03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Vabljeni v Thermano Laško na kratek oddih. Pripravili smo vam ugodno ponudbo vikend paketa za dve osebi. Privoščite si neomejeno kopanje v blagodejni termalni vodi Laško, ki poživi, razstrupi in napolni z novimi močmi.

Na razpolago vam je kopanje v hotelu Zdravilišče Laško, kjer lahko preizkusite novost - fitnes v vodi in kopanje v Termalnem Centru hotela Thermana Park. Tu boste uživali pod veličastno in edinstveno stekleno kupolo, ki bo plavanju dodala nove dimenzije užitka.  Vikend oddih za dva lahko dopolnite s posebnimi wellness razvajanji, pri čemer ne spreglejte naših hišnih masaž, kot so Vrelec mladosti in Dotik petih elementov.

Privoščite si konopljine wellness tretmaje, ki nahranijo kožo in razstrupijo telo, za vse, ki vam je blizu Indija in ohranjanje ravnovesja med umom in telesom pa je kot nalašč Thermana&Veda Ayurveda Center, ki se nahaja pod našo streho in kjer vam vse o moči ayurvede pojasni ekipa strokovnjakov iz Kerale - indijske zibelke ayurvede.  Vikend paket za dva ugodno preživite v Thermani Laško!
 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec

Uporaba osebnih podatkov

Kontakt

Email
03 423 2003 Informacije
03 423 2100 Rezervacije
080 81 19 Brezplačna telefonska številka
vsak dan: od 0 do 24 h Delovni čas recepcije