Posamezniki

Posamezniki

"Najprej moramo poskrbi zase, šele nato lahko resnično poskrbimo za druge."

Dobrodošli v svet Thermane Laško, kjer se harmonija telesa, uma in duše združuje v edinstveno izkušnjo za posameznike. Vabimo vas, da se odmaknete od vsakdanjega vrveža in si podarite čas samo zase.

Obiščite nas in izkusite neponovljivo moč osebne regeneracije v objemu narave in termalne vode. V Thermani Laško smo za vas pripravili edinstvene wellness storitve in pakete, ki vam omogočajo, da se popolnoma posvetite sebi. Odkrijte, kako lahko individualna obravnava v našem wellness centru prinese globoko sprostitev, izboljšano zdravje in neprecenljiv notranji mir. Privoščite si razkošje, ki ga ponuja le trenutek, ko se lahko popolnoma posvetite sebi in se napolnite z energijo za nove življenjske izzive.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund