03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Moderne savne v katerih se boste lahko popolnoma sprostili vas že čakajo.

Privoščite si čas zase v Thermana Parku, enem najsodobnejših termalnih centrov pri nas. Užijte sprostitev v naši blagodejni termalni vodi pod magično in edinstveno stekleno kupolo ter razstrupite telo in sprostite duha v tematskih savnah, ki govorijo zgodbo Laškega.

Savna Center se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete sedem savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so finska savna v obliki hiše Kozjanskega, finska savna z elementom ognja in zunanja savna Kristal, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe in savna Sanarium. Ob savnah se nahajata tudi manjši ohlajevalni bazen in bazen z ogrevano termalno vodo in masažnimi šobami.

Polna luna ni samo čas, ko nekateri ne morejo spati, ampak tudi čas, ko smo bolj dojemljivi in čuteči, revitalizacijske terapije pa imajo takrat boljši učinek. Vabljeni, da ob polni luni obiščete Savna Center hotela Thermana Park Laško in storite nekaj koristnega za svoje dobro počutje! 

Revitalizacijsko in zdravilno moč savn dodatno dopolnjujejo kakovostni programi vrtinčenja zraka in ostalih programov, ki savnanju dodajo paleto novih doživetij.

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec

Uporaba osebnih podatkov

Kontakt

Email
03 734 8900 Informacije in rezervacije
080 81 19 Brezplačna telefonska številka
Podrobneje na strani Kontakti Delovni čas