03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

V Thermani Laško smo sestavili različne ponudbe, ki jih v članku toplice za dva podrobno predstavljamo. V družbi dobrega počutja smo za vas pripravili različne pakete bivanja in storitev v dvoje. V nadaljevanju vam bomo predstavili najpopularnejši paket toplic za dva in razkrili kako najbolje izkoristiti oddih v dvoje. Ker želimo imeti eno izmed najboljših ponudb toplic za dva, smo sestavili posebne pakete tudi za enodnevne obiskovalce. Poleg kopanja v naših bazenih si lahko skupaj privoščite masaže, kopeli, kulinarična razvajanja, ....

terme za pare

Edinstvena steklena kupola, pod katero se nahajajo naši bazeni, bo ena izmed prvih nepozabnih stvari, ki si jih boste zagotovo zapomnili. Termalni center našega hotela vam ponuja raznovrstne navdihujoče vodne sprostitve. Sončni žarki pa bodo poskrbeli za popoldansko-večerne čarobne trenutke.bazen
Razvajali se boste lahko v notranjih in zunanjih bazenih. Pod stekleno kupolo se nahaja bazen z valovi, rekreacijsko masažni bazen, kjer lahko najdete različne talne izvire ter slapove, trije whirlpooli, kneippov kotiček, hitra reka in tobogan.

Naš Savna Center se razprostira na 675 kvadratnih metrih, ki govori zgodbe Laškega in dediščino pivovarskega mesta, močno povezanega z železnico, vključuje tudi v samo arhitekturo savn. Za vas so na voljo finske savne v obliki hiše Kozjanskega in zunanja savna Kristal, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe in savno Sanarium. Ob savnah se nahajata tudi manjši ohlajevalni bazen in bazen z ogrevano termalno vodo in masažnimi šobami.

Vsak dan se lahko v savnah udeležite različnih programov, ki jih izvajajo vrhunsko usposobljeni savna mojstri. Prvi program v dnevu poteka že ob 13 uri. S klikom na SAVNE, si lahko preberete vse podrobne informacije.
savne
Masaža blagodejno vpliva na mišični sistem. Prenapete mišice se z masažo sprostijo, preohlapne pa se zaradi sproščujočih in poživljajočih masažnih gibov napnejo. Z obnavljanjem uravnoteženega mišičnega tonusa masaža pomaga tudi krvnemu in limfnemu obtoku.
Učinke masaže delimo na psihične in fizične. Pri psihičnih učinkih želimo izpostaviti sprostitev duha, izboljšanje počutja, izboljšanje spanja, povečanje pozornosti, zmanjšanje stresa in povečanje zavedanja telesa. masažaSeveda pa ima masaža tudi fizični učinek na telo, kot je sprostitev telesa in mišic, zmanjševanje bolečin, razstrupljanje, izboljšanje krvnega in limfnega obtoka, izboljšanje sklepne gibljivosti ter izboljšanje drže.

Pari se v toplicah velikokrat odločijo za naše masaže. Izbirate lahko med tajskimi, klasičnimi in ayurvedskimi masažami. Odlična kombinacija za uživanje v toplicah za dva so zagotovo različne kombinacije masaž in kopeli.
V našo ponudbo doživetij v dvoje smo za vas vključili različne aktivnosti, ki se jih lahko udeležite.

PREGLED PAKETOV V PONUDBI TOPLICE ZA DVA

Preglejte naše najboljše ponudbe na področju razvajanja v dvoje in si privoščite sproščujoč, romantični wellness oddih.


ROMANTIČNI ODDIH V DVOJE

Paket romantični oddih v dvoje je v naših toplicah najpopularnejši paket v ponudbi toplice za dva.romantični oddih v dvoje
V vaši hotelski sobi vas bo pričakala ohlajena penina, s katero bosta lahko pričela vajin romantični oddih. V paket je všteta romantična večerja v a la carte restavraciji hotela Thermana Park laško in romantična večerja na gradu Tabor Laško, ki je bila leta 2012 uvrščena med 30 najboljših restavracij v Sloveniji.
Deležni boste tudi postrežbe zajtrka v vašo sobo in romantične kopeli v dvoje v našem Wellness Spa centru.
V paket so vključene tudi ostale storitve: neomejen vstop v bazene obeh hotelov, dnevni vstop v Fitnes Center, koriščenje hitrega interneta, uporaba kopalnega plašča …


MEDENO RAZVAJANJE V DVOJE

Medeno razvajanje v dvoje je namenjeno vsem ljubiteljem masaž. Poleg namestitve v našem hotelu boste deležni okusnega zajtrka in večerje. Kulinarična razvajanja so del naše pestre ponudbe. Na naših krožnikih najdete medeno razvajanjepečat avtohtonih slovenskih jedi s tega območja, okušate sezonsko in lokalno pridelano hrano. Razvajajte brbončice z drobnimi prigrizki ali razkošnimi tematsko obarvanimi jedilniki.

Paket medenega razvajanja v dvoje se bo začel z medenim presenečenjem v vaši sobi in nadaljeval z medeno-mlečno masažo vašega telesa (60 minut). V to ponudbo toplice za dva smo vključili tudi kulinarično razvajanje v a la carte restavraciji, kjer boste kakopak okusili medeni meni.


PIVOVSKO RAZVAJANJE

Če obožujete pivo, je med vsemi ponujenimi paketi za vas najprimernejša izbira paket Pivovsko razvajanje, ki ga velja izkusiti v dvoje.pivsko razvajanje za pare
V tem paketu boste deležni pijače dobrodošlice in kulinaričnega razvajanja z avtohtonimi slovenskimi jedmi s tega območja.
Za sprostitev med vašim bivanjem boste lahko poskrbeli s pomočjo masaže telesa s pivovskim maslom, ki traja 60 minut. Tekom bivanja boste obiskali tudi Pivovarno Laško (ogledi so ob sredah in petkih) ali pa prejeli posebno darilo. Za vas smo pripravili tudi kulinarično razvajanje s pivovskim menijem, ki ga boste okušali v A la carte restavraciji.
V paket so vključene še ostale storitve, kot so neomejen vstop v bazene obeh hotelov, dnevni vstop v Fitnes Center, koriščenje hitrega interneta in kopalnega plašča …

SILVESTROVANJE V TOPLICAH

Preživite najdaljšo noč v letu v naših toplicah in poskrbite za nepozaben skok v novo leto s posebno ponudbo silvestrovanje v termah. Program je na voljo od 28. 12 do 2. 1. inSILVESTROVANJE V TERMAH vključuje  bogat program animacije, sprostitve in rekreacije. Na voljo vam je tudi silvestrovanje, ki v Thermani poteka na kar treh lokacijah. Izbirate lahko med gala silvestrovanjem z izbrano kulinariko in obilico plesa, za sproščen skok v novo leto pa priporočamo tematsko silvestrovanje v bazenih pod edinstveno stekleno kupolo. 
V paket so vključene še ostale storitve: neomejen vstop v bazene obeh hotelov, dnevni vstop v Fitnes Center, koriščenje hitrega interneta in kopalnega plašča …

DNEVNI PAKETI RAZVAJANJA V TOPLICAH ZA DVA

 
Za vse, ki si želite kratkega enodnevnega razvajanja, smo za vas pripravili različne dnevne pakete v ponudbi toplice za dva.


KOPEL KOKOSOVE SANJE V DVOJE

Izberita dišečo kokosovo kopel, ki vaju bo popeljala v tropske kraje. Sladko presenečenje (kozarec penine in kokosove kroglice) pa bo razvajalo vajine brbončice.


ROCK ‘N’ ROLL KOPEL S KULINARIČNIM RAZVAJANJEM ZA DVA

Naj vas kopel kot časovni stroj popelje v preteklost! Romantičen soj svečk, koktajl ter sadno-čokoladno nabodalo vam pričarajo brezskrben občutek sproščenosti petdesetih let. Privoščite svoji boljši polovici nepozabno doživetje!
ROCK ‘N’ ROLL KOPEL
ROCK ‘N’ ROLL KOPEL S KULINARIČNIM RAZVAJANJEM ZA PARE


PIVOVSKI WELLNESS V DVOJE – KOPEL IN KULINARIČNO RAZVAJANJE

Hišna masaža s hmeljem ter emulzijo olj in zelišč, bo poskrbela za prožnost vaše kože, kopel prilagojena različnim tipom, pa za sprostitev. Po hišnem razvajanju, pa se pustite presenetiti našim kuharskim mojstrom, ki bodo za vas pripravili posebni pivovski meni.

PIVOVSKI WELLNESS V DVOJE

pivsko razvajanje za pare

ČOKOLADNO RAZVAJANJE V DVOJE – KOPEL Z MASAŽO IN KULINARIČNIM RAZVAJANJEM

Masaža in kopel z vonjem čokolade bosta poskrbeli za napetost mišic in sprostitev. Razvajanje zaokroži sladko presenečenje (kakavova krema s piškoti in bananin napitek s kakavom), po osvežujoči kopeli ter masaži pa se prepustite razvajanju brbončic, s katerim vas bodo presenetili naši kuharski mojstri.
ČOKOLADNO RAZVAJANJE V DVOJE


Kopel Kokosove sanje in Lomi- Lomi masaža za 2 osebi


Bogastvo hranilnih snovi, vlaknin, vitaminov in mineralov. Sproščujočo kopel z eteriko kokosa smo dopolnili s sladkim presenečenjem – kozarcem penine in kokosovimi kroglicami. Masaža Lomi Lomi (havajski izraz za ljubeče roke) vključuje plesno-ritmično masažo celega telesa.


Kopel Kokosove sanje in Lomi- Lomi masaža


 
Dobrodošli v Thermani Laško.

V kolikor imate otroke, vam predlagamo, da preverite tudi ponudbo na strani terme za otroke in preverite otroška doživetja, kot so tobogani, bazen z valovi, otroške masaže in nege obraza, ki jih namenjamo najmlajšim.

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec

Uporaba osebnih podatkov

Kontakt

Wellness Spa Center Thermana Park Laško

Email
03 423 20 45 Informacije in rezervacije
080 81 19 Brezplačna telefonska številka
Podrobnosti na strani Kontakti Delovni čas

Center zdravja in dobrega počutja Zdravilišče Laško

Email
03 734 5771 Informacije in rezervacije
080 81 19 Brezplačna telefonska številka
Podrobnosti na strani Kontakti Delovni čas