Termalno razvajanje za prijateljici

Spa dan za prijateljice: Potovanje v svet sprostitve in sladkih užitkov

Ste že kdaj slišale, da redno druženje s prijateljicami lahko podaljša življenje? In če bi to druženje nadgradile s potovanjem v svet sprostitve? Pri Thermani Laško verjamemo, da je čas, da svoje prijateljice odpeljete na popotovanje, na spa dan za prijateljice, ki jih bo navdušil, sprostil in jim podaril občutek popolnega odklopa v najboljši družbi.

Spa dan za prijateljice v Thermana Laško

Sigurno ste, drage dame, že ničkolikokrat doživele tole:

S prijateljicami usklajujete druženje in se vedno znova ujamete v kaotično zapletanje datumov, urnikov in obveznosti?

In ko se končno uskladite, se zatakne pri tem, kaj početi v tistem času, ki ga imate, kako ga maksimalno izkoristiti, uživati, nekaj doživeti in še poglobiti svoje odnose.

Vaših obveznosti namesto vas ne moramo uskladiti, a ko pri tem uspete, ostalo preložite na nas!

In kaj to pomeni?

To pomeni, da vas čaka brezskrbno potovanje v svet sprostitve in sladkih užitkov v Thermani Laško, kjer bomo poskrbeli za vsako podrobnost vašega razvajanja.

Od trenutka, ko stopite skozi vrata našega Wellness Spa centra, boste doživele vrhunsko udobje, razvajanje in nepozabno druženje z najboljšimi prijateljicami.

Ko pomislimo na razvajanje za prijateljice, si predstavljamo smeh, sprostitev in nepozabne trenutke.

V Wellness Spa centru Thermana Laško vam ponujamo prav takšno doživetje - dan, ki ga boste preživele v objemu razkošnih wellness storitev, obkrožene z ljubeznijo svojih najboljših prijateljic.

Eden izmed naših najbolj priljubljenih paketov za spa dan za prijateljice je Ladies Day, ki vključuje sproščujoč jacuzzi, manjkala ne bo čudovita masaža za prijateljice in okusni wellness prigrizki, vse to v družbi vaših najljubših žensk.

Wellness za prijateljice

Popolno sproščanje v termalnih vrelcih

Ko prispete v Thermano Laško, vas čaka popolno sproščanje v objemu edinstvene termalne vode. Ta naravni vir bogatih mineralov in elementov deluje kot čarobni eliksir za sprostitev in pomiritev.

Toplota termalne vode se nežno dotika vašega telesa, odplavljajoč vsako napetost in skrb ter puščajoč vas popolnoma sproščene.

Občutite, kako napetost iz vaših mišic popusti, ko se potopite v bazen s termalno vodo, ki neguje vašo kožo in ji povrne sijaj.

Minerali v vodi pomagajo krepiti vašo vitalnost, spodbujajo naravno regeneracijo in vam dajejo občutek čistega zadovoljstva.

In ne pozabite, tudi pitje termalne vode lahko ima številne blagodejne učinke na telo, saj pomaga uravnavati prebavo, krepi imunski sistem ter pospešuje izločanje strupov iz telesa.

Prepustite se moči termalnih vrelcev Thermane Laško in doživite popolno sprostitev, ki bo vaše prijateljice in vas popeljala na potovanje k notranjemu miru in uravnoteženju.

Pri Thermani Laško razumemo pomembnost ženskega prijateljstva in potrebo po času, namenjenem sprostitvi in razvajanju.

Prijateljici na razvajanju

Zato smo pripravili pestro ponudbo paketov, ki bodo vaš wellness za prijateljice spremenili v edinstveno izkušnjo.

Poleg že omenjenega Ladies Day imamo še druge možnosti, kot je na primer Mini wellness dan, ki vključuje 3-urno kopanje in sprostitveno masažo hrbta, ali pa Maksi wellness dan, ki ponuja celodnevno razvajanje v termalnih vrelcih in podaljšano wellness masažo telesa.

Priporočamo lokalno obarvan paket Medenega razvajanja, ki že vključuje vrsto wellness storitev in kulinaričnih dobrot.

Pustite se razvajati v objemu termalnih vrelcev, se prepustite wellness sprostitvi in uživajte v kulinaričnih razvajanju, vse to v družbi vaših najbližjih prijateljic.

Spa razvajanje za prijateljice

Prepričani smo, da bo vaše druženje sladko, za vrhunske okuse in polne želodčke pa poskrbijo naši izjemni kuharji, zato priporočamo, da svoje druženje zaključite z dobro hrano. V Thermani Laško cenimo vrhunsko kulinariko, zato je vsak grižljaj pravo doživetje.

Medtem ko uživate v dobrotah, lahko že snujete in usklajujete datume za naslednje razvajanje, saj vemo, da so načrti za prihodnja srečanja med prijateljicami vedno polni navdušenja.

Udobno potovanje s termalnim vlakom

Da bi vam olajšali potovanje do Thermane Laško in še dodatno izkoristili vašo izkušnjo razvajanja, vam ponujamo možnost udobnega potovanja z termalnim vlakom.

Termalni vlak je ne le okolju prijazen način potovanja, temveč tudi priložnost za sproščujočo vožnjo v objemu narave, medtem ko se prepustite pričakovanju nepozabnega dneva razvajanja.

In kot posebna nagrada za vašo izbiro trajnostnega načina potovanja, lahko ob prihodu v Thermano Laško koristite poseben popust pri vstopnicah za kopanje.

Tako lahko svoje prijateljice presenetite z dodatno ugodnostjo in še dodatno polepšate svoj dan razvajanja v Thermani Laško.

Darilni bon za nepozabno razvajanje s prijateljicami

Če iščete popolno darilo za vaše prijateljice, ki jih želite razvajati in jim podariti nepozabno doživetje, potem je darilni bon za Thermano Laško prava izbira.

S tem darilnim bonom boste svojim najbližjim omogočili izkušnjo brezskrbnega razvajanja v objemu luksuznih wellness storitev in sprostitve.

Darilni bon je tudi odlična priložnost za skupno doživetje, saj lahko prijateljice skupaj preživijo čas v Thermani Laško in si obogatijo svoje prijateljske vezi z nepozabnimi trenutki.

Poleg tega pa je darilni bon tudi izjemno praktično darilo, saj omogoča prejemnikom, da si sami izberejo termin in storitve po lastnih željah in potrebah.

Z nakupom darilnega bona za Thermano Laško boste zagotovo razveselili svoje prijateljice in jim podarili darilo, ki bo ostalo v njihovem spominu še dolgo po obisku.

Po vrnitvi v vsakdanjo rutino boste še dolgo sanjarile o čarobnem dnevu v Laškem. Spomini na razvajanje, smeh in sladke trenutke bodo vaše srce napolnili s toplino in veseljem.

Zato ne odlašajte več, odpeljite svoje najdražje prijateljice na nepozabno potovanje v svet sprostitve in sladkih užitkov v Thermani Laško.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund