| Prijava na e-novice

Rojstni dan je prav poseben dan, ki ga velja preživeti malce drugače ... V družbi dobrega počutja zagovarjamo tezo, da si na ta dan velja privoščiti čas zase in se prepustiti razvajanju. Na rojstni dan tako ponujamo brezplačno kopanje in savnanje pod edinstveno stekleno kupolo v Termalnem Centru Thermana Park Laško (ob koriščenju rojstnodnevne ugodnosti je potrebno predložiti osebni dokument).

Otroške rojstnodnevne zabave - Wellness SPA v Thermani Laško Rojstni dan na bazenu Thermana Laško - otroške zabave za rojstni dan

Otroci svoj rojstni dan pričakujejo z velikim zanosom in veseljem. Rojstnodnevna zabava s svojimi najboljšimi prijatelji pa mora za sabo pustiti nepozabne in prijetne spomine. V Thermani lahko otroci svoj dan proslavijo na več načinov. Omogočamo vodne užitke in igrarije v bazenihInteraktivno VR doživetje, kjer se podamo v čas grofov Celjskih, je novost v naši animacijski ponudbi, ki lahko služi tudi kot eno od dogajanj na rojstnodnevni zabavi. 
 


Rojstni dan na bazenu

Želite, da vaš otrok aktivno preživi rojstni dan? Z veselim čofotanjem v termalni vodi, spuščanjem po toboganih, plavanjem v valovih, uživanjem v mehurčkih, vodnih igrah in zabavi z animatorji? Za piko na i pa po vodnih vragolijah poskrbimo še za razvajanje lačnih želodčkov s priljubljenimi otroškimi jedmi.

Rojstnodnevna zabava je primerna za otroke od 5. do 12. leta starosti. Najmanjše število otrok za zabavo je 5. Otroci potrebujejo s seboj samo kopalke in brisačo (neplavalci še rokavčke). Naši animatorji na začetku zabave z otroci opravijo test plavanja in po potrebi opremijo otroke s plavalnimi pripomočki.

ROJSTNODNEVNA ZABAVA NA BAZENU vsebuje:

  • vabila,
  • 2 uri in pol zabave na bazenih Termalnega Centra,
  • rojstnodnevni meni po izbiri,
  • fotografije na e-mail naslov po zabavi,
  • darilo za slavljenca/slavljenko.
Cena: 28 eur/otroka.

Rojstnodnevni meniji:

MENU 1: piščančji trakci, pomfri, kečap, sok
MENU 2: mini pica s šunko in sirom, ledeni čaj
MENU 3: špageti bolognese ali paradižnikovo omako, sok
MENU 4: pečena hrenovka, pomfri, sok
MENU 5: zelenjava in sir na žaru, štručka, sok
MENU 6: piščančji rezanci na žaru, dušen riž, korenček, voda Oda (menu je brez glutena, mleka, jajc in laktoze).

Ob pričetku rojstnega dne se glede izbire menijev z otroki dogovori naš animator . 


Rojstnodnevne torte:

Za doplačilo in po predhodnem naročilu si lahko iz naše ponudbe izberete rojstnodnevno torto po vašem okusu ali pa za sladico pri praznovanju izberete mignone ali cake popse.

Za dodatne informacije in rezervacije smo vam na voljo na:
E.:
T.: 03/ 734 89 00 

Kontakt:
  • BAZENI: , 03/ 734 89 00