Razvajanje za dve osebi

Deli

Da lahko govorimo o dobri partnerski ali zakonski zvezi, je potrebno veliko razumevanja, potrpežljivosti, ljubezni, sprejemanja in veliko časa preživetega v dvojini. V Thermani Laško imamo številne ideje, kako popestriti, utrditi in obuditi ljubezen med partnerjema. Naš prvi adut je razvajanje za dva. S pomočjo romantike, intime, sproščanja in miru prižgite še močnejši plamen ljubezni.

Kaj storite, ko začutite, da dnevne obveznosti utrujajo vašo zvezo? Se delate, da tega ni in da bo jutri bolje, ali greste v akcijo in izberete romantični oddih za dva? Romantični oddih za dva vsekakor. Ljubezen je ključ, ki odpira vrata do sreče in naj se sreča začne v naših prostorih, v razvajanju za dva.

Romantični oddih v dvoje

V dvoje je vse lažje, a dvojina mora imeti trdne vezi. Romantika je vedno dobrodošla za obnovo vezi in zanjo si je vredno vzeti čas. V paketu Romantični oddih v dvoje, s katerim smo mislili predvsem na vaju, je vključeno veliko wellness in kulinaričnih podrobnosti, ki bodo vajin romantični oddih naredile nepozaben.

Ena takšnih je na primer romantična kopel, naš izbor tematskih kopeli pa je širok in raznolik. Termalna kopel s hidromasažo sestoji iz našega najpomembnejšega elementa - termalne vode Laško. Priporočljiva je, kadar se pojavijo bolečine v hrbtenici, bolečine v vratu in ramenih, kot tudi druge kronične bolečine. Ugodno pa vpliva na psihično počutje, saj pomaga omiliti stres. Za sproščanje in poživljanje telesa je najbolj primerna solna kopel.

Kopel Kokosove sanje je bogastvo hranilnih snovi, vitaminov in mineralov. Sladek vonj kokosa kliče po oddihu. Sproščujočo kopel smo dopolnili s kozarcem penine in kokosovimi kroglicami. Poleg kokosovih sanj ponujamo še eno tropsko presenečenje, kopel z vonjem manga. Zraven ponudimo mangov liker in sadje.

Kopel Čokoladne sanje izkorišča bogastvo kakava, ki ima poleg antioksidantov, vitaminov in mineralov še pomlajevalni učinek. Razvajanje za dva v kopeli se zaključi s sladkim presenečenjem.

wellness za dva copy 4

Nikakor ne smemo mimo posebnih wellness tretmajev, za katere smo navdih črpali iz našega lokalnega okolja in v njih vtkali tradicijo čebelarstva.

Poleg romantične kopeli v dvoje in neomejenega obiska bazenov pod našo čarobno stekleno kupolo, je prav poseben užitek romantična večerja v naši a la carte restavraciji, kjer vas bodo naši kuharji razvajali z okusnimi grižljaji, obenem pa boste pogled spočili na naravi, ki nas obdaja, in reki, ki se vije vzdolž naših hotelov.

Kulinarične navdušence opominjamo še na pomemben podatek, da je v ceno paketa Romantični oddih v dvoje že vključena odlična večerja v restavraciji Pavus na gradu Tabor nad Laškim. To je ena najboljših slovenskih restavracij, ki jo med grajskimi zidovi na idilični lokaciji vodi chef Marko Pavčnik, eden najboljših slovenskih chefov, ki se ponaša s številnimi priznanji in nagradami. Restavracija Pavus - Grad Tabor Laško je lastnica priznanja krožnik Michelin, kjer izpostavljajo sveže surovine, skrbno pripravljen in dober obrok. Je to že dovolj močan namig, da okusite večerjo v restavraciji nad Laškim v več kot 1000 let starem dvorcu?

Najboljše jutro je tisto, ki postreže z zajtrkom v postelji. Postregli vam bomo izbrane dobrote in okuse Laškega. Prepričani smo, da boste nad lokalno kulinariko vrhunske kakovosti navdušeni. Romantični oddih za dva pa bo tako zares popoln.

Vikend v dvoje 

V Thermani Laško ponujamo poseben paket Čas za naju ki je obarvan z wellnessom in kulinariko. Ponuja polno košaro romantike za popestritev dnevne rutine. Najprej naj bo na sporedu romantična kopel v dvoje s pomenljivim imenom - Rock'n'roll ljubezni. Romantičen soj svečk, koktajl in sadno-čokoladno nabodalo vam pričarajo brezskrben občutek sproščenosti in nepozaben oddih za dva.

Temu lahko sledi obisk številnih bazenov v našem Thermana Parku Laško,  v enem najsodobnejših termalnih centrov v Sloveniji. Užijte sprostitev v naši blagodejni termalni vodi pod čarobno in edinstveno stekleno kupolo ter razstrupite telo in sprostite duha v tematskih savnah.

Plavanje v termalni vodi Laško poživlja, revitalizira in razstruplja. Že iz zgodovine so znani terapevtski učinki naše naravne termalne vode, saj deluje ugodno na celo telo. Glavne odlike Termalnega Centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve pod čudovito stekleno kupolo, ki ji večerni čas doda še prav posebno čarobnost. Ob petkih je nočno kopanje na voljo vse do 22. ure.

vodna zabava termalni center 3 copy 1

Temu sledi romantična večerja v a la carte restavraciji hotela Thermana Park Laško. Ponujamo vrhunsko, izbrano in kakovostno hrano, za katero so sestavine pridelali lokalni pridelovalci hrane. Ponosni smo na znak kakovosti Okusiti Laško, ki ga ponosno udejanjamo. Postrežemo vam z jedmi in pijačami z laškimi posebnostmi, kot so Laška hišna južina, Meni »Okusi Laško«, Laška medenka, Medena limonada z meto.

Po postrežbi zajtrka v postelji, pri katerem prav tako vključimo lokalne kulinarične značilnosti, med drugim orehe, jabolka in med, sledijo nova doživetja. Pred odhodom domov pa svetujemo še kratek sprehod po parku v bližini hotela, kjer lahko s pomočjo šestih energijskih točk izboljšate pretok energije v telesu. Vse z željo, da dobra energija traja tudi po izhodu iz naših prostorov.

Romantični oddih s pivovskim razvajanjem

Ne smemo pozabiti na paket Pivovski wellness, kjer smo združili pivovarsko tradicijo kraja, wellness razvajanje in izjemno kulinariko. Gre za edinstveni paket poln romantike obogaten s pivovsko masažo telesa in pivovsko obarvanim kulinaričnim doživetjem v A la carte restavraciji hotela Thermana Park Laško.

Za piko na i poskrbi pravo pivovsko presenečenje ter sproščanje pod čarobno stekleno kupolo, kjer se lahko neomejeno razvajate, plavate v blagodejni termalni vodi ter uživate ob pogledu na neokrnjeno naravo.

Za popoln vikend v dvoje se podajte v naše naravno okolje na pivocvetni potep po Laškem, ki vodi od izvirske termalne vode do legendarnih piv Pivovarne Laško ter odlične kulinarike v restavraciji Pavus na gradu Tabor.

HMELJSKA MASAZA THERMANA 52 copy

Medeno razvajanje za dva

V skladu s čebelam prijazno filozofijo smo v Thermani Laško kot prvi v Sloveniji razvili programe nege telesa in obraza, ki temeljijo na medu. Na medu pa temelji tudi edinstveni paket oddiha v dvoje – medeno razvajanje, ki je prepleten z wellness in kulinaričnimi doživetji.

Za popestritev dnevne rutine in obuditev ljubezni vam v paketu nudimo medeni meni v A la carte restavraciji hotela Thermana Park Laško ter medeno masažo, ki učinkovito razstruplja telo, sprošča ter izboljša imunsko odpornost.

Med je sestavni del zdrave prehrane, ki ga v Laškem vključujemo v različne jedi in sladice. Tako vam kot medeno presenečenje v paketu ponudimo Laško medenko, destinacijsko slaščico iz medu pregrete smetane in orehov, ki je ponosna nosilka certifikata kakovosti Okusiti Laško.

medena masaza telesa

Oddih v dvoje z edinstvenim kulinaričnim doživetjem

Kaj je lepšega kot čarobni trenutki v dvoje? Če pa temu dodamo še dobro hrano ob soju svečk je to najboljša izbira za tiste, ki so ljubitelji kulinarike in si želijo vikend poln romantike in novih doživetij.


V paketu Gourmet&Wellness smo pripravili izjemna kulinarična doživetja za pare obogatena s sproščanjem v Wellness Spa Centru hotela Thermana Park Laško ter razvajanjem pod edinstveno stekleno kupolo. Primeren je za vse, ki radi razvajajo svoje brbončice in spoznavajo nove okuse. V ceno paketa je vključena večerja v restavraciji Pavus na gradu Tabor Laško ter v sodobni restavraciji Galerija okusov v Novem Celju.


Obe restavraciji ponujata nepozabna doživetja in izjemne kulinarične kreacije. Ob vstopu v grajski ambient restavracije Pavus ste pripravljeni na kulinariko z divjo eleganco. Eno najboljših slovenskih restavracij namreč vodi chef Marko Pavčnik, ki v svoje kulinarične kreacije rad dodaja divjo hrano, zelišča in lokalne sestavine. Tu vam bodo postregli 5 hodni meni v prijetnem ambientu razglednega grajskega dvorišča ali pa v toplem zavetju grajskega stolpa.


Popolnoma drugačen ambient vas čaka v sodobni restavraciji Galerija okusov, ki leži sredi čudovitega baročnega parka. 4 hodni meni bo sestavljen iz lokalnih surovin in bogatih okusov, ki se jim ne boste mogli upreti.

kulinarika v restavraciji pavus copy 1

Prosto popoldne za ljubezen

Kadar ni časa za prost konec tedna, celoten dan ali vikend razvajanje v dvoje, je dobro izbrati vsaj prosto popoldne. Omenili smo vam številne možnosti kopanja pod stekleno kupolo v časih, ko je zunaj mrzlo, ali na zunanjem kopališču v toplejšem delu leta. Če ste ljubitelj savne in njenih zdravih odlik, potem skok do naših savn, ki jih imamo kar sedem, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Če pridete k nam ravno ob času polne lune, potem nujno v savno. Savna dobro vpliva na človeško telo, saj odplakne iz telesa vse odpadne snovi in strupe,  v času polne lune  je moč lune še močnejša in efekt je še večji.  

Strokovnjaki priporočajo savnanje tudi zato, ker je ta dejavnost učinkovita za kožo. Vročina razširi pore in s potenjem se izločijo odmrle celice in umazanija. Savnanje spodbuja presnovo, krepi imunsko obrambo in dobro vpliva na psihično počutje. Številni izberejo savno tudi zato, ker po njej bolje spijo. Velik plus savne je tudi ta, da se lahko v mrzlih dneh z njo dobro pogrejete.

Masaža za vzpostavljanje ravnovesja in popolno sprostitev

V našem Wellness Spa Center Thermana Park nudimo številne masaže za umiritev duha in odpravo nemirnega duha. Ponujamo krajše in daljše masaže s pridihom eksotike ali lokalne specialitete. Ponosni smo na dvourni hišni ritual, ki smo ga poimenovali Vrelec mladosti. Z razvajanjem za dva sprostite mišice, odpravite utrujenost in spodbudite delovanje krvnega obtoka. Vaša koža bo ponovno postala voljna in vlažna, spodbudila se bo prebava in nastal bo energetska uravnoteženost. To je res najboljša terapija za psihično in fizično sprostitev, za vitalnost telesa in duha.

