Oddih za upokojence

Seniorji

Aktivni senior oddih 60+

Rezervirajte enega najbolj priljubljenih senior oddihov pri nas. Aktivni oddih za seniorje v hotelih družbe Thermana združuje različne načine sprostitve in aktivnega načina preživljanja prostega časa.

Laško – destinacija blagodejne termalne vode, ki jo s pridom izkoriščamo že 170 let, destinacija izjemne pivovarske in čebelarske dediščine. In lokacija vašega naslednjega senior aktivnega oddiha.

Termalna voda

Termalna doživetja v izjemni termalni vodi Laško

Za začetek priporočamo skok v bazene pod edinstveno stekleno kupolo, ki ponuja različna vodna doživetja. Tam lahko v sproščenem vzdušju brez težav preživite cel dan, vmes obiščete še bližnje savne ali si privoščite katerega od sproščujočih wellness tretmajev.

Laško in okolica

Raziskovanje okolice

Če radi raziskujete, se podajte do bližnjega mesta, v Muzeju Laško spoznajte pivovarsko in termalno dediščino, naredite spominsko fotografijo ob pivovarskem kralju Gambrinusu.

Na potep se lahko podate tudi s kolesom ali se s pohodnimi čevlji odpravite na urejene pohodniške poti, tudi na 583 metrov visok Hum, kjer lahko preverite prekrasne razglede na Laško pa tudi to, kako uglašeno na strehi Laškega igra posebna vetrna harfa.

Dostopnost za starejše

Laško je enostavno dostopno

Zakaj še v Thermano Laško? Ker je lahko dostopna, tudi če potujete z javnimi prevoznimi sredstvi. Avtobus ustavi praktično pred vrati hotela, od železniške postaje do hotelov pa vas loči le nekaj 100 metrov dolg prijeten sprehod skozi Zdraviliški park.

Tudi v slednjega gostje radi zavijejo. Krepijo mišice na fitnes napravah na prostem, spoznavajo gostoljubne domačine, nabirajo energijo na energijskih točkah v parku ali preprosto uživajo v miru in žvrgolenju ptic.

Hotel Thermana Park Lasko ponudba za seniorje

Odlična ponudba za vse generacije!

Vodna zabava za najmlajše, termalna sprostitev za starejše. Številne možnosti animacije, izletov, doživetij, zanimivih za vse generacije. Hoteli Thermane Laško so prvovrstna izbira, če želite svoj oddih preživeti tudi v družbi ostalih družinskih članov.

Rezervirajte Aktivni senior oddih, ki vključuje udobno namestitev z neomejenim kopanjem, polpenzionom in bogato ostalo ponudbo.

Dodatne informacije

Telefon: 03 423 2100
Elektronska pošta: info@thermana.si 

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund