03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Thermana Laško so odlične toplice za upokojence, kjer vam ponujamo spekter storitev in dejvnosti, s katerimi bomo poskrbeli za vaše dobro počutje, odpravo različnih bolečin in za stik z neokrnjeno naravo.

Ker smo na vsakem koraku prilagojeni tudi vam, upokojencem, smo za vas v naših toplicah pripravili poseben paket za upokojence, ki vam ga predstavljamo v nadaljevanju.

toplice za upokojenceV toplicah za upokojence vam nudimo posebno ponudbo, ki bo zagotovo poskrbela za nekaj nepozabnih dni, preživetih v Thermani Laško. S pomočjo dodatnih storitev na področju wellnesa boste sprostili svoje telo in pozabili na skrbi.

V sklopu paketa si boste lahko privoščili razvajanje v različnih kopelih, bazenih in savnah, se sprostili ob prijetni masaži z naravnimi olji ali pa v fitnesu poskrbeli za krepitev mišic in kondicijo.

Toplice za upokojence so enkratna izbira, saj program vseh aktivnosti vključuje namestitev v dvoposteljni standardni sobi. Izbirate lahko med dvema hoteloma Hotel Thermana Park Laško****Superior in Hotel Zdravilišče Laško. Za kulinarična doživetja bomo za vas poskrbeli s polpenzionom in pijačo dobrodošlice. Tekom bivanja imate na voljo neomejen vstop v bazene obeh hotelov.

Prav tako vam bo na voljo dnevni vstop v Fitnes Center, uporaba kopalnega plašča in dostop do hitrega hotelskega interneta, ki deluje po celotnem kompleksu.

Kot odlične in prilagojene toplice za upokojence smo poskrbeli tudi za program animacij, sprostitev in rekreacije. S klikom na povezavo si oglejte aktualne aktivnosti >>

POSKRBIMO ZA VAŠE ZDRAVJE

Kot eden izmed največjih centrov za različne terapije vam ponujamo širok nabor terapij. Poškodbe in težave se med seboj razlikujejo, zato boste lahko s pomočjo izkušenih terapevtov vaše težave v času bivanja odpravili.

Za vas izvajamo naslednje terapije:

  • Fizioterapija (kinezioterapija, laserska terapija, elektro terapija, termoterapija, terapija v magnetnem polju …
  • Specialne tehnike manualne terapije (Bownova terapija, Bobath terapija … )
  • Ambulantna fizioterapija (na osnovi delovnega naloga zdravnika)

Za vse, ki nimate zdravstvenih omejitev in imate radi vročino, pa vam priporočamo obisk naših savn. Savna Center se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete sedem savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Več o savnah si lahko preberete na strani savne.
zdravilišče za upokojence

BOGATA LOKALNA KULINARIČNA PONUDBA

Toplice za za upokojence morajo poskrbeti tudi za bogato kulinarično ponubdo. Kulinarična razvajanja so del naše pestre ponudbe. Na naših krožnikih najdete pečat avtohtonih slovenskih jedi s tega območja, okušate sezonsko in lokalno pridelano hrano. Razvajajte brbončice z drobnimi prigrizki ali razkošnimi tematsko obarvanimi jedilniki.

Za vas imamo na voljo tudi Ayurvedsko kuhinjo, kulinarično razvajanje s pivom in kulinarično razvajanje z medom. Več o posamezni kuhinji si lahko ogledate na strani kulinarična ponudba.

V Thermani se vse vrti okoli termalne vode. Lahko jo pijemo, se v njej kopamo, se namakamo v kopeli, zdravimo, ogrejemo ali izvajamo različne terapije. Popotovanje po Thermani je najbolje pričeti v pivnicah termalne vode, kjer vam bo že en sam kozarec na dan poživil telo.

IDEALNA NEPOSREDNA OKOLICA TOPLIC ZA UPOKOJENCE

vadbeni park za upokojence - aktivni seniorjiThermana Laško se poleg družinskega in zdravstvenega segmenta uvršča med toplice za upokojence, kar izpopolnjuje tudi naša neposredna okolica.

Cvetoč in zelen Zdraviliški park, ki je od hotela Zdravilišče Laško oddaljen le nekaj metrov, je pravšnji za ležerne sprehode. Svoje počutje in raven energije lahko okrepite na urejenih energijskih točkah.

Radi osvajate bližnje vrhove, do katerih vodijo lepo urejene, ne preveč zahtevne poti? Priporočamo obisk Huma – našega “laškega Triglava”, ki se s 584 metri dviga nad Laškim.

Za vas je primeren tudi pohod Po poti treh cerkva, kjer vas pot vodi od vasic Krištof (v cerkvi se nahajajo najstarejše orgle na Slovenskem), preko Kuretnega do Šmihela, kjer se nahaja ena najlepših cerkva v Sloveniji.

Neokrnjena in razgibana pokrajina okolice Laškega je odlično izhodišče za izlete ter aktivno preživljanje časa v naravi. Na pot se lahko odpravite s kolesom, urejene poti pa vas vodijo mimo bogate naravne, kulturno-zgodovinske in etnološke dediščine

Na strani aktivnosti v naši okolici smo natančno opisali različne kulturne in športne aktivnosti, ki se jih lahko tekom bivanja v naših toplicah udeležite.

Preverite naše ugodno ponudbo za seniorje in upokojence ter rezervirajte svoj zaslužen oddih >>