Na voljo je širok nabor raznovrstnih masaž, wellness ritualov, neg telesa in obraza. Ponujamo športne masaže, masaže za bodoče mamice in vedno popularno limfno drenažo, ki je nepogrešljiv del razstrupljanja telesa. Je preventivna metoda, s katero pospešimo odstranjevanje odpadnih snovi in tekočine iz telesa. A če imate radi klasiko, potem izberite klasično masažo, ki je vselej odlična izbira. Med našimi wellness tretmaji premoremo tudi konopljin wellness program, ki je odlična izbira za vse z zelo občutljivo kožo.

vodna zabava termalni center 4 copy 2

Oddih za dva s pridihom Indije 

Zahodni svet je vedno bolj odprt za vzhodnjaške modrosti. Mednje sodi tudi ayurveda, ki je s svojim celovitim pristopom k zdravju pomagala že mnogim. Pravi, da naše misli, prehrana in način življenja vplivajo na naše fizično stanje.

V našem centru imamo poleg svetovanj o ayurvedski prehrani na voljo tudi ayurvedske masaže. Na voljo so masaže za sproščanje, pomlajevanje, kot pomoč pri shujševalni dieti, za izboljšanje krvnega obtoka, za bolj napeto kožo, zdravljenje nespečnosti, proti utrujenosti. Prav tako v našem ayurvedskem centru ponujamo individualne vaje joge, s katerimi se prilagodimo vsakemu posamezniku. Vse za pomirjanje duha, čustveno uravnoteženost in popoln oddih za dva.

Razvajanje v neokrnjeni naravi

Za vse, ki imate radi nova doživetja in obožujete aktivni oddih, imamo v naših termah predlog za popoldanski piknik pobeg s kolesom. Dan si zastavite tako, da se s kolesom zapeljite na piknik v okolico našega zdravilišča. Zagotovo boste našli prijetne travniške ali gozdne kotičke za piknik. Vi izberete sončen dan, mi pripravimo kolo, piknik košarico z lokalnimi dobrotami, piknik pregrinjalo in razvajanje za dva se lahko prične.

Termalna voda za poživitev duha

Ljubezen ne more brez hrane in ne more brez vode. O zdravilnih učinkih naše termalne vode, ki izvira pod laškimi hribi, so pisali že stari Rimljani. Že skoraj 170 let laška termalna voda zdravi obiskovalce term in ohranja njihovo dobro počutje. Zdravilna voda, na kateri temelji ponudba Thermane Laško, izvira iz globine 160 metrov in ima temperaturo od 32 do 35 stopinj Celzija. Gibanje v termalni vodi je dobro za organizem, saj stimulira imunski sistem, sprošča mišično tkivo, izboljšuje cirkulacijo, pospešuje metabolizem in ima protirevmatski učinek.

Našim gostom svetujemo, da poleg gibanja v termalni vodi to zdravilno vodo pogosteje tudi pijejo. Pitje termalne vode pomaga pri razstrupljanju telesa in deluje dobrodejno na psihofizično ravnovesje. Pravijo, se da poleg izboljšanja počutja z njeno močjo revitalizirate in malo tudi pomladite.

vodna zabava termalni center 2 copy 1

Vse naše pakete in oddihe za dva smo sestavili z mislijo, da praznik ljubezni ne bi trajal le en dan in to le enkrat na leto. Želimo, da ljubezen prebudite v sebi in partnerju vsak dan v letu. Saj veste, v pravljicah je videti vse tako enostavno, srečate princa ali princeso in vse se spremeni v čarobno. V resničnem življenju pa si morate čarobnost pričarati sami. Mogoče z vikend razvajanjem za dva ali enostavnim enodnevnim razvajanjem v dvoje. Naj vam pri tem pomagamo s storitvami Thermane Laško.

Preverite aktualno ponudbo za pare >>

Naše zgodbe

V Thermani Laško že vrsto let sledimo smernicam dostopnega turizma. Trudimo se, da lahko vsakemu gostu ne glede na fizične...

Preberi več

Blagodejno učinkovanje termalne vode Laško se potrjuje skozi njeno dolgoletno, pozitivno delovanje na zdravje in dobro počutje. Izvira iz globine...

Preberi več

Bogata tradicija in pivovarska dediščina Laškega, ki sega že v leto 1825, je botrovala temu, da smo v Thermani Laško...

Preberi več

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund