Odkrijte, kako lahko individualna obravnava v našem wellness centru prinese globoko sprostitev, izboljšano zdravje in neprecenljiv notranji mir. Privoščite si razkošje, ki ga ponuja le trenutek, ko se lahko popolnoma posvetite sebi in se napolnite z energijo za nove življenjske izzive.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund