Thermana club

Thermana club

ZLATA KARTICA

Zlato kartico in z njo članstvo v Thermana clubu si lahko pridobi oseba, starejša od 15 let, ki pravilno izpolni pristopnico in poravna letno članarino v višini 40 €. Članarina se poravna pred koriščenjem članskih ugodnosti, velja eno leto od dneva vplačane članarine, ugodnosti pa veljajo takoj.

Thermana club Zlata kartica

Posebne ugodnosti za imetnike Zlate kartice:

Popusti se upoštevajo imetniku kartice in njegovim ožjim družinskim članom.
Dodatni popust iz naslova Thermana Club kartice ne velja na ekskluzivno ceno za bivanje in wellness storitve za člane kluba. Cena, ko jo gostje prejmejo ob koncu bonitetnega obdobja je končna cena, na katero dodatni popusti ne veljajo.

Ostale ugodnosti:

VČLANITE SE

Preverite aktualne ugodnosti za člane Thermana Club

MODRA KARTICA

Modra kartica Thermana club je brezplačna, veljavnost članstva je za nedoločen čas, z možnostjo prekinitve kadarkoli.

Modra kartica Thermana Cluba

Posebne ugodnosti za imetnike Modre kartice:

Dodatni popust iz naslova Thermana Club kartice ne velja na ekskluzivno ceno za bivanje in wellness storitve za člane kluba. Cena, ko jo gostje prejmejo ob koncu bonitetnega obdobja je končna cena, na katero dodatni popusti ne veljajo.

Pogodbene ugodnosti:

V Thermani Laško smo z željo, da nagradimo vaše zaupanje in zvestobo, oblikovali klubski koncept. V sklopu Thermana cluba vas s privlačnimi popusti že ob prvem obisku spodbudimo, da pogosteje naredite nekaj zase. V okviru cluba lahko izbirate med Zlato in Modro kartico.

Kdo lahko postane član?

Član lahko postane vsak, ki spoštuje kulturo zdravega načina življenja in za ohranitev zdravja in izboljšanje psihofizičnih sposobnosti redno koristi pestro ponudbo storitev družbe Thermana, d. d., in Thermana cluba. Zlato in Modro kartico lahko pridobi vsak, ki je starejši od 15. let.

Izbirate lahko med:

Kje lahko pridobite klubsko kartico?

Klubske kartice lahko pridobite na posameznih prodajnih mestih v Thermani Laško:

Vpišite se v Thermana Club

Če želite izpolniti ta obrazec, omogočite JavaScript v svojem brskalniku.
Z oddajo obrazca se strinjam z vpisom v Thermana Club in Splošnimi pogoji Thermana Club članstva.
Sprejem pogojev

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund