03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice
Iščete terme v Sloveniji s celovito ponudbo bivanja, pestrostjo termalnih bazenov, wellness spa tretmajev in doživetij za vse generacije? Tukaj so za vas zbrane vse pomembne informacije za obisk enih najboljših slovenskih term – term Thermana v Laškem.

V času vašega dopusta boste bivali v udobnem in prijetnem ambientu, kjer se boste razvajali v objemu termalne vode, v deželi tematskih savn in ob pestri ponudbi sproščujočih masaž. Z našo okusno in raznovrstno kulinariko, ki upošteva vodila lokalne, sezonske in zdrave prehrane, bomo razvajali vaše brbončice.

Preživljanje prostega časa boste s pomočjo atraktivne ponudbe v slovenskih termah Laško nadaljevali z neomejenim vstopom v vse naše bazene. Poleg tega vam v času bivanja v skrbno pripravljenih paketih ponujamo še neomejen brezplačen vstop v telovadnice, moderen fitnes center in neomejeno koriščenje Wi-Fi točke.Ob prihodu v terme boste prejeli tudi posebno kartico popustov našega hotela, s katero boste lahko unovčili dodatne ugodnosti.

Bogat program preživljanja prostega časa bo poskrbel, da vam nikoli ne bo dolgčas, prav tako pa se boste lahko udeležili aktivnosti, ki jih organizira naše animacijsko osebje. Celovita ponudba term  Laško vam nudi odlično izhodišče za kolesarske izlete, pohodništvo, spoznavanja slovenske kulture, ribarjenje ter številna družinsko obarvana doživetja. Slavimo po bogati tradiciji pivovarstva in čebelarstva - lokalne zgodbe, ki pripovedujejo dediščino Laškega, lahko spoznavate v naših tematskih savnah in wellness tretmajih, katerim piko na i da tudi lokalno obarvana kulinarika. Nenehno se trudimo, da gostom ponudimo nekaj novega.

hotel thermana park laško - terme slovenia - hotel sloveniaTerme Laško - Terme Slovenija All inclusive

Eno zadnjih novosti tako predstavlja fitnes na prostem, ki leži v neposredni bližini obeh hotelov in Zdraviliškega parka, s Celjem pa se povezujemo z moderno kolesarsko potjo ob Savinji. Rezervirajte si svoje počitnice že danes...

Se vidimo v Laškem!


Morebitna vprašanja nam lahko posredujete tudi preko kontaktnega obrazca na spletne strani Kontakt.