Terme za otroke: Oaza radosti za celotno družino v Laškem

Dobrodošli v čarobnem svetu Thermane Laško, kjer se otroci spremenijo v male raziskovalce, ustvarjalce in razvijalce, ne glede na letni čas.

Naše terme za otroke so več kot le kraj za sprostitev; so prava oaza za celotno družino, kjer se zabava, sprostitev in učenje prepletajo v edinstveno doživetje. Vemo, da so otroci polni energije in radovednosti, zato smo zanje pripravili posebne aktivnosti, ki jih navdušujejo v vseh letnih časih.

Thermana Laško za otroke je pravi raj v vseh letnih časih. Tukaj se otroci lahko prepustijo čarobnemu svetu naših termalnih voda, kjer se igrajo in uživajo v naravi, kot pravi mali vodni raziskovalci.

Otroški wellness v našem centru je kot pravljica, kjer lahko mali princ ali princeska uživata v razvajanju kot pravi kraljevi potomci. Poleg tega imamo tudi raznolike tretmaje za že skoraj odrasle najstnike in najstnice, ki si želijo razvajanja in sprostitve.

Thermana Laško - terme za otroke in družine

Najboljše terme za otroke za vse letne čase

Najboljše terme za otroke pozimi postanejo prava zimska čudežna dežela, kjer se lahko otroci učijo smučati na bližnjih smučiščih ali preprosto uživajo v snežnih radostih.

Po aktivnem dnevu na snegu jih čaka topel objem naših notranjih bazenov in wellness centra, kjer se lahko sprostijo in ogrejejo.

Otroci bodo navdušeni nad otroškim bazenom z igrali, starši pa tudi nad barom ob otroškem bazenu, kjer lahko med pitjem kave budno spremljajo svojega otroka. Za dodatno zabavo poskrbimo tudi bazen z valovi in notranji tobogan.

Katere toplice za otroke izbrati?

In če vas skrbi, naj vas ne … V našem bazenskem kompleksu tudi malčkom nikoli ne bo prehladno. Tako otroci kot starši boste uživali v prijetnih whirpoolih tik pod stekleno kupolo, dvignjenih nad ostale bazene.

Masažne bazene bogati topla termalna voda, ki ima 34 stopinj,  odrasli pa lahko za naježeno kožo poskrbite v Kneippovem kotičku.

Najboljše toplice za otroke so odlična izbira tudi v toplejših mesecih, ko narava prebuja vso svojo čarobnost. Poleti so na voljo tudi zunanji bazeni, tobogani, otroško čofotališče in niz otroških toboganov.

Otroci lahko uživajo v zunanjih igralih, se zabavajo na otroškem igrišču ali pa se podajo na pustolovščino s kolesom po okoliških poteh.

Pri Thermani Laško se trudimo za sožitje z naravo, zato imamo na voljo izposojo koles za vso družino, vključno z otroškimi kolesi. Tako lahko družina skupaj raziskuje okolico in uživa v čudoviti naravi.

Najboljše terme za otroke

Za še večje doživetje pripravimo tudi piknik košarico, ki jo lahko vzamete s seboj na izlete v naravo.

Medtem ko otroci uživajo v aktivnostih, si lahko starši privoščijo dobro pivo, ki ga ponuja pivovarsko mesto Laško, in kakšno sladko razvajanje z Laško medenko, pravo kraljico med sladicami.

To je edinstvena lokalna sladica, v kateri se prepletajo med, orehi in pregreta smetana, ustvarjena s tradicionalno pripravo in mojstrstvom naših kuharjev.

Insfrastruktura, primerna družinam

Družine lahko bivajo v udobnih Family suitah, ki so prostorne in primerne za vse člane družine, pri čemer posebno pozornost namenjamo tudi dostopnosti z otroškimi pa tudi ostalimi vozički, saj skrbno sledimo smernicam dostopnega turizma.

Posebno pozornost smo namenili tudi povezavi med sobami in bazeni - naši prostori so zasnovani tako, da ni dolgih hodnikov in neprijetnih prepihov - iz svoje sobe se lahko v kopalnem plašču po kratki poti odpravite do bazena, kjer vas čaka prijetna termalna voda.

Tako je vaš oddih pri nas še bolj udoben in prijeten, brez nepotrebnega čakanja ali predolge hoje.

Na vašo željo v sobah poskrbimo za otroške posteljice, da se vaši malčki lahko spočijejo po dolgem dnevu raziskovanja in zabave.

V Thermani Laško se vedno potrudimo, da je bivanje otrok in njihovih staršev kar se da udobno in prijetno. Zato imamo v jedilnicah na voljo posebne otroške stolčke, da lahko otroci udobno sedijo med obroki.

Hrana za otroke v termah

Raznovrstna hrana v naši restavraciji zagotavlja, da tudi otroci najdejo nekaj po svojem okusu. Prilagajamo se tudi posebnim prehranskim izzivom ali potrebam, tako da bo vsakdo našel nekaj zase.

Dodatna doživetja za otroke, mladino in odrasle

V Thermani Laško ponujamo tudi posebno doživetje za malce večje otroke in otroke po srcu - VR sobo, kjer se lahko potopijo v svet virtualne resničnosti in doživijo nepozabne pustolovščine.

Virtualna resničnost v Thermana Laško

Poleg tega pa vsakega otroka pri nas vedno toplo pozdravita naša priljubljena maskota Vodomček in Vodomčica, ki ju otroci obožujejo.

Skupaj ju lahko obiščete v mini disku, kjer se z njimi vrtijo ob glasbi, plešejo in ustvarjajo nepozabne spomine.

Zakaj so Thermana najboljše terme za otroke?

Ker se prilagajamo vsem njihovim potrebam, željam in razigranemu duhu. Naša ponudba je bogata, raznolika in prilagojena tako mlajšim kot tudi starejšim otrokom, pri čemer skrbimo za udobje, varnost in nepozabno doživetje za celotno družino s paketi, prilagojenimi prav vam.

V Thermani Laško smo ponosni, da lahko ustvarimo nepozabne trenutke za vašo družino v vseh letnih časih.

Naše terme so več kot le toplice za otroke - so prostor za sprostitev; so prava pustolovščina, kjer se otroci lahko naučijo, raziskujejo in se zabavajo obkroženi z ljubeznijo in skrbjo našega prijaznega osebja.

Ne glede na to, ali uživate v zimskih radostih ali poletnih dogodivščinah, smo tu, da vaše dni napolnimo z smehom, veseljem in brezskrbnostjo.

Za doživetje, ki ga boste nosili v srcu še dolgo po odhodu iz naših term, nas obiščite in dovolite, da ustvarimo skupaj čarobne spomine za vašo družino.

Vidimo se kmalu v Thermani Laško, kjer vsak dan postane pravljična dogodivščina!

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